• Stránka 1 z 1
[Přijat] Admin MC
Zdravím, Chcel by som sa stať adminom na vaśich Mc serveroch
1. Vek: 17
2. Nick v hre: Fr1nT3R
3. Originálny MC: mám
4. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock
5. Denná aktivita: 1-2 hodiny niekedy viac
6. Priestupky na gamesites: 1-2 na Csku za low mik
7. Priestupky mimo gamesites: žiadny
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Henrich Kamenský, bývam v ZH... moje záľuby sú: Hokej a ďalšie športy, po prípade niečo zahrať hlavne teraz keď mám viacej času...
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No admínom som už bol na C4 a survival ešte asi 2 nebo 3... nehal som si zobrať práva kvôli tomu že som na to nemal čas... teraz čas zas priśiel tak sa k tomu chcem vrátiť a venovať sa tomu v mojom voľnom čase... Moje skúsenosti s Mc sú dobré a ak by som nejaký príkaz nevedel tak si ho rád doštudujem
...
môj záujem sa stať znova admínom je ten že ma to baví pomáhať ľuďom... Som rád keď sa ma niekto niečo opýta a viem mu poradiť... na servery keď som bol admin somnou nemal nikto žiadne problémi.. zo Všetkými som bol za dobre
Za skorú odpoveď vám vopred ďakujem 
1. Vek: 17
2. Nick v hre: Fr1nT3R
3. Originálny MC: mám
4. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock
5. Denná aktivita: 1-2 hodiny niekedy viac
6. Priestupky na gamesites: 1-2 na Csku za low mik
7. Priestupky mimo gamesites: žiadny
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Henrich Kamenský, bývam v ZH... moje záľuby sú: Hokej a ďalšie športy, po prípade niečo zahrať hlavne teraz keď mám viacej času...
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No admínom som už bol na C4 a survival ešte asi 2 nebo 3... nehal som si zobrať práva kvôli tomu že som na to nemal čas... teraz čas zas priśiel tak sa k tomu chcem vrátiť a venovať sa tomu v mojom voľnom čase... Moje skúsenosti s Mc sú dobré a ak by som nejaký príkaz nevedel tak si ho rád doštudujem

-
Fr1nT3R - Kolemjdoucí
[Přijat] Admin MC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin MC
No nevím.. Nemůžeme vedět jestli nás zase opustíš.. Prostě požádaš si budeš přijat zase odejdeš zase si požádaš a zase asi budeš přijat... Každý by měl dostat 2 šance, ale takhle by to nemělo chodit..
No aktivní jsi, zkušenosti máš, origo taky.. No dám ti malé ano.
No aktivní jsi, zkušenosti máš, origo taky.. No dám ti malé ano.
-
xcfzd - Kazatelův učeň
Re: Admin MC
Čaká sa (nájdi si a napíš na TS adminovy "Hurv1nek")
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1