• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Models bránia pripojeniu na server
- Operačný systém: Windows 7 64bit
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Od začiatku
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Nejde mi pripojiť na niektoré servery portálu Gamesites z dôvodu modelov "vip_te_gamesites".
- Hláška: Error: could not load file Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl
Model Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl, disconnecting.
- Výpis z konzoly:
- Čo som už skúsil: Zmazal som modely zo zložky cstrike/models/player a zo zložky cstrike_downloads/models/player, vtedy mi modely zo servera sťahovalo znova ale po dosťahovaní mi písalo rovnakú hlášku. Nepomohlo ani prekopírovanie zo zložky "cstrike_downloads" do "cstrike". Nastavený mám cl_allowdownload "1" a cl_allowupload "1". Prechádzal som kadejaké témy, FAQ a návody, ale nikde som nenašiel nič čo by mi pomohlo. Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem.
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Od začiatku
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Nejde mi pripojiť na niektoré servery portálu Gamesites z dôvodu modelov "vip_te_gamesites".
- Hláška: Error: could not load file Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl
Model Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl, disconnecting.
- Výpis z konzoly:
- Kód: Vybrat vše
Connecting to 217.11.249.84:27775...
Connection accepted by 217.11.249.84:27775
Playing MP3.. Type mp3 stop to stop it.
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 15
Invalid file type...skipping download of ../opengl32.dll
Invalid file type...skipping download of ../CTShield.dll
Invalid file type...skipping download of ../CT-Shield.asi
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrog.dll
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrogV2.dll
Invalid file type...skipping download of ../SteamID.dll
Mod_LoadBrushModel: models/player/vip_ct/vip_ct.mdl has wrong version number (53691465 should be 30)
Error: could not load file Fdels/player/vip_te_gamesites/vip_te_gamesites.mdl
- Čo som už skúsil: Zmazal som modely zo zložky cstrike/models/player a zo zložky cstrike_downloads/models/player, vtedy mi modely zo servera sťahovalo znova ale po dosťahovaní mi písalo rovnakú hlášku. Nepomohlo ani prekopírovanie zo zložky "cstrike_downloads" do "cstrike". Nastavený mám cl_allowdownload "1" a cl_allowupload "1". Prechádzal som kadejaké témy, FAQ a návody, ale nikde som nenašiel nič čo by mi pomohlo. Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem.
Please nerf Rock.
Paper is fine.
My regards, Scissors.
Paper is fine.
My regards, Scissors.
-
Sariko - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Models bránia pripojeniu na server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Models bránia pripojeniu na server
čau zkus prostě jen reinstalnout csko vím že když jsem stahoval skiny tak mi to psalo taky něco s models tak jsem to přeinstaloval a lo mi to uviíš jestli by ti to šlo měli by se ti tam dát deauftlní:)
-
SosikOo - Amatér
Re: [Riešime] Models bránia pripojeniu na server
Skús preinštalovať hru na komplet s tým že vymažes aj zložku steam všetko bude stahovať nanovo ale malo by to pomôct
-
johnybr - Profesionál
Re: [Riešime] Models bránia pripojeniu na server
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [vyřešeno] Models bránia pripojeniu na server
Téma odemykám, chyba nebyla vyřešena.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [vyřešeno] Models bránia pripojeniu na server
Vlastne bola. Len som tu chcel napísať že ďakujem, pomohlo to
. Podľa rady som odinštaloval aj CS aj Steam, zmazal kompletne zložku "Steam" a následne všetko stiahol odznova.
Sorry že som sa neozval skôr, až dnes som si na to spravil čas. Už môžete naozaj lock.

Sorry že som sa neozval skôr, až dnes som si na to spravil čas. Už môžete naozaj lock.
Please nerf Rock.
Paper is fine.
My regards, Scissors.
Paper is fine.
My regards, Scissors.
-
Sariko - Kolemjdoucí
Re: [řešíme] Models bránia pripojeniu na server
Aha 
Příště můžeš děkovat do PM
lock

Příště můžeš děkovat do PM

lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1