• Stránka 1 z 1
[vyriešené]Counter Strike 1.6
Zdravím.. poprosil bych o velkou radu
)
- Operačný systém:Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Včera to začalo
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže dříve jsem normálně s rozlíšením 1024x768 a najdednou my tam vždy skákalo rozlišení 800x600. No, dnes jsem požádal supporta Karmika aby mi pomohl s tím rozlíšením a s tím mi pomohl. Potom jsem zapl CSko a radoval jsem se že mi konečne zůstavá rozlíšení 1024x768 no a nastal ten problém , kvůli kterému žádam o radu. Normálně zapnu CSko a mám tam třeba místo Quit tak tam mám jen uit... prostě mi vyskakují písmenka a když se připojím na server tak dole vidím jen nicky hráčů ale mám černou obrazovku.
Moc prosím o pomoc

- Operačný systém:Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Včera to začalo
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže dříve jsem normálně s rozlíšením 1024x768 a najdednou my tam vždy skákalo rozlišení 800x600. No, dnes jsem požádal supporta Karmika aby mi pomohl s tím rozlíšením a s tím mi pomohl. Potom jsem zapl CSko a radoval jsem se že mi konečne zůstavá rozlíšení 1024x768 no a nastal ten problém , kvůli kterému žádam o radu. Normálně zapnu CSko a mám tam třeba místo Quit tak tam mám jen uit... prostě mi vyskakují písmenka a když se připojím na server tak dole vidím jen nicky hráčů ale mám černou obrazovku.
Moc prosím o pomoc

-
KuK0 - Profesionál
[vyriešené]Counter Strike 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter Strike 1.6
najskôr overit integritu -> steam -> moje hry -> cs ( lavým a vybrat vlastnosti ) -> mistny soubory a overit integritu
potom ostanes vo vlastnostiach a v obecne moznosti zadas -> -nofbo -nomsaa a malo by to ist
e.AlweR : je to -nomsaa
e.JohnY : díky za opravu
potom ostanes vo vlastnostiach a v obecne moznosti zadas -> -nofbo -nomsaa a malo by to ist
e.JohnY : díky za opravu

-
johnybr - Profesionál
Re: Counter Strike 1.6
johnybr píše:najskôr overit integritu -> steam -> moje hry -> cs ( lavým a vybrat vlastnosti ) -> mistny soubory a overit integritu
potom ostanes vo vlastnostiach a v obecne moznosti zadas -> -nofbo -nomsa a malo by to ist
Ok takže integritu jsem ověřil a ty příkazy tam napíšu zítra až budu na PC potom jsem napíšu jak to dopadlo.

-
KuK0 - Profesionál
Re: [Riešime]Counter Strike 1.6
takže písmenka mi už nevyskakují , ale změnilo se mi rozlišení... stále tam mám 1024x768 ale např u furienu nevidím peníze místo 75 tam vidím jen 7..

-
KuK0 - Profesionál
KuK0 píše:takže písmenka mi už nevyskakují , ale změnilo se mi rozlišení... stále tam mám 1024x768 ale např u furienu nevidím peníze místo 75 tam vidím jen 7..
Okey.. napsal jsem tam jen to druhé to -nomsaa nebo jak to je a zatím to funguje

-
KuK0 - Profesionál
Výborne,
vyriešené
lock
e.Elwyn: Mimochodom to -nofbo by som ti doporučoval znova vrátiť tam. Rieši to mnoho ďalších STEAM problémov. Rozlíšenie vyriešíš tak, že za tieto príkazy (v možnosti spustenia) napíšeš:
-w xxxx -h xxxx
Namiesto xxxx zadáš rozmer, aké chceš mať rozlíšenie.
-w = šírka
-h = výška
príklad: Chcem rozlíšenie 1366x768 =
-w 1366 -h 768
vyriešené

e.Elwyn: Mimochodom to -nofbo by som ti doporučoval znova vrátiť tam. Rieši to mnoho ďalších STEAM problémov. Rozlíšenie vyriešíš tak, že za tieto príkazy (v možnosti spustenia) napíšeš:
-w xxxx -h xxxx
Namiesto xxxx zadáš rozmer, aké chceš mať rozlíšenie.
-w = šírka
-h = výška
príklad: Chcem rozlíšenie 1366x768 =
-w 1366 -h 768
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1