• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Prehozeni granatu
1. Co mám, myslím není důležité.
2. Už dlhu dobu si všímam, když hráč hodí granát, hodí mu to do ruky hned další.. Mě to hodí Primární zbraň.
Nevíte jak prenastavit abych měl hned granát?
Nastavení mám:
hud_fastswitch 1
A
když přejdu zbraň, nedá se mi hned do ruky
Doufám že to je vhodná sekce,
Díky
2. Už dlhu dobu si všímam, když hráč hodí granát, hodí mu to do ruky hned další.. Mě to hodí Primární zbraň.
Nevíte jak prenastavit abych měl hned granát?
Nastavení mám:
hud_fastswitch 1
A
když přejdu zbraň, nedá se mi hned do ruky
Doufám že to je vhodná sekce,
Díky
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
[vyriešené] Prehozeni granatu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prehozeni granatu
Zdar, příkaz cl_autowepswitch 1 by měl zajistit, aby se automaticky po koupení, či sebrání zbraň přihodila na silnější.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Prehozeni granatu
Nn, to ani nejde..
Asi jsem to napsal spatne, nechci aby mi to bralo nejsilnější zbraň, ale aby po hozeni granátu, přehodil do ruky další granát
Asi jsem to napsal spatne, nechci aby mi to bralo nejsilnější zbraň, ale aby po hozeni granátu, přehodil do ruky další granát
-
Nič také neexistuje. Keď si dáš do ruky granát a následne si zoberieš druhý granát. Vlastne tak, že máš v ruke granát a stlačíš Q (posledná použitá zbraň) tak sa ti dá granát. Vtedy keď odhodíš granát, mala by sa ti dať do ruky zbraň, ktorú si mal ako poslednú (cez Q), čiže u teba granát.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Nič také neexistuje. Keď si dáš do ruky granát a následne si zoberieš druhý granát. Vlastne tak, že máš v ruke granát a stlačíš Q (posledná použitá zbraň) tak sa ti dá granát. Vtedy keď odhodíš granát, mala by sa ti dať do ruky zbraň, ktorú si mal ako poslednú (cez Q), čiže u teba granát.
Aha ok..

-
Skús teda. Hľadal som na internete a nič také som nenašiel, ani som o tom nepočul. Nie je príkaz nato, aby si nastavil aká zbraň sa ti dá do ruky po vyhodení zbrane/granátu. Proste to čo si mal posledné v ruke, by sa ti malo hodiť do ruky. Treba prax.
zodpovedané
lock
keby volačo - PM
zodpovedané
lock
keby volačo - PM
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1