Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyriešené] Mám problém :-/

Příspěvekod CarrotoMan » 07 úno 2015, 10:36

Keď som zapol CS tak sa mi vsetky nastavenia vimazali. Povedali mi ze si mám reinstalovat CS ale neslo to lebo keď som ho chcel vymazat tak mi sekol PC. :( Potom som v nastaveniach klávesnice hľadal či niekde dole nie je nastavenie napr.: Nakupné menu na servery (nemislím tím obycajné menu na nákub zbrani ale take napríklad na zombie serveroch) zdá sa mi ze to tam bolo, nastavil som si to na m ako to je na zombie serveroch obycajne nastavené ale nefungovalo. A zistil som ze tam boli nastavenia na servery napr.: Jailbreak atď. ... Mohli bi ste mi s tímto problémom pomôcť prosím :(

ĎAKUJEM
CarrotoMan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Mám problém :-/

od Rumcajz » 07 úno 2015, 10:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mám problém :-/

Příspěvekod SponErko » 07 úno 2015, 10:47 VIP

Zdar, najdi si složku se hrou, poté v ní najdi cstrike a otevři. V cstrike najdi textový dokument jménem config.cfg a následně ho smaž. Po smazání se ti vytvoří nový, základní.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [řešíme] Stala sa mi ešte horšia vec !!!! :/

Příspěvekod CarrotoMan » 07 úno 2015, 11:31

Urobil som vsetko okrem toho ze si vimazem hru k tomu sa vratim potom.

vimazal som config.cfg ako ste mi povedali potom som prisiel do hry a neslo to a k tomu sa mi este dal prec VIP !!!

WTF ??

a s tim vimazanim hry. ostane mi Vip ale uz asi ne co ??

a s tim VIP bi ste mi vedeli pomoct ?? :(

(SEREM NA PRAVOPIS !)
CarrotoMan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [řešíme] Mám problém :-/

Příspěvekod SponErko » 07 úno 2015, 11:35 VIP

Vip si musíš aktivovat znova a pokud si měl nastavené csko jinak, musíš si to nastavit znova, když se ti config smazal. Pokud jsou na tom modu nějaké přikazy jako třeba /menu a tak, tak to musíš znova nabindovat.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Deluxina » 07 úno 2015, 20:20 VIP

Ahoj, udělej to podle vzoru.
>>> Vzor: vzor-ziadosti-t76684.html
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod emoboy » 08 úno 2015, 10:25 VIP

MustacheManiaaa píše:Hráč už hraje v pohodě jde to vidět na serveru. VIP má zpátky a zbraně a Bonus věci pro EVIP -> Má opět celé nastavení zpravené

LOCK

Ak by si mal ešte nejaký otázky tak kontaktuj mňa alebo nejakého iného CS supporta či už na webe alebo na TS.
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody