I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Prosim prešitať :)

Příspěvekod DevilNightmere » 12 úno 2015, 18:10

Ne ni to sťažnosť na admina ale napísal som to sem pretože táto časť fóra mi k tomu najviac pasuje (týka sa to JB serverov)
Chcel by som poprosiť HL admina alebo niekoho kto to tu vedie aby do AT pridal aj ne akých rozumných 14-16 ročných
Dôvod: Admini ktorý sú v radách AT majú viac ako 18 čiže už sú zaťažený povinnostiam normálneho života ,nie ako ty mladší, preto nemôžu byť na servery nonstop a aj keď sú nemôžu tam zostať dlhšie ako hodinu alebo tam vôbec byť prítomný. Neviem či ste to už dakedy videli ale tie blbosti čo tam narobia ,či už ty starý alebo mladší hráči tejto komunity, je to srašné a niekedy to dokonca kazí hru. Prosím o rýchlu odpoveď a k veci nechajte si prosím konštruktívnu kritiku o mojej gramatike alebo mysleniu pre seba :)
DevilNightmere
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Prosim prešitať :)

od Rumcajz » 12 úno 2015, 18:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prosim prešitať :)

Příspěvekod Potato20 » 12 úno 2015, 18:22

Ahoj, preto sa založila akadémia. Keď máš menej ako 18, môžeš si spraviť akadémiu a potom si podať žiadosť, podľa ktorej ťa príjmu. Kľudne môžeš mať aj 10 rokov - ale musíš si spraviť akadémiu. ;)
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
Potato20
Mistr
Mistr

Re: Prosim prešitať :)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 úno 2015, 18:26

Ahoj, pokud chceš mladší adminy, klidně si požádej. Šanci má každý bez ohledu na věk ;)
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy