Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Re: [řešíme] Menšie lagy (skákanie FPS)

Příspěvekod MrFruty » 14 úno 2015, 19:39

Tak to je silné kafe,už vím proč se ti nikde nezobrazuje teplota - jednoduše-tvá grafická karta nemá senzor na teplotu,to znamená,že nezjistíme jakou má teplotu.Jediné,co jsem v tom našel je to,že větráček grafiky jede na 100%,zajímalo by mě,zda jsi měl nyní zapnuté CSko nebo ne?Pokud měl,tak mi to vyfoť znova když bude PC v klidu,nebo naopak (pokud bylo vyplé).
MrFruty
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 14 úno 2015, 19:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ProGamer » 14 úno 2015, 21:04

MrFruty píše:Tak to je silné kafe,už vím proč se ti nikde nezobrazuje teplota - jednoduše-tvá grafická karta nemá senzor na teplotu,to znamená,že nezjistíme jakou má teplotu.Jediné,co jsem v tom našel je to,že větráček grafiky jede na 100%,zajímalo by mě,zda jsi měl nyní zapnuté CSko nebo ne?Pokud měl,tak mi to vyfoť znova když bude PC v klidu,nebo naopak (pokud bylo vyplé).

http://leteckaposta.cz/165536392
VIP-Pokemod ;)
ProGamer
Amatér
Amatér

Příspěvekod MrFruty » 14 úno 2015, 21:09

No,tak větráček jede na 100%,jestli se ti přehřívá grafika bez senzoru nezjistíme,ale nejspíš ano,nic jiného už to ani nevysvětluje.Doporučil bych ti zakoupit novou grafickou kartu,ale jelikož máš už starší sestavu,tak žádnou herní,klidně z bazaru (třeba aukro) a koupit nějakou levně s pamětí 100-500 MB (ta tvoje má 64 MB,což je opravdu málo) + aby měla aktivní chlazení (pasivní špatně chladí) :)
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod ProGamer » 15 úno 2015, 14:36

MrFruty píše:No,tak větráček jede na 100%,jestli se ti přehřívá grafika bez senzoru nezjistíme,ale nejspíš ano,nic jiného už to ani nevysvětluje.Doporučil bych ti zakoupit novou grafickou kartu,ale jelikož máš už starší sestavu,tak žádnou herní,klidně z bazaru (třeba aukro) a koupit nějakou levně s pamětí 100-500 MB (ta tvoje má 64 MB,což je opravdu málo) + aby měla aktivní chlazení (pasivní špatně chladí) :)

Neviem nemyslím si... Keď vypnem a zpanem csko všetko ide v poho. A keby to robelo tým tak to nepomôže nie?
VIP-Pokemod ;)
ProGamer
Amatér
Amatér

Příspěvekod MrFruty » 15 úno 2015, 14:47

Neviem nemyslím si...

Jak bych ti to vysvětlil....Když si chceš usmažit vajíčka,tak musíš počkat než se ti rozehřeje pánev s olejem a tak to je i s grafickou s tím rozdílem,že nemusíš na nic čekat,jenže ona se po nějaké době začne přehřívat,a jelikož už je ta tvá starší,tak už to prostě nemusí zvládat a přehřívá se.Topení se taky hned neohřeje hned jakmile zvýšíš teplotu :)
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod ProGamer » 15 úno 2015, 16:45

MrFruty píše:
Neviem nemyslím si...

Jak bych ti to vysvětlil....Když si chceš usmažit vajíčka,tak musíš počkat než se ti rozehřeje pánev s olejem a tak to je i s grafickou s tím rozdílem,že nemusíš na nic čekat,jenže ona se po nějaké době začne přehřívat,a jelikož už je ta tvá starší,tak už to prostě nemusí zvládat a přehřívá se.Topení se taky hned neohřeje hned jakmile zvýšíš teplotu :)

Aha tak dobre môžete lock :(
VIP-Pokemod ;)
ProGamer
Amatér
Amatér

Příspěvekod MrFruty » 15 úno 2015, 16:50

Na žádost - LOCK .
MrFruty
Mistr
Mistr

Předchozí