• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Zombie blood mod
Xter píše:v0tr3lec píše:birotomas píše:i já si pamatuji zombie mod kde zombie byl jen jeden druh kterej mohl skákat furt longjumpy a CT nekonečno náboju bez přebíjení joooo to se to pařilo jak pán ještě žádné VIP,ani žádně bonusypak sem to pár let zase nehrál,po pár letech zase příjdu už a už nic takového není
teď už je counter strike moc komereční a dá se říct že aby sis zahrál pořádně na serverech,musíš prostě něco investovat (steam+ VIP+EVIP)
Neviem či si pamätáš zombie servery na Gamesites roku 2012(Spider Zombie,Sleep Zombie,žiaden adrenalin,kopec dobrých map,...)Tento mód nazývajú hráči Starý mód/update.Ten mód ktorý máš na mysli by sa na Bloode nepresadil,totižto hráči sú silne zvyknutý na VIP.Viacerý hráči z Bloodu(ktorý prestali hrať aj tý ktorý ešte stále hrajú) by ocenili radšej mód z 2012 ale hlavne zmenu.Možno sa zdá ,že bol tento mód o nesmrtelnosti pre termov(hlavne na Chronicu ,kde je nekonečná munícia),ale na Bloode bol dosť vyrovnaný vďaka prebíjaniu zbraní.Preto som usúdil ,že by bolo fajn keby sa Nový update a Starý update striedali.Server by bol pestrejší a hráčom by otvoril väčšie možnosti módu.
Ku Zombie Evolutionu som sa už vyjadril a nebudem sa opakovať.
Trochu se ti to plete... Již v updatu, kde byl např. Spider ZM, neexistoval nesmrtelný Terminátor, proto bylo tolik povyku.
Změna přijde, ale pro všechny servery. Starší módy se vracet nebudou.
Terminátor sa nazýval "nesmrteľný" pretože ostával na nové kolo ako aj Hanibal,na Evolutione je terminátor naozaj nesmrtelný keď je last.Evolution si nepamätám ako kedy vznikol ale "Starý update" som hrával od začiatku.Podobné sú v rovnakej Zombie plague verzií 4.3 ale čo sa týka konfigurácie,extra itemov a celkového upravenia módu sú rozdielne,takže sa mi to nepletie

Z mojej strany všetko

-
v0tr3lec - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Osobně bych rád viděl EVO s updatem, který je momentálně teď na jiných serverech (tento EVO je prostě špatný a jen dokazuje to, že i přes samý humbuk, jak staré, je lepší, nikdo ho hrát nechce, jelikož každý prostě postupem času zjistí, že je to hloupý stereotyp a že nový update je dynamický a lepší). Každopádně nevím, z jakých statistik vycházíš. Vlastně, z jakých statistik vycházejí všichni hráči, kteří dokáží prohlásit, že tam přestává hrát více lidí atd... Statistiky už jen na HLSTATS říkají přesný opak.
-
Xter - Spamerův sluha
v0tr3lec píše:Terminátor sa nazýval "nesmrteľný" pretože ostával na nové kolo ako aj Hanibal,na Evolutione je terminátor naozaj nesmrtelný keď je last.
To tobě se to trochu plete. Nesmrtelný terminátor byl na všech serverech stejně jako je to ted na Evolutione pokud je last. Právě že až update jeho nesmrtelnost opravil a na to lidi nadávali nejvíc.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Já mám pocit, že se to tu už plete všem
od vzniku Zombie serverů zde na GS proběhli víc jak 3 updaty a každý tu mluví o úplně jiném. 
Tyhle dohady jsou úplně zbytečné. Pořád dokola stejná písnička a mě už tohle nebaví číst. Nic se vracet nebude a to, že bylo něco lepší si myslíte jen proto, protože zombie servery se stále vyvíjejí vpřed.

Tyhle dohady jsou úplně zbytečné. Pořád dokola stejná písnička a mě už tohle nebaví číst. Nic se vracet nebude a to, že bylo něco lepší si myslíte jen proto, protože zombie servery se stále vyvíjejí vpřed.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 2 z 2 • 1, 2