• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] steam
Ahoj mam problém so Steamom. Mam na steame kúpené hry a často ich hrám. Problém spočíva v tom že keď zapnem steam idem sa prihlásiť zadam meno zadam heslo, ktore je spravne a stale mi napiše že nespravne heslo. A dosť ma to štve. Prosim help !!
-
TOMII - Pokročilý
[vyřešeno] steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam
Zdar, zkus si požádat o nové heslo. Stačí v přihlašovacím menu dát "zapomenuté údaje".
Pokud ti to nepomůže, je možné, že ti byl účet ukraden. V tom případě postupuj podle tohoto návodu
Pokud ti to nepomůže, je možné, že ti byl účet ukraden. V tom případě postupuj podle tohoto návodu
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] steam
Nebo občas když to fakt nejde,tak je lepší si to heslo napsat do třeba Notepadu (vidíš ho) a jen to překopírovat . (sám to tak dělám)
-
MrFruty - Mistr
Ahoj ano ja mam všetko napisane Na papiery Aj steam penazenku meno heslo a stale mi to nejde :/
-
TOMII - Pokročilý
Své heslo si nikomu nedával a nenechal si steam přihlášený třeba u kámoše/ve škole/kdekoliv mimo doma?
-
MrFruty - Mistr
Nie
nejako som to vyriešil a ide mi to po dlhej babračkr s tym.....ešte taka vecička ked chcem dať cfg do steam vs 1.6 kde mam baker zlozku cstrike ?
inak vdaka za rady. 

-
TOMII - Pokročilý
ve složce steam otevři steamapps -> halflife a tam už máš cstrike
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1