• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[řešíme] Lagy ? o.O
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: To kdybych věděl..
- Váš pohľad na situáciu :Vždy když začnu hrát tak dobrý ,ale po delší době se mi to ne jakože začně lagovat ale jakoby je to vždy tak sekundu třeba na furienu letim a v letu se mi to jako dvarkrat sekne a jede to dál vypadá to jako lag ale během vteřiny se to vždy odlagne jestli mě chápete prosím nákou radu
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: To kdybych věděl..
- Váš pohľad na situáciu :Vždy když začnu hrát tak dobrý ,ale po delší době se mi to ne jakože začně lagovat ale jakoby je to vždy tak sekundu třeba na furienu letim a v letu se mi to jako dvarkrat sekne a jede to dál vypadá to jako lag ale během vteřiny se to vždy odlagne jestli mě chápete prosím nákou radu
-
WesterLanDd - Pokročilý
[řešíme] Lagy ? o.O
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy ? o.O
Zdar, trošičku blíže specifikuj svůj problém, prosím.
Z tohoto popisu to vypadá buď na občasný nárust pingu, nebo přehřívání počítače. Pokud nevíš jak to lépe popsat, natoč demo, na kterém to bude vidět, já na to kouknu
Z tohoto popisu to vypadá buď na občasný nárust pingu, nebo přehřívání počítače. Pokud nevíš jak to lépe popsat, natoč demo, na kterém to bude vidět, já na to kouknu

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Lagy ? o.O
No,pro jistotu:
Do konzole CSka 1.6 (zapne se tlačítkem pod Escem) napiš postupně tyto příkazy:
fastsprites 2
r_dynamic 0
cl_himodels 0
gl_picmip 1
gl_round_down 1
cl_weather 0
cl_nosmooth 1
fps_override 1
fps_max 300
gl_vsync 0
gl_ansio 0
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_smoothmodels 0
STEAM:Zadej do možností spuštění (Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> A tam klikni na "Nastavit možnosti spuštění ->překopíruj tam tyto příkazy) :´
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
fastsprites 2
r_dynamic 0
cl_himodels 0
gl_picmip 1
gl_round_down 1
cl_weather 0
cl_nosmooth 1
fps_override 1
fps_max 300
gl_vsync 0
gl_ansio 0
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_smoothmodels 0
STEAM:Zadej do možností spuštění (Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> A tam klikni na "Nastavit možnosti spuštění ->překopíruj tam tyto příkazy) :´
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
-
MrFruty - Mistr
no zkusím ti to tu nák popsat víc
Prostězačnu hrát dobrý půlhodinka - hodinka hraní bez lagu paradička,potom prostě zničeho nic na stejné mapě na které se nic nelagovalo potom prostě jdu po mapě a z ničeho nic jak bych to popsal no jakoby jdu jdu a potom jakoby lag a vráti se mi to třeba o jeden krok a hra jde dal a třeba takhle co půl minuty ale vždy to je "lag" jen sekundovej někdy dvousekundovej no .
jestli mě chápeš budu rád když ne zkusím teda něco natočit ale to pode mě bude ještě horší .. 
Prostězačnu hrát dobrý půlhodinka - hodinka hraní bez lagu paradička,potom prostě zničeho nic na stejné mapě na které se nic nelagovalo potom prostě jdu po mapě a z ničeho nic jak bych to popsal no jakoby jdu jdu a potom jakoby lag a vráti se mi to třeba o jeden krok a hra jde dal a třeba takhle co půl minuty ale vždy to je "lag" jen sekundovej někdy dvousekundovej no .

-
WesterLanDd - Pokročilý
To vypadá na přehřívání počítače. Důkladně ho vyčisti od prachu a zkontroluj, zda se nepřehřívá. Můžeš si dopomoct i programy na měření teploty HW.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
MrFruty píše:No,pro jistotu:
fastsprites 2
r_dynamic 0
cl_himodels 0
gl_picmip 1
gl_round_down 1
cl_weather 0
cl_nosmooth 1
fps_override 1
fps_max 300
gl_vsync 0
gl_ansio 0
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_smoothmodels 0
no udělal jsem to s tým steamem zkusím tam dát ty příkazy a pak napíšu a pokud to nepůjde tak ho vyčistím a dam vědět

-
WesterLanDd - Pokročilý
No a pokud to nepomůže,tak je tu jeden fajný tutorial od jednoho týpka :
-->http://www.gamesites.cz/forum/kdyz-nic-nepomuze-a-hra-se-stejne-seka-aneb-prehrivani-pc-t78661.html<--
-->http://www.gamesites.cz/forum/kdyz-nic-nepomuze-a-hra-se-stejne-seka-aneb-prehrivani-pc-t78661.html<--
-
MrFruty - Mistr
Lol však cos mi to poradil starý
laguje mi to ještě víc a vypadalo to jako kdybych měl SH .. 

-
WesterLanDd - Pokročilý
Co jsem ti poradil?Poradil jsem ti příkazy na optimalizaci hry fps (snížení kvality,zvýšení FPS) .
-
MrFruty - Mistr
no a teď se mi to drbe celou dobu ale chodit mužu a vypadá to jako bych měl Sh..
:Dšupeer 

-
WesterLanDd - Pokročilý
Jsem to přeinstaloval a ty příkazy mě tam zustali.
-
WesterLanDd - Pokročilý
Asi vím co myslíš, zkus příkaz
- Kód: Vybrat vše
cl_bobcycle 1
-
SponErko - Mistr Yoda
tak jsem zjistil jen další věc že při střelbě když stojím tak je to v pohodě ale když jdu tak mi to dělá.
-
WesterLanDd - Pokročilý
-
SponErko - Mistr Yoda
Jop todle jsem dal jen se mě obnovilo to cojsem měl předtím a už se mi to nelaguje celou dobu a nevypadá to jak SH 
Teď už to je jak jsem psal poprvé

Teď už to je jak jsem psal poprvé
-
WesterLanDd - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2