• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno]Favorite Servers - Problém
Ahoj, mám takovej problém, že se mi neukládají servery do favorites, zkopíruji IP adresu dám přidat, přídá se mi server ale jakmile restartuju csko už tam žádné nejsou ..
-Jsem Steam hráč
-reinstall cska jsem zkoušel
-na ns mi to normálně jde
-Jsem Steam hráč
-reinstall cska jsem zkoušel
-na ns mi to normálně jde

-
kiD - Pokročilý
[vyřešeno]Favorite Servers - Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Favorite Servers - Problém
Ahoj,
zajdi do složky Steamu (Program Files->Steam->SteamApps->Common->Half-life->platform->config) a smaž tam soubor ServerBrowser.vdf .
Zajdi do toho NS klienta (do složky ) a z platform->config zkopíruj to ServerBrowser.vdf to steam složky zpět.
zajdi do složky Steamu (Program Files->Steam->SteamApps->Common->Half-life->platform->config) a smaž tam soubor ServerBrowser.vdf .
Zajdi do toho NS klienta (do složky ) a z platform->config zkopíruj to ServerBrowser.vdf to steam složky zpět.
-
MrFruty - Mistr
Re: [řešíme]Favorite Servers - Problém
Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> Tam vyber záložku ->Místní soubory -> A klikni na ověřit integritu mezipaměti hry.
-
MrFruty - Mistr
Těžko říci,sám jsem ten problém řešil a nevyřešil.Buď můžeš používat místo favorites záložku History,což je historie.
Nebo
Když klikneš na steam máš tam "Servery" - je to to samé jako ve hře,akorát že to jede přes steam (slyšel jsem,že když si do favorites uložíš server na ten steam klient,tak bude ve hře,ale nevím co je na tom pravdy.
Zkus ještě tento ServerBrowser a dej ho do Program Files->Steam->SteamApps->Common->Half-life->platform->config
http://leteckaposta.cz/345105597
Nebo
Když klikneš na steam máš tam "Servery" - je to to samé jako ve hře,akorát že to jede přes steam (slyšel jsem,že když si do favorites uložíš server na ten steam klient,tak bude ve hře,ale nevím co je na tom pravdy.
Zkus ještě tento ServerBrowser a dej ho do Program Files->Steam->SteamApps->Common->Half-life->platform->config
http://leteckaposta.cz/345105597
-
MrFruty - Mistr
ak ti ani to posledne nepomoze, odporucam uplny reinstal celej zlozky steam (uplne odtsranit z disku a na novo nahodit vsetko), mne to robilo tiez po preinstalovani celeho steamu z disku mi to opat funguje.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
když reinstalluju uplně celý steam tak se mi smaže třeba csgo? a ostatní hry?

-
kiD - Pokročilý
Ano,smaže.Ale nemusí pokud si to zálohuješ ->Vytáhni si ze STEAM složky složku SteamApps a odinstaluj steam,až ho nainstaluješ tak tu složku tam zpět překopíruj.
-
MrFruty - Mistr
Nepomohl ani reinstal steamu spis mi to ještě zhoršilo tím ze když sem mel 1024x768 roztažené po celé obrazovce tak se mi tam teď dali Black bars takže to asi vzdávám a jdu hrát na ns

-
kiD - Pokročilý
Rady co jsem ti psal v poslední příspěvku nepomohli ?
Černé pruhy?¨
STEAM:zadej do možností spuštění (Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> A tam klikni na "Nastavit možnosti spuštění ->překopíruj tam tyto příkazy) :
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
Černé pruhy?¨
STEAM:zadej do možností spuštění (Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> A tam klikni na "Nastavit možnosti spuštění ->překopíruj tam tyto příkazy) :
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
-
MrFruty - Mistr
1. Načti hru
2. Jdi do "Find servers"
3.Přepni do "Favorites" tabulky
4.Klikni na Change filtres
5.Tam zvol u "Anti-cheat" dej "Secure" a nech to tam.
6.Vypni a znova načti hru
7.Jdi do "Find server"
8.Klikni opět na tabulku "Favorites"
9.Klikni na refresh (případně zkus přidat nové servery)
2. Jdi do "Find servers"
3.Přepni do "Favorites" tabulky
4.Klikni na Change filtres
5.Tam zvol u "Anti-cheat" dej "Secure" a nech to tam.
6.Vypni a znova načti hru
7.Jdi do "Find server"
8.Klikni opět na tabulku "Favorites"
9.Klikni na refresh (případně zkus přidat nové servery)
-
MrFruty - Mistr
vyskusaj zmazat uplne STEAM z PC aj registre, naozaj neviem uz, ako som pisal mne to potom po uplnom zmazani naskocilo.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2