• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Blbne mi csko (Prosím o radu)
Zdravim
Po delší době jsem si chtěl zahrát csko na gamesite.cz, přesněji na war3ft save xp 3, po stáhnutí cska bylo vše v pohodě.
Když jsem tam chtěl jít včera večer už byla chyba.. Při spušťění cska se mi to automaticky připojuje na nějaký cizí server.
Když se připojím na gamesites, a napíšu např. /vip nezobrazí se mi to, a do console mi to napíše [csshield] MOTD: blocked Chtěl bych to tak jak když jsem to měl nainstalované.. Potom když hraju, a zmáčknu např. M tak mě to zase začne přepojovat na jiný server.
Kdo by věděl co stím prosím napište, nebo na e-mail: [email protected]
Předem děkuju Rigolax
(PS: Csko jsem přeinstaloval asi 10x, a pořád mi to dělá)
Po delší době jsem si chtěl zahrát csko na gamesite.cz, přesněji na war3ft save xp 3, po stáhnutí cska bylo vše v pohodě.
Když jsem tam chtěl jít včera večer už byla chyba.. Při spušťění cska se mi to automaticky připojuje na nějaký cizí server.
Když se připojím na gamesites, a napíšu např. /vip nezobrazí se mi to, a do console mi to napíše [csshield] MOTD: blocked Chtěl bych to tak jak když jsem to měl nainstalované.. Potom když hraju, a zmáčknu např. M tak mě to zase začne přepojovat na jiný server.
Kdo by věděl co stím prosím napište, nebo na e-mail: [email protected]
Předem děkuju Rigolax
(PS: Csko jsem přeinstaloval asi 10x, a pořád mi to dělá)
-
Rigo - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Blbne mi csko (Prosím o radu)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Blbne mi csko (Prosím o radu)
Ahoj, jdi tam kde máš nainstalované CS do složky cstrike a v ní vymaž všechny soubory s koncovkou ".cfg".
Potom v té složce vymaž ještě úplně celou složku "resource"
Zapni CS a mělo by to být ok, akorát přijdeš o všechna uložená nastavení a bindy.
Potom v té složce vymaž ještě úplně celou složku "resource"
Zapni CS a mělo by to být ok, akorát přijdeš o všechna uložená nastavení a bindy.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Děkuju, bohužel mi složka "Resource" nejde smazat, píše mi to, že to mám někde zaplé, vtip je v tom, že nemám zaplé nic
-
Rigo - Kolemjdoucí
Nebudeš tomu věřit, ale nemůžu se připojit ani na 1 server, a ještě k tomu úvodní obrazovku mám místo cska, tak half-life
-
Rigo - Kolemjdoucí
Rigo píše:Děkuju, bohužel mi složka "Resource" nejde smazat, píše mi to, že to mám někde zaplé, vtip je v tom, že nemám zaplé nic
Restartuj PC a udělej to znovu, mělo by to jít.
Rigo píše:Nebudeš tomu věřit, ale nemůžu se připojit ani na 1 server, a ještě k tomu úvodní obrazovku mám místo cska, tak half-life
Píše ti to nějakou chybovou hlášku nebo něco v konzoli?

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ne, normálně zapnu counter strike 1.6 Non-Steam, a vyběhne mi tam obrazovka Half-Life, připojím se na server, a ve prostřed obrazovky mám černo, a nevyhodí mi to nabídku na výběr teamu, i když dám M tak nic.. A když skončí kolo, tak se mi hra zasekne, přestane odpovídat, a vypne se..
-
Rigo - Kolemjdoucí
Přeinstaloval jsem to a jde to.. I tak mám vymazat tu složku resouce ?
-
Rigo - Kolemjdoucí
No,pokud nemáš žádný problém,tak proč jí mazat ?Blbne ti něco?
-
MrFruty - Mistr
Re: [řešíme]Blbne mi csko (Prosím o radu)
Zatím ne, zatím to šlape na 100%, ani se nic nekazí, děkuju vám oboum za pomoc 
Pak napíšu pochvalu

Pak napíšu pochvalu
-
Rigo - Kolemjdoucí
Re: [řešíme]Blbne mi csko (Prosím o radu)
BTW Příště nedoporučuji mazat tu složku resource,ano problém automatického připojení tam může být,ale NonSteam ti jí nestáhne zpět a tak se ti zapne Half-Life resouce - nejlepší je smazat všechny soubor .cfg v cstrike.
Vyřešeno - LOCK.
Vyřešeno - LOCK.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1