Volná debata o Team-Fortress 2.

Lobby / TF2pickup.net / Kde si zahrát 6v6 nebo Highlender?

Příspěvekod FrostyHi » 14 bře 2015, 23:52

Zdravím.

Jak už možná víte tak jsem tu uvedl jeden menší článeček za pomocí stránky tf2mid.cz kde jsem vysvětlil, tedy myslím pro začátečníky ... Co je to competitive hra či jaká je sestava u Highlenderu a 6v6. No jo, ale kde si to mohu zahrát ?
Žádné public servery na to bohužel neexistují, jsou tu stránky tf2pickup a tf2center.

U TF2CENTER nebo takzvané lobby když si najedete na stránku tak se vám dostaví návod k použití této stránky, například: jak se joinou do týmu, jak se přihlásit přes steam, různé vysvětlivky k různým ikonkám různých class po příkladě jak jsou označeny různé classy (Roamer, Pocket). Jak si založit server, může být i lobby s mumblem a tak dále a tak dále. Tuto stránku doporučuji všem začátečníkům s competitive, nebál bych se říci že je to spíše taková simulace competitive hraní jelikož tam hraje někdy dosti nezkušených ale i zkušených hráčů.

TF2PICKUP tato stránka je už spíše pro ty zkušenější, musíte mít k dispozici i mumble jelikož zde se hraje ale i komunikuje přes mumble. Kdo nemá mumble tak si ho buďto stáhne a nainstaluje, nebo na tf2pickup vůbec nechodí. Takže bych spíše řekl že na tuto stránku chodí lidi, kteří o tf2 competitive už něco vědí a vědí co mají dělat za svou určitou classu.

Čím se liší?
tf2center má takové bodování, no ... řekněme procenta. Ten kdo je jako poctiví hráč a neodpojuje to během hry má stále 100%, tím pak dává najevo že to není žádný rage quiter a vypadá na to že by sním byla dobrá hra. Samozřejmě když hru budete rage quitovat (odpojíte to během hry) tak procenta půjdou dolů. Také hraje roli to kolik máte nahraných lobby, kolik máte nahraných hodin na tf2 a tak dále a tak dále, například co častěji vidím tak jsou tam někdy lidi jako medic a mají 200 hodin na tf2 a komunita je moc nepovažuje asi za zkušené a proto je někdy z lobby jen kicknou, pokud se tak stane není problém se napojit do další lobby.

tf2pickup je o něco přísnější, je to pro zkušené hráče takže stránka má své pravidla a to například mít program mumble přes který hráči komunikují. Pokud se během hry odpojíte, ihned vám hrozí BAN, na jak dlouho to bohužel nevím ale rozhodně ho budete mít. Pokud vám hra crashne (spadne) tak samozřejmě v této situaci BAN nehrozí jelikož se v chatu ukáže Nick left the game (Timed Out) v tomto případě se buďto sežene náhradní hráč nebo se pokusíte napojit zpátky znova.

Doufám že vás to možná chytí ... GL&HF.

TF2CENTER - http://tf2center.com/

TF2PICKUP - http://tf2pickup.net/

cya!
Don't give yourselves to these unnatural men, machine men, with machine minds and machine hearts. You are not machines. You are not cattle. You are men !
Uživatelský avatar
FrostyHi
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 led 2013, 20:00
Bydliště: Olomouc

Lobby / TF2pickup.net / Kde si zahrát 6v6 nebo Highlender?

od Rumcajz » 14 bře 2015, 23:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Olomouc

Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník