Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Mac22 píše:v0tr3lec píše:Zdravím ,po včerajšom hraní nového updatu som prišiel na pár vecí :
1. Zombie granát :pri respawne ho daný zombie dostane až po 2-3 sekundách od zrodenia.Niekedy je to dosť nepríjemné.
2. Laser mina :Niekedy zabíja zombie aj keď si dajú madness.(predtým to tiež robilo ,ale teraz to robí častejšie).
3. Ten pohľad za zombie je fajn-napadlo ma ,že by bol ešte viac do červena a na obrazovke by boli krvavé škvrny(videl som to na pár Ruských serveroch ).To len taký malý nápad
4.Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
Súhlasím ,nechápem dôvod menenia recoilu motorovky (neviem či sa mi to len zdá ale asi má aj menší damage)
Zatiaľ sa mi update veľmi páči ,dúfam že bude čoskoro na Bloode.(Už len vrátiť toho Hannibala a bude to best).Prajem pekný zvyšok dňa.
Je to zbraň tělo na tělo.. hráč musí přijít přímo k zm a ne jako u jiných zbraní a tato úprava ji ve hre udělala na půl zbytečnou
já ti nevím. Kdykoli jsem na serveru, tak hráči nemaj problém s motorvkou zabíjet.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy jinak jak jsi na tom s updatem?
Hráči na bloodech už jsou nedočkaví a stále se vyptávají.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Dwandy jinak jak jsi na tom s updatem?Hráči na bloodech už jsou nedočkaví a stále se vyptávají.
Výborný dotaz

-
birotomas - Zkušený
I mňa, normálne že na Blood 1 sme všetci nedočkaví, aj mňa sa jeden hráč pýtal. Povedal som len toľko že to podľa mňa bude tento týždeň (dúfam). Lebo ten update je fakt ale fakt naj.
SPRAVTE TO PLS TENTO TYZDEŇ
SPRAVTE TO PLS TENTO TYZDEŇ

-
DesmondGamingSk - Zkušený
Update se přesune nejspíš do příští neděle. Nezbývá než čekat. Prosím o konec neustálých otázek kdy. Opravdu na tuto otázku odpovídám jen za dnešek asi po dvacáté.
-
Xter - Spamerův sluha
Až? tak to mi fakt sklesla nálada 

-
DesmondGamingSk - Zkušený
Dwandy píše:Mac22 píše:v0tr3lec píše:Zdravím ,po včerajšom hraní nového updatu som prišiel na pár vecí :
1. Zombie granát :pri respawne ho daný zombie dostane až po 2-3 sekundách od zrodenia.Niekedy je to dosť nepríjemné.
2. Laser mina :Niekedy zabíja zombie aj keď si dajú madness.(predtým to tiež robilo ,ale teraz to robí častejšie).
3. Ten pohľad za zombie je fajn-napadlo ma ,že by bol ešte viac do červena a na obrazovke by boli krvavé škvrny(videl som to na pár Ruských serveroch ).To len taký malý nápad
4.Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
Súhlasím ,nechápem dôvod menenia recoilu motorovky (neviem či sa mi to len zdá ale asi má aj menší damage)
Zatiaľ sa mi update veľmi páči ,dúfam že bude čoskoro na Bloode.(Už len vrátiť toho Hannibala a bude to best).Prajem pekný zvyšok dňa.
Je to zbraň tělo na tělo.. hráč musí přijít přímo k zm a ne jako u jiných zbraní a tato úprava ji ve hre udělala na půl zbytečnou
já ti nevím. Kdykoli jsem na serveru, tak hráči nemaj problém s motorvkou zabíjet.
A nechtěl by jsi třeba dát hlasovat o tom? Možná se mýlím, ale dost hráčům alespoň na mini1 kde hraju to chybí..
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
je mi jasný, jak by hlasování dopadlo
Lidem je samozřejmě milejší mít nastavení, který jim hru zjednoduší. Jde spíš o to, že dřív byla motorovka příliš overpower a stačilo jen klikat. Rád bych ale hru změnil, aby se u toho muselo sem tam přemýšlet. Přeci jen vzít do ruky motorovku a jít face to face proti zombie chce trochu odvahy a rozmyslu, který ale bohužel v případě rychlejšího sekání není zapotřebí, protože v 90% vždycky vyhraje human.

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Většina zbraní mi teď příjde slabších. Hlavně ta motorovka mě mrzí. Jako non-VIP hráči mi dávala jedinou šanci proti hordě zombies. 
Jinak se mi líbí, že v tomhle updatě hráči nemají nouzi o spirity.
I když je fakt, že ten modrý klič/karta padá tak vzácně, že si třeba ten speed (max je jen 25 či 35 spiritů) ani neužiju. 

Jinak se mi líbí, že v tomhle updatě hráči nemají nouzi o spirity.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Dwandy píše:je mi jasný, jak by hlasování dopadloLidem je samozřejmě milejší mít nastavení, který jim hru zjednoduší. Jde spíš o to, že dřív byla motorovka příliš overpower a stačilo jen klikat. Rád bych ale hru změnil, aby se u toho muselo sem tam přemýšlet. Přeci jen vzít do ruky motorovku a jít face to face proti zombie chce trochu odvahy a rozmyslu, který ale bohužel v případě rychlejšího sekání není zapotřebí, protože v 90% vždycky vyhraje human.
Vidím, že tě nepřekecám

Jinak z počátku tj včera jsem na ten mod fest nadával a nejspíš ještě pár dní budu nadávat, protože mi to zatím nejde tak, jak bych si představoval

Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Mac22 píše:Dwandy píše:je mi jasný, jak by hlasování dopadloLidem je samozřejmě milejší mít nastavení, který jim hru zjednoduší. Jde spíš o to, že dřív byla motorovka příliš overpower a stačilo jen klikat. Rád bych ale hru změnil, aby se u toho muselo sem tam přemýšlet. Přeci jen vzít do ruky motorovku a jít face to face proti zombie chce trochu odvahy a rozmyslu, který ale bohužel v případě rychlejšího sekání není zapotřebí, protože v 90% vždycky vyhraje human.
Vidím, že tě nepřekecám![]()
Jinak z počátku tj včera jsem na ten mod fest nadával a nejspíš ještě pár dní budu nadávat, protože mi to zatím nejde tak, jak bych si představovalchce to čas
Ale musím uznat, že teď se dají X způsoby kombinovat zbraně a vylepšení a hra nebude tak jednotvárná.. slušný krok vpřed
Přesně,jediný co je problém v tomhle updatu tak to,že nejsou hráči zvyklí na nové věci a neradi si na to zvykají,ale až si zvyknout tak věřím že se od toho neodlepí maximálně jen aby si mohli dojít na záchod a pak rychle poběží zase zpátky hrát

-
birotomas - Zkušený
Pár lidí mi psalo na blood2 a docela upgrade kritizovali - zkoušeli ho
ta kombinace zbraní mi přijde docela jako dobrý nápad, ale jak silné a praktické jsou ty vip/evip zbraně netuším. Jinak Dwandy, radši žádné takové hlasování nedávej
víš jak by to dopadlo. Radši popřemýšlej o tom zrušení votování map, jestli by to nějak nešlo 

*32
-
Eco - Pokročilý
Jo a jak to je s nesmrtelností u zm? Protože je brutálně krátká, štve mě jak na chronicu nemusí přebíjet tak jsem tam vletěl s nesmrtelností a sotva jsem ji zapl tak mě stejně zabil nonvip s M4 

*32
-
Eco - Pokročilý
Nevím jestli je to ojedinělí,ale byl sem ZM pak mě někdo zabil (já se mezitím podíval na facebook) a zase se hned připojil (cca 5 vteřin) a už mě to nechtělo oživit a byl sem furt DEAD
viz demo
http://leteckaposta.cz/709880903 ještě nikdy se mi to nestalo,jenom ted prvně na chronicu 2 na blood 3 ještě nikdy,tak jestli to není nějaká chyba co by chtěla opravit

http://leteckaposta.cz/709880903 ještě nikdy se mi to nestalo,jenom ted prvně na chronicu 2 na blood 3 ještě nikdy,tak jestli to není nějaká chyba co by chtěla opravit

-
birotomas - Zkušený
Eco píše:Pár lidí mi psalo na blood2 a docela upgrade kritizovali - zkoušeli hota kombinace zbraní mi přijde docela jako dobrý nápad, ale jak silné a praktické jsou ty vip/evip zbraně netuším. Jinak Dwandy, radši žádné takové hlasování nedávej
víš jak by to dopadlo. Radši popřemýšlej o tom zrušení votování map, jestli by to nějak nešlo
tú kombínáciu si veľa neužiješ. Možno to všetko vystriedaš, ale dve tri mapy a budeš kupovať len jednu možno dve. Pochybujem, že by sa niekomu chcel stále meniť 5 zbraní.

-
N3mO - Mistr