Re: ZOMBIE UPDATE 2015
I guess you back to old times... terminator only 1 round.. or it's a bug??.. and sometimes first zombie ( BOT ) kill without touch a human or even if he is too far.. pls do not block auto bhop 

<<~ZOMBIE MINI#1 EXTRAVIP~>>
<<~ZOMBIE CPL ONLY EXTRAVIP~>>
<<~BASEBUILDER #3 EXTRAVIP~>>
<<~ZOMBIE CPL ONLY EXTRAVIP~>>
<<~BASEBUILDER #3 EXTRAVIP~>>
-
Darket - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Proboha děkuju že už to nenastavuje zvuky po připojení a po změnách mapy... Díííííky Dwandy ....

-
TFZMistery - Zkušený
Dwandy píše:Deluxina píše:Hoovere,
ale tyto servery mě nebaví..
Prostě zombie vždy byl 4ever,
tak nebudu si snad stěžovat,
stejnak už skoro žádné módy nehraju,
jen classicy...
je zvláštní, že tu vyzdvihuješ zrovna update z roku 2012, kterej měl úplně největší kritiku v historii, tehdy mi chodili i výhružný maily, že když to nezruším, tak příjdu o život.
LOL? Fakt? Když mě to tam bavilo,
aji mého bráchu a další kámoše.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
nepamatuju si update, na kterej by někdo nenadával. Pokud by byl update v roce 2016, tak zase budou všichni chtít vrátit tento. Je to kolotoč. Lidi nemají rádi změny, i když jsou k k lepšímu.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Zdravím. Mohu se zeptat proč jste zrušili terminátora na Night #1 na více než jedno kolo? děkuji za odpověď 

Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
---Dwandy zrovna ty granáty mi přijdou peckové - hlavně ty laser a ani to není vůči zm až tak silné, jen to od pohledu vypadá děsivě s tolika minami 
---Jinak znovu a znovu si musím stěžovat, že největší blbost podle mě bylo zrušit kombinaci BZ a motorovky, na tohle si snad nikdy nezvyknu
---Jinak ještě k tomu tvému obrázku - jsem rád, že vůbec najdu klíč, natož abych ještě nasbíral SP, snažím se hrát hlavně za lidi a než bych postavu takto vylepšil, byl by konec mapy
Ale jinak samozřejmě dobrá práce 
---K původním updatům, začínal jsem myslím v roce 2011. 2012 byl ještě tuším stejný mód a ten byl opravdu hodně dobrý vůči lidem i vůči zm, to bylo asi nejvyrovnanější. Epic se vynuloval jen když jsi umřel a zůstávaly ti tak na další kolo a hlzm je nezabíjel na ranu (chápu že s podmínkami jaké jsou teď by to jen těžko fungovalo). A hlavně - ty mapy co tenkrát byly, ty nové mi přijdou z většiny smutné.

---Jinak znovu a znovu si musím stěžovat, že největší blbost podle mě bylo zrušit kombinaci BZ a motorovky, na tohle si snad nikdy nezvyknu

---Jinak ještě k tomu tvému obrázku - jsem rád, že vůbec najdu klíč, natož abych ještě nasbíral SP, snažím se hrát hlavně za lidi a než bych postavu takto vylepšil, byl by konec mapy

---K původním updatům, začínal jsem myslím v roce 2011. 2012 byl ještě tuším stejný mód a ten byl opravdu hodně dobrý vůči lidem i vůči zm, to bylo asi nejvyrovnanější. Epic se vynuloval jen když jsi umřel a zůstávaly ti tak na další kolo a hlzm je nezabíjel na ranu (chápu že s podmínkami jaké jsou teď by to jen těžko fungovalo). A hlavně - ty mapy co tenkrát byly, ty nové mi přijdou z většiny smutné.
*32
-
Eco - Pokročilý
Matesino píše:Zdravím. Mohu se zeptat proč jste zrušili terminátora na Night #1 na více než jedno kolo? děkuji za odpověď
Ak si dobry hrač tak ti nerobi problem zarobiť si aj na dalšieho

Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Matesino píše:Zdravím. Mohu se zeptat proč jste zrušili terminátora na Night #1 na více než jedno kolo? děkuji za odpověď
Stále jsme ve sledovací fázi, kdy zkoumáme, jaký vliv na hru to doopravdy má. Pravdou je, že změněním Terminátora, který se opakuje a přidání módů granátům, byl velký zásahem do hry.
-
Xter - Spamerův sluha
Darket píše:I guess you back to old times... terminator only 1 round.. or it's a bug??.. and sometimes first zombie ( BOT ) kill without touch a human or even if he is too far.. pls do not block auto bhop
Yes, terminator is only one round and the first zm...sometimes they have a weapon whitch shoots.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Zdravím, v prvom rade by som chcel povedať že som si na Zombie Bloode prešiel naozaj kvantom updades nakoľko tam hrám už nejaké tie roky, na každý jeden som asi nadával pretože sa mi páčil ten čo bol ešte tak 4-5 rokov dozadu, no toto je z môjho pohľadu naozaj vydarený a veľmi sa mi páči takže chválim 
A teraz k veci, chcem nahlásiť že nefungujú granáty (nejdu prepínať na laserové, senzorové) raz to ide raz nie.
Neviem či je to tak robené zámerne že na niektorých mapách to ide a na niektorých nie ale bol by som rád keby sa niekto k tomu vyjadril

A teraz k veci, chcem nahlásiť že nefungujú granáty (nejdu prepínať na laserové, senzorové) raz to ide raz nie.
Neviem či je to tak robené zámerne že na niektorých mapách to ide a na niektorých nie ale bol by som rád keby sa niekto k tomu vyjadril

- BozskyKovi
- Amatér
BozskyKovi píše:Zdravím, v prvom rade by som chcel povedať že som si na Zombie Bloode prešiel naozaj kvantom updades nakoľko tam hrám už nejaké tie roky, na každý jeden som asi nadával pretože sa mi páčil ten čo bol ešte tak 4-5 rokov dozadu, no toto je z môjho pohľadu naozaj vydarený a veľmi sa mi páči takže chválim
ty laserové granáty testujeme, včera večer jsme je vypnuli aby jsme zase chvilku sledovali hru bez nich a mohli porovnat.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:BozskyKovi píše:Zdravím, v prvom rade by som chcel povedať že som si na Zombie Bloode prešiel naozaj kvantom updades nakoľko tam hrám už nejaké tie roky, na každý jeden som asi nadával pretože sa mi páčil ten čo bol ešte tak 4-5 rokov dozadu, no toto je z môjho pohľadu naozaj vydarený a veľmi sa mi páči takže chválim
ty laserové granáty testujeme, včera večer jsme je vypnuli aby jsme zase chvilku sledovali hru bez nich a mohli porovnat.
Tak mi ostáva len dúfať že ich zas zapnete

- BozskyKovi
- Amatér
nepřemýšlíte na zvýšení HP pro HL zombie na BLOODECH ?
je to fakt hrozný když si HL a si hned mrtvej
kort když mají VIP zbraně a ted se na tebe všichni sesypou (podle mě je to nevýhoda pro zombie)
a jelikož se tu snažíte vyrovnat síly tak si myslím že by to stálo za zvážení
je to fakt hrozný když si HL a si hned mrtvej

kort když mají VIP zbraně a ted se na tebe všichni sesypou (podle mě je to nevýhoda pro zombie)
-
birotomas - Zkušený
nebo aspon nějaký ochraný plášť pro HL zombie (kterej by nebyl tak nechylnej na zbraně jako ostatní)
-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:nepřemýšlíte na zvýšení HP pro HL zombie na BLOODECH ?
je to fakt hrozný když si HL a si hned mrtvej![]()
Tu musím souhlasit , hlavní ZM teď má kolik.. 4000 hp při 20 hráčích? Co si myslíte že udělá? (Jasně , proto 2. first).Když teď term zůstává přes kolo a hl. ZM ma méně HP , termové mají navrch , stačí jim kempit s 3-4 dalšími humany a maj vyhráno.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha