• Stránka 1 z 1
Jde o steam
Sevas,mam taky problemek chtěl jsem se přihlásit na svuj starý učet kde mam CS:GO ale mě to píše že je neplatné heslo,když si zašlu email nic nepřijde mi nic,když si chci o steam support tak stejnak nic nepřijde a s učtem se nehejbalo 190 dní mi říkal kámoš co mě má v přátelích,nakou radu kdyby jste věděli ? budu vděčný.
-
WesterLanDd - Pokročilý
Jde o steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jde o steam
Přesouvám do vhodnější sekce.
Jinak.. Zkus se do mailu kouknout, jestli to nemáš ve spamech. Občas mi to tam taky chodilo.
Jinak.. Zkus se do mailu kouknout, jestli to nemáš ve spamech. Občas mi to tam taky chodilo.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
nemam to tam projel jsem všechny záložky
-
WesterLanDd - Pokročilý
když si chci o steam support tak stejnak nic nepřijde
celkom nechápem
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Jakože ikdyž jsem to dělal přes steam support jestli víš o co jde tak to taky nepřišlo
-
WesterLanDd - Pokročilý
Možná jsi to neodeslal nebo se stala chybka, napiš jim klidně znovu, ale nepočítej s odpovědí do několika hodin.
Osobně jsem musel čekat přibližně 5 dnů, než se mi dostala odpověď.
Osobně jsem musel čekat přibližně 5 dnů, než se mi dostala odpověď.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Zdravím.
Pokud si myslíš že jsi o účet přišel nebo už si nepamatuješ heslo tak napiš na Steam Support toto :
1) Tvoje přihlašovací jméno
2) Originální Emailovou adresu která byla použita úplně poprvé
3) Důkaz že účet je tvůj (Pokud jsi si kupoval Eura na Steamu pomocí nějaké kreditní karty tak musíš napsat : Typ karty,Celé jméno karty,fakturační adresu a poslední 4 čísla na té kartě) (Poté je ještě možnost CD klíčem , pokud na účtu máš nějakou zakoupenou hru a víš od ní CD klíč tak ho vyfot a pošli na Steam Support)
Také jsou možnost Bankovního převodu nebo Steam Wallet codes. Pokud ani 1 z toho nemáš tak tvůj účet nejspíš nedostaneš , pokud budeš něco potřebovat napiš mi PM.
Přeji hezký den.
Pokud si myslíš že jsi o účet přišel nebo už si nepamatuješ heslo tak napiš na Steam Support toto :
1) Tvoje přihlašovací jméno
2) Originální Emailovou adresu která byla použita úplně poprvé
3) Důkaz že účet je tvůj (Pokud jsi si kupoval Eura na Steamu pomocí nějaké kreditní karty tak musíš napsat : Typ karty,Celé jméno karty,fakturační adresu a poslední 4 čísla na té kartě) (Poté je ještě možnost CD klíčem , pokud na účtu máš nějakou zakoupenou hru a víš od ní CD klíč tak ho vyfot a pošli na Steam Support)
Také jsou možnost Bankovního převodu nebo Steam Wallet codes. Pokud ani 1 z toho nemáš tak tvůj účet nejspíš nedostaneš , pokud budeš něco potřebovat napiš mi PM.
Přeji hezký den.

-
Taygete - Mistr Yoda
Díky zkusím to 

-
WesterLanDd - Pokročilý
• Stránka 1 z 1