• Stránka 1 z 1
admini? :D
Ahoj muzu se zeptat kdo ted aktivně hraje (admin) na BB2 ? 

-
Ilneart0p - Pokročilý
admini? :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admini? :D
Ahoj na bb2 je viac aktívnych adminov 
Poppz.
Malkin
Cryzysek
Čo viac ti treba? Pridaj si ma na steame a napíš pokiaľ bude problém

Poppz.
Malkin
Cryzysek
Čo viac ti treba? Pridaj si ma na steame a napíš pokiaľ bude problém

-
Poppz - Zkušený
Wow, až 3 admini? :O
fajn nene radši je ještě bych ti zacheatoval steam mam totiz vac ban par lidi mi rikalo ze kdyz je budu mit v friend listu tak dostanou vac taky..

-
Ilneart0p - Pokročilý
Pokud vím tak v současné době je na BB 2 aktivních více jak 5 adminu ale bohuzel buď sou tam všichni ráno nebo večer ale jakmile klesne počet hráčů natolik ze už nejsou body tak odchází všichni adminy a to potom se začinají dít věci.
Každá mince má dvě strany.
-
Tadeas026 - Kolemjdoucí
Řešení samozřejmě je. Přijmout schopné administrátory, ale jejich množství není nevyčerpatelné.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:Řešení samozřejmě je. Přijmout schopné administrátory, ale jejich množství není nevyčerpatelné.
Nechápem ako chceš vôbec prijať nejakých adminov, keď vôbec nemáš o to ani záujem... Pomaličky jeden mesiac dvaja čakajú na pohovor, 1 minimálne ti z nich píše, že ako si na tom, či je čas alebo nie... Na nič neodpíšeš, ani na steam, tak ani na webe... Ten "1 minimálne" človek, ktorý ti píše som ja...
-
gump497 - Zkušený
gump497 píše:Xter píše:Řešení samozřejmě je. Přijmout schopné administrátory, ale jejich množství není nevyčerpatelné.
Nechápem ako chceš vôbec prijať nejakých adminov, keď vôbec nemáš o to ani záujem... Pomaličky jeden mesiac dvaja čakajú na pohovor, 1 minimálne ti z nich píše, že ako si na tom, či je čas alebo nie... Na nič neodpíšeš, ani na steam, tak ani na webe... Ten "1 minimálne" človek, ktorý ti píše som ja...
Plně souhlasím. Xtere upřímně tvé chování se změnilo vůbec tě takto nepoznávám. Na zm jsem čekal na pohovor měsíc tady kolega gump ještě stále čeká. Od té doby co jsi na postu Šerifa mám pocit, že jsi se hodně změnil. Tobě se všechno strašně dobře říká, když máš vše. Zamysli se prosím tě nad sebou takto to rozhodně nejde, kolik adminů si stěžuje, já už hlavně kvůli tvé arogance kašlu na portál, ale toto je moc. Tímto tě i rovnou informuji o tom, že můžeš každou hodinou čekat žádost o odebrání práv.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Problém je, že píšete i když na PC nejsem já, ale i mí rodinní příslušníci, kteří si tu hrají hry jako např. GTA atd. O tom jsem Vás samozřejmě neinformoval a ani to neberu jako nějakou důležitost, protože je to pouze má osobní věc. A prioritou pro mě není pouze přijímání nových administrátorů, ale i mnoho jiných povinností, přičemž nyní usilovně pracuji na Escape serveru, který si na GS své místo již zaslouží.
Pokud Vás opravdu natolik trápí, že ty práva nemáte, budiž, já to jako nutnost, mít Vás mezi sebou, nemám.
Taktéž musíte vnímat i to, že venku se nám začíná zelenat a s tím se neúzce pojí i má práce, které začíná největší sezónní BOOM.
Takže asi tak. Pokud je jakýkoliv problém, není přeci nejmenší problém mi napsat. To píšu k tobě, Maxwell. Samozřejmě, že na všechny PM neodpovídám - jelikož u většiny nepokládám odpověď za nutnost ani důležitost, protože často je odpověď ze selského rozumu jasná nebo se jedná o stále se omílající téma. Žádnou zprávu jsem od tebe nedostal a ani na poradě ZM ses nijak neozval, proto pokládám tvůj příspěvek za momentálně zbytečnou.
Gumpe, snad pochopíš, že ten čas si na tebe udělám.
Pokud Vás opravdu natolik trápí, že ty práva nemáte, budiž, já to jako nutnost, mít Vás mezi sebou, nemám.
Taktéž musíte vnímat i to, že venku se nám začíná zelenat a s tím se neúzce pojí i má práce, které začíná největší sezónní BOOM.
Takže asi tak. Pokud je jakýkoliv problém, není přeci nejmenší problém mi napsat. To píšu k tobě, Maxwell. Samozřejmě, že na všechny PM neodpovídám - jelikož u většiny nepokládám odpověď za nutnost ani důležitost, protože často je odpověď ze selského rozumu jasná nebo se jedná o stále se omílající téma. Žádnou zprávu jsem od tebe nedostal a ani na poradě ZM ses nijak neozval, proto pokládám tvůj příspěvek za momentálně zbytečnou.
Gumpe, snad pochopíš, že ten čas si na tebe udělám.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1