• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s hrou
Mašina
C
operacni sistem : W 7
verzia hry: steam
kedy sa problem zacal prejavovat : znicoho nic
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: zapnem si server a tocim sa dookola ako dmnt skusal som uz preinstalovat vipnut aj zapnut

operacni sistem : W 7
verzia hry: steam
kedy sa problem zacal prejavovat : znicoho nic
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: zapnem si server a tocim sa dookola ako dmnt skusal som uz preinstalovat vipnut aj zapnut
-
kiko199991 - Amatér
[vyřešeno] Problém s hrou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s hrou
Ahoj,
Stává se mi, že mám někdy "buglé tlačítko" dejme tomu "w" a chodím pořád do předu, tak kliknu na w znovu a je to v pohodě.
Samozřejmě, někdy to nepomůže. Vyzkoušej napsat do konzole "unbindall" a poté si v nastavení klávesnice ve hře najdi use defaults.
Stává se mi, že mám někdy "buglé tlačítko" dejme tomu "w" a chodím pořád do předu, tak kliknu na w znovu a je to v pohodě.
Samozřejmě, někdy to nepomůže. Vyzkoušej napsat do konzole "unbindall" a poté si v nastavení klávesnice ve hře najdi use defaults.

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
Re: Problém s hrou
Zdar, zkus do konzole napsat příkaz m_rawinput 1
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Problém s hrou
Není zač 
lock.

lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1