• Stránka 1 z 1
Problém s připojením
Přeji všem dobrý den,
chtěl bych se vás zeptat na jednu otázku, a žádám vás o pomoc. Před nějakou dobou mi internet fungoval normálně, ale před cca 2 týdny, se mi z ničeho nic nevedlo připojit na Steam klient. Přihlašování sem zkoušel vícekrát za sebou, každý den a stále nic. Poté sem zkoušel připojování na jiné MMORPG, MMOFPS hry a také nic. Po všem tom marném přihlašování, jsem změnil zaostření, a začal se soustředit na mobil. Nainstaloval jsem si tedy hromadu her, jako třeba - Clash of Lords (1,2), Order & Chaos Online, Avabel Online, Aruna Online, Arcane Legends, TaichiPanda a další podobné hry. Zapnu hru a klasika - načítání dat a poté připojování na server a bum, v tu chvíli mi to hlásí chybu v připojení, většinou že nebylo možné navázání kontaktu se serverem.
Žádám vás tedy, zda by jste mi někdo dokázal poradit ''co s tím je'' a ''jak'' to opravit. Špatné připojení to není, protože stále mám 12MB/s stahování přes GooglePlay na mobilu, a na PC to samé. Internet mi funguje bez problémů, všechny stránky i některé programy - kupříkladu Skype, na tom se žádné vady/chyby neprojevují.
Děkuji vám za jakoukoliv pomoc.
chtěl bych se vás zeptat na jednu otázku, a žádám vás o pomoc. Před nějakou dobou mi internet fungoval normálně, ale před cca 2 týdny, se mi z ničeho nic nevedlo připojit na Steam klient. Přihlašování sem zkoušel vícekrát za sebou, každý den a stále nic. Poté sem zkoušel připojování na jiné MMORPG, MMOFPS hry a také nic. Po všem tom marném přihlašování, jsem změnil zaostření, a začal se soustředit na mobil. Nainstaloval jsem si tedy hromadu her, jako třeba - Clash of Lords (1,2), Order & Chaos Online, Avabel Online, Aruna Online, Arcane Legends, TaichiPanda a další podobné hry. Zapnu hru a klasika - načítání dat a poté připojování na server a bum, v tu chvíli mi to hlásí chybu v připojení, většinou že nebylo možné navázání kontaktu se serverem.
Žádám vás tedy, zda by jste mi někdo dokázal poradit ''co s tím je'' a ''jak'' to opravit. Špatné připojení to není, protože stále mám 12MB/s stahování přes GooglePlay na mobilu, a na PC to samé. Internet mi funguje bez problémů, všechny stránky i některé programy - kupříkladu Skype, na tom se žádné vady/chyby neprojevují.
Děkuji vám za jakoukoliv pomoc.

- Weloner
- Kolemjdoucí
Problém s připojením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s připojením
nerýpem, ani nič, nemáš blokované napr. proxy alebo niečo takéto?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Pokiaľ máš rovnaký problém na mobile a PC stým, že ti inak internet ide bez problémov, tak predpokladám, že ti to blokuje Firewall. Alebo inak router cez, ktorý ideš do internetu má Firewall, ktorý má povolené určité rozsahy portov, ktoré môžu ísť smerom von.
Tu máš napr. porty čo potrebuješ pre steam.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -GLVN-8711
Riešenie je tieto porty, povoliť. (smerom von najlepšie všetky)
(mno neviem tvoju vekovú kategóriu, ale ak ti rodičia zakázali takto hrať tak to asi nezmeníš)
Tu máš napr. porty čo potrebuješ pre steam.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -GLVN-8711
Riešenie je tieto porty, povoliť. (smerom von najlepšie všetky)
(mno neviem tvoju vekovú kategóriu, ale ak ti rodičia zakázali takto hrať tak to asi nezmeníš)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Bez odezvy, lock.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1