[Zamítnuto] Žádost o Akamedika

Příspěvekod MachomanPan » 26 dub 2015, 20:49

Nick ve hře : Petr Pan / Machoman
Nick na foru : MachomanPan
Věk : 17 ( 9.11.97 )
SteamID : STEAM_0:1:62191387
Sekce : Dust Maps
hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=1393

Proč chci Akademika ?? : Je to celkem snadný .. Dust maps je kvalitní server plný aktivních a poctivých hráčů , ale bohužel i hráčů , kteří nehrají podle pravidel .. Například hráči , kteří obtěžují ostatní svým vulgarizmem a cheatama .. Proto , bych chtěl pomoci adminum řešit ty to problémy tak , že bych alespon nahlašoval ty to lidi ..... Můžu nabídnout mojí aktivitu , zkušenosti z hrou ( 974 hodin nahráno ) , a mé " angažmá " admina v minulosti . / VIP - Fy maps 1 , Evip - deathrun 1 , dust maps 1 .

Moje prohřešky : Ano .. Bohužel tu něco mám .. Dostal jsem pár banu na public clasic kvůli mému osobnímu sporu vůči jednomu adminovi .. Po pravdě toho nelituji , ale z mé strany přišla osobní omluva .. Admin omluvu přijal a od té doby se nic nestalo .. Tu mojí nevymáchanou pusinu už neotevírám :D

Proč jsem přišel od práva na Public Clasic ? Kdysi, když sem dělal admina na Clasicu spolu s sh@m@nem a happy shotem tak byla změna teamu ... tehdy přišli o práva všichni , ale ten kdo chtěl mohl přijít na Tsko a znova si je vzít po krátkém rozhovoru . Já a shaman jsme si je už nevzali ..

Dodatek: : Pro více informací mi napište na Steam :) Přeji příjemný zbytek večera :-)
MachomanPan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o Akamedika

od Rumcajz » 26 dub 2015, 20:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akamedika

Příspěvekod Tommy58 » 27 dub 2015, 05:33 VIP

Ahoj,

jelikož ses registroval teprve dneska, tak mám pro tebe bojový úkol o 3 dějstvích.

1. Nahlásíš aspoň 5 porušení pravidel, jakéhokoliv druhu: Cheating, nadávky, no plant/defuse a tak dále.
2. Získáš minimálně 20 příspěvků. Máš ode mě povolených 5 ve flame, 5 a více získáš pomocí nahlašování hráčů a zbytek bude pomáhání hráčům všeho druhu = Counter Strike 1.6, GO, Dota, LOL, GTA a další.
3. Navýšíš mnohem více svou aktivitu a pomoc hráčům ve hře.

Momentálně ti akademika nedám, kdybych neměl žádné pravidla, je akademik každej druhej.

Až to budeš mít, napiš mi soukromou zprávu a já se na to podívám.
Momentálně zamítám.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky