Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Graves

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:30 VIP

Graves
Obrázek
psanec


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle, Adc
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Nový Osud (Passivka)
Obrázek

Graves brokovnici může nabít dvěma střelami. Když je vypálí, musí přebít. S každým útokem vystřelí několik broků v kuželové výseči. Když zasáhne jednoho nepřítele více broky, způsobí mu bonusové poškození. Tyto střely neprocházejí jednotkami

Konečná (Q)
Obrázek
Dosah: 925

Graves vypálí výbušnou střelu, která exploduje buď po 2 sekundách, nebo v případě nárazu do terénu za 0,25 sekundy..

Kouřová clona (W)
Obrázek
Dosah: 950

Graves do dané oblasti vystřelí kouřový granát, čímž vytvoří kouřovou clonu. Nepřátelé v kouři mají snížený dohled a rychlost pohybu.

Po dopadu způsobuje magické poškození a vytvoří oblak kouře, který v oblasti zůstane po dobu 4 sek. Nepřátelé nacházející se v tomto mraku se pohybují pomaleji a dohlédnou na kratší vzdálenost.

Tasit (E)
Obrázek
Dosah: 425

Graves se vrhne kupředu a získá na několik sekund bonus k rychlosti útoků a odolnosti vůči magii. S každým úspěšným základním útokem si zkrátí přebíjecí dobu této schopnosti a obnoví si bonus k odolnostem.

Vedlejší škody (R)
Obrázek
Dosah: 1000

Graves vypálí výbušnou střelu, která způsobí velké poškození prvnímu šampionovi, kterého zasáhne. Po zasažení šampiona či dosažení konce dostřelu střela vybouchne a způsobí poškození v kuželové oblasti.

MYTOLOGIE

Malcolm Graves se narodil v zadní místnosti jedné bilgewaterské hospody, kde jej jeho matka pohodila s lahví mléka s rumem. Dětství prožil v pirátských slumech. Musel se naučit všem možným zákeřným trikům, jen aby přežil. Rozhodl se však, že svůj život změní, a proplížil se na první loď, která plula směrem na pevninu. Realita však byla krušnější, než si představoval. Na živobytí si vydělával, jak se dalo. A když mu začala být půda horká pod nohama, utekl rychle do jiného městského státu. Při jedné obzvláště vysoké partii karet seděl naproti Twisted Fatovi. Oba dva vynesli čtyři esa. Poprvé oba narazili na někoho sobě rovného. Od té doby pracovali dohromady a navzájem si při podvádění kryli záda. Peníze, žetony a trestní oznámení se jen hrnuly.

Graves bohužel udělal jednu zásadní chybu: obral o slušnou sumičku doktora Aregora Priggse, bohatého obchodníka a vysokého zaunského úředníka. Když Priggs zjistil, že byl podveden, začal být posedlý touhou po pomstě. Dozvěděl se o Twisted Fatově sžíravé touze ovládnout magii a navrhl mu obchod: když Gravese zradí, tak mu Priggs zajistí proceduru, jež ho obdaří čarovnými schopnostmi. Twisted Fate souhlasil. Spolupráce s Gravesem sice šla na výbornou, ale téhle nabídce nedokázal odolat. Jakmile Priggs Gravese zajal, odvezl ho na místo, které bylo speciálně navrženo pro lidi, jejichž zločiny - či spíše tresty - někdo chtěl uchovat v tajnosti. Po létech strávených v přísném žaláři střeženém těmi nejbezohlednějšími hlídači se Gravesovi nakonec podařilo uprchnout. Jistý výstřední puškař, na kterého dostal doporučení od jednoho ze svých spoluvězňů, mu upravil brokovnici přesně podle jeho přání. Ihned po návštěvě Priggse se nechal najmout do Ligy legend. Toužil už jen po jednom: dostat do rukou Twisted Fata a pomstít se mu.

„V lochu se říká jedno: aspoň teď mám dost času si všechno pořádně naplánovat.“
-- Graves


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Graves

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník