Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Jinx

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:47 VIP

Jinx
Obrázek
utržená ze řetězu


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Rozjeď to! (Passivka)
Obrázek
Když Jinx způsobí poškození nepřátelskému šampionovi nebo věži, k jejichž zničení dojde do 3 sekund poté, získá výrazný bonus k rychlosti pohybu.

Přehazovačka! (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Jinx má různé základní útoky v závislosti na tom, zda střílí rotačním kulometem Rotačákem, nebo raketometem Rakeťákem. Útoky Rotačákem jí zvyšují rychlost útoků. Útoky Rakeťákem zase způsobují plošné poškození, mají větší dosah a spotřebovávají manu.
Jinx si vymění zbraně.

Raketomet: Základní útoky působí 110 % poškození cíli i všem okolním nepřátelům, získají dosah a spotřebovávají manu.

Rotační kulomet: Základní útoky navíc poskytují bonus k rychlosti útoků po dobu 2,5 sek. Tento efekt se může nasčítat až 3krát pro celkový bonus 30/55/80/105/130 %. Jednotlivé stupně po jednom opadávají. Pokud Jinx změní zbraň na raketomet, bude se bonus vztahovat jen na první útok.

Prásk! (W)
Obrázek
Dosah: 1450

Z Práskače, své energetické pistole, střílí Jinx výboje, které způsobí poškození prvnímu zasaženému protivníkovi, zpomalí jej, a pokud není maskovaný, ukážou ho na mapě.

Jinx vystřelí energetický výboj, který prvnímu zasaženému nepříteli způsobí fyzické poškození, odhalí jej (pokud není maskovaný) a zpomalí ho na 2 sekundy.

Plamenné chroustače! (E)
Obrázek
Dosah: 900

Jinx hodí řadu znehybňovacích granátů, které po 5 sekundách explodují a zasažené nepřátele zapálí. Plamenné chroustače se zakousnou do nepřátelských šampionů, kteří na ně vstoupí, a znehybní je.

Jinx hodí 3 znehybňovací granáty, které po kontaktu s nepřátelskými šampiony explodují, na 1,5 sekundy cíl znehybní a okolním nepřátelům způsobí v průběhu 1,5 sek. magické poškození. Chroustače vydrží 5 sekund.

Super mega smrtící raketa! (R)
Obrázek
Dosah: 25000

Jinx vystřelí přes mapu super raketu, které se během letu zvyšuje poškození, jež způsobí. Raketa vybuchne, jakmile zasáhne nějakého nepřátelského šampiona, a způsobí poškození všem okolním protivníkům v závislosti na tom, kolik zdraví jim chybí.

Jinx vystřelí raketu, jejíž síla se během 1. sekundy letu zvyšuje. Raketa vybuchne poté, co zasáhne prvního nepřátelského šampiona, a způsobí mu fyzické poškození plus bonusové poškození za jeho chybějícího zdraví. Okolním nepřátelům je způsobeno 80 % tohoto poškození.


MYTOLOGIE

Smyslem Jinxina života je šířit chaos. Nepřemýšlí přitom nad následky a v jejích stopách kráčí zmatek a panika. Tato bláznivá a impulzivní kriminálnice nejvíc ze všeho nenávidí nudu a s nesmírnou radostí rozpoutává vlastní nepředvídatelné peklo na místě, které je podle jejího názoru nejnudnější ze všech: v Piltoveru. Její arzenál smrtících hraček dokáže vyčarovat ty nejjasnější exploze a nejhlasitější výbuchy - pokud možno k úděsu a překvapení zoufalých úřadů. Jinx je stále o krok před svými pronásledovateli. S oblibou si přitom pohrává s piltoverskými strážci pořádku - obzvlášť s Vi.

Piltover byl dlouho znám jako město pokroku, kde vládl mír a pořádek. Tento klid však vzal zasvé, když dorazila jistá kriminálnice, jakou dosud nikdy nikdo neviděl. Tajemná banditka spáchala v rychlém sledu řadu loupeží, při nichž za sebou nechala děsivou spoušť a ohrozila celé město. Jeho obyvatelé se ještě dlouho vzpomatovávali z nejhoršího zločinného řádění v dějinách Piltoveru.

Jak se nesmyslné násilnosti postupně šířily celým městem, objevili se první očití svědkové, kteří delikventku zahlédli. Nikdo neměl tušení, odkud tato mladá žena přišla. Někteří v jejích zbraních spatřovali stopy piltoverských magitechnologií, jiní zase tvrdili, že chodí v oblečení typicky zaunského střihu. Protože jí v patách vždy kráčely potíže, začali jí nešťastníci, kteří jí zkřížili cestu, říkat synonymem pro smůlu: Jinx.

Zatímco se Jinxino řádění stupňovalo, Caitlyn, šerifka z Piltoveru, vyhlásila stav ohrožení a zorganizovala obří zátah po celém městě. Jinx ovšem nezůstala své pověsti nic dlužna. Za svůj další cíl si vybrala piltoverskou pokladnici - nejzabezpečenější budovu v celém městě, a vyzvala na souboj nejdrsnější policistku v celém místním sboru. Nastříkala na fasádu karikaturu Viiny tváře a naškrábala datum i čas plánovaného útoku. Otevřeně tak strážkyni zákona vyzvala, aby se jí pokusila v loupeži zabránit.

Vi byla odhodlaná zavřít troufalou provokatérku za mříže. Trpělivě hlídala a čekala před pokladnicí, dokud nenadešla Jinxina chvíle. Usměvavá ničitelka dodržela svůj nahrubo načmáraný slib a skutečně přišla. Vi věděla, že teď má jedinečnou příležitost banditku polapit, a tak ji začala pronásledovat budovou. Během honičky se probourávala jednou zdí za druhou, zatímco Jinx s veselým chichotáním evakuovanou pokladnici zapalovala svými výbuchy. Vi se nakonec podařilo zahnat kriminálnici v trezoru do kouta, Jinx však ještě neřekla poslední slovo. Se šíleným smíchem vypálila salvu raket, čímž na obě dvě strhla celou budovu.

Když se polámaná Vi z rozvalin konečně vyhrabala, nebylo po Jinx ani stopy. A aby byla její potupa ještě větší, ze zničené pokladnice nezmizela ani unce zlata. Místo toho nechala kriminálnice své oblíbené strážkyni pořádku vzkaz na rozloučenou - výzvu viditelnou skrz čerstvý otvor v piltoverské zástavbě. Městské osvětlení vytvářelo prostý posměšek: „Nikdy mě nechytíš.“ Když Vi tento vzkaz četla, zaslechla v dálce smích své nové úhlavní nepřítelkyně. Pak se město poprvé ve svých dějinách ponořilo do naprosté temnoty.

„Jasně, hned ti budu věnovat veškerou pozornost! Smůla... žádná na tebe nezbyla!“
--Jinx



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Jinx
Mafia Jinx (975 RP)
Firecracker Jinx (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Jinx

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků