Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Lucian

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:52 VIP

Lucian
Obrázek
očistný plamen


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Vrhač světla (Passivka)
Obrázek
Kdykoliv Lucian použije nějakou schopnost, bude se jeho další útok skládat ze dvou výstřelů.

Ostré světlo (Q)
Obrázek
Dosah: 500

Lucian vystřelí paprsek pronikavého světla, který proletí vybraným cílem.

Vystřelí ostrý paprsek světla, který proletí nepřátelskou jednotkou a zraní i protivníky stojící za ní fyzickým poškozením.

Žhnoucí plamen (W)
Obrázek
Dosah: 1000

Lucian vyšle střelu, která vybuchne ve tvaru hvězdy a označí protivníky. Když Lucian na označené nepřátele útočí, získává bonus k rychlosti pohybu.

Vyšle střelu, která po zasažení nepřítele nebo dosažení maximálního dostřelu vybuchne. Tento výbuch způsobí magické poškození a zasažené nepřátele na 6 sekund označí. Když Lucian způsobí poškození nějakému označenému cíli, získá na 2 sekundy bonus k rychlosti pohybu.

Neúnavné pronásledování (E)
Obrázek
Dosah: 445

Lucian rychle popoběhne na krátkou vzdálenost. Útoky Vrhačem světla zkracují přebíjecí dobu Neúnavného pronásledování.

Rychle o kus popoběhne.Kdykoliv Vrhač světla zasáhne nějakého nepřítele, přebíjecí doba Neúnavného pronásledování se zkrátí o 1 sek. (v případě šampionů se efekt zdvojnásobí na 2 sek).

Zrno od plev (R)
Obrázek
Dosah: 1400

Lucian ze svých zbraní vyšle proud výstřelů.

Lucian po dobu 3 sek. rychle střílí ve zvoleném směru, přičemž se může volně pohybovat. Tyto střely narazí do prvního nepřítele, kterého zasáhnou, a každá způsobí fyzické poškození. Počet výstřelů se odvíjí od rychlosti útoků. Schopnost Zrno od plev způsobuje poskokům 400% poškození.Lucian může během používání schopnosti Zrno od plev aktivovat i Neúnavné pronásledování.Schopnost Zrno od plev lze předčasně ukončit jejím opětovným spuštěním.


MYTOLOGIE

Lucian používá zbraně svých předků nabité pradávnou silou a je neochvějným strážcem před nemrtvými. Jeho odhodlání nikdy nezakolísá, dokonce ani tváří v tvář šíleným hrůzám, jež ničí svým očišťujícím plamenem. Lucian v osamění plní svůj pochmurný úkol: očistit duše těch, kteří se ocitli v nemrtvém stavu a mezi které patří i jeho věčná láska.

Podobně jako prastaré zbraně, které používali, i Lucian a jeho žena Senna byli jako vytesáni ze stejného kamene. Celé roky společně bojovali se zlem v Runeterře, vnášeli světlo do temnoty a očišťovali ty, jejichž duše byly pošpiněny. Byli majákem spravedlnosti ve vodách zmaru: Sennino odhodlání bojovat za správnou věc nikdy nepolevilo a Lucianova dobrota se dotýkala srdcí těch mnoha živých, které zachránili. Byli si věrní a nerozluční jako dvě části jednoho celku.

Ač Lucian a Senna spatřili za svůj život tolik strašného, že by to většinu válečníků zlomilo, vše se zdálo nicotné ve srovnání s hrůzami Stínových ostrovů. Když se v Runeterře začaly objevovat přízračné hordy z toho prokletého místa, stíhali je Lucian a Senna všude, kde se zjevily. Jednalo se o ponurou práci, ale odvážná dvojice nepolevovala. Až do onoho tragického setkání se sběratelem duší Threshem. Lucian a Senna už s tak hrůznými nemrtvými bojovali předtím, žádný z nich však nebyl tak ďábelsky vychytralý a krutý. V průběhu strašlivé bitvy Thresh přišel s nečekaným úskokem. K Lucianově hrůze ta nestvůra obelstila Sennu a uvěznila její duši do přízračného vězení. Nic by ji nedokázalo přivést zpět. Senna byla ztracena a Lucian poprvé stál před svým úkolem sám.

Ačkoliv tak Strážce sebral polovinu Lucianova srdce, vytvořil zároveň Stínovým ostrovům nejstrašnějšího nepřítele. Z Luciana se stal muž temného odhodlání, který se ve svém cíli očistit tvář Runeterry od nemrtvých nezastaví před ničím. Na počest Senniny památky se chopil zbraně, jež jí vypadla z rukou, a přísahal, že její poslání naplní až do samotného konce. Nyní nese Lucian obě prastaré zbraně a bojuje za zničení nemrtvých a očištění duší, jež obývají Stínové ostrovy. Moc dobře ví, že Sennina duše je ztracena; přesto však nepolevuje v naději, že jí jednoho dne přinese klid.

'Měl bys mi poděkovat. Zabiji-li tě teď, ušetřím ti celou věčnost utrpení.'
-- Lucian



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Lucian
Hired Gun Lucian (975 RP)
Striker Lucian (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Lucian

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků