Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Draven

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:17 VIP

Draven
Obrázek
slavný popravčí


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Liga Dravena (Passivka)
Obrázek
Pokud Draven chytí jednu z Roztočených seker nebo zabije poskoka, příšeru či věž, získá obdiv svých diváků. Když pak skolí nepřátelského šampiona, získá bonus v podobě zlaťáků, jehož výše se odvíjí od aktuální hodnoty obdivu.

Rotující sekera (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Dravenův příští útok způsobí bonusové fyzické poškození. Tato sekera se od cíle odrazí vysoko do vzduchu. Pokud ji Draven chytí, automaticky si připraví další Roztočenou sekeru. Draven může mít najednou dvě Roztočené sekery.

Dravenův příští útok způsobí větší fyzické poškození. Tato sekera se od cíle odrazí vysoko do vzduchu. Pokud ji Draven chytí, automaticky si připraví další Rotující sekeru. Draven může mít dvě Rotující sekery najednou.

Nával krve (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Draven získá vyšší rychlost pohybu a útoku. Bonus k rychlosti pohybu se postupně rychle snižuje. Pokud Draven chytí jednu z Roztočených seker, obnoví si přebíjecí dobu Návalu krve.

Draven získá na 1.5 sek. bonus k rychlosti pohybu a na 3 sek. bonus k rychlosti útoků. Bonus k rychlosti pohybu postupně během krátké doby vyprchá.Pokud Draven chytí jednu z Rotujících seker, obnoví si přebíjecí dobu Návalu krve.

Stát stranou (E)
Obrázek
Dosah: 1050

Draven vrhne své sekery, čímž způsobí fyzické poškození a zasažené cíle odhodí stranou. Zasažené cíle jsou také zpomaleny.

Draven vrhne své sekery, čímž způsobí fyzické poškození a zasažené cíle odhodí stranou. Zasažené cíle jsou také na 2 sek. zpomaleny.

Vířivá smrt (R)
Obrázek
Dosah: 20 000

Draven vrhne dvě sekery způsobující fyzické poškození každé zasažené jednotce. Když Vířivá smrt zasáhne nepřátelského šampiona, obrátí směr a vrátí se zpět k Dravenovi. Draven také může tuto schopnost aktivovat, když už sekery letí, a přivolat je předčasně zpět. Každé další zasažené jednotce způsobí menší poškození. Když sekery změní směr, výše působeného poškození znovu začne na původní hodnotě.

Draven vrhne dvě mohutné sekery, čímž způsobí každé zasažené jednotce fyzické poškození. Když Vířivá smrt zasáhne nepřátelského šampiona, pomalu obrátí svůj směr a vrátí se zpět k Dravenovi. Draven může tuto schopnost znovu aktivovat i ručně a přimět tak sekeru, aby se k němu vrátila předčasně. Každé následující jednotce způsobí o 8 % méně poškození (minimálně 40 %), při návratu sekery se tato hodnota resetuje.


MYTOLOGIE

Pro Dravena, na rozdíl od jeho bratra Daria, bylo vítězství v bitvě málo. Toužil po věhlasu, uznání a slávě. Nejprve se snažil prorazit v noxijské armádě, ovšem jeho sklony k dramatičnosti se zde setkaly s pramalým pochopením. V touze zajistit, aby jméno „Draven“ znal každičký člověk na světě, obrátil svou pozornost k vězeňství. Tam se vysněného uznání konečně dočkal, protože dříve nudné popravy dokázal přeměnit v úchvatnou podívanou.

Na své první popravě diváky Draven šokoval tím, že na smrt odsouzenému vězni dal možnost spasit se útěkem. Těsně předtím, než zmizel z dohledu, však Draven mrštil svou sekerou a bezchybným zásahem jej na místě usmrtil. Zakrátko všechny Dravenovy exekuce probíhaly formou smrtících zkoušek, na jejichž konci svítila noxijským odsouzencům jiskřička naděje. Z poprav se pro Dravena stalo umělecké dílo, kterým dokázal bavit davy diváků. Pohled na vězně, kteří se zoufale snaží překonat jeho nástrahy, uváděl tribuny do varu. Nikdy se to nikomu nepodařilo. Draven odmítal nosit strohou černou uniformu jako ostatní noxijští popravčí. Potrpěl si na pestré oděvy a snažil se být co nejnápadnější - a nejnápaditější. A to nejen ve výběru oblečení, ale i v boji. Lidé se sjížděli ze široka daleka, jen aby ho viděli v akci. Jeho sláva se rychle šířila. Společně s jeho věhlasem narůstalo jeho už tak dost nabubřelé ego. Chtěl být stále středem pozornosti. Netrvalo dlouho a Noxus mu začal být malý. Chtěl něco víc. Chtěl, aby se pohledem na něj mohl kochat celý svět.

„Den co den upravuju laťku toho, co je 'nejlepší'.“
-- Draven



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Draven
Soul Reaver Draven (1350 RP)
Gladiator Draven (975 RP)
Primetime Draven (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Draven

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků