Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Ashe

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:29 VIP

Ashe
Obrázek
mrazivá lučištnice


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Soustředění (Passivka)
Obrázek
Pokud Ashe nebojuje, každé 3 sekundy se jí pro následující útok zvýší šance na způsobení kritického zásahu.

Ledová střela (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Když je schopnost aktivní, každý z Ashiných základních útoků nepřátele zpomalí. Každý útok odčerpává manu.
Přepnutí: Základní útoky zpomalují nepřátele na 2 sekundy.

Salva (W)
Obrázek
Dosah: 600

Ashe vypálí 7 šípů v kuželové výseči, které způsobí vysoké poškození. Salva také aplikuje aktuální úroveň Ashiny Ledové střely.
Vystřelí šípy v kuželové výseči, které způsobí fyzické poškození. Salva aplikuje zpomalovací účinek Ledové střely.

Jestřábí střela (E)
Obrázek
Dosah: 2500/3250/4000/4750/5500

Pokaždé, když Ashe zabije nějakou jednotku, získá trochu zlaťáků navíc. Ashe může poslat svého jestřábího ducha na průzkum.

Pasivní efekt: Kdykoliv Ashe zabije nepřátelskou jednotku nebo zneškodní nepřátelskou budovu, získá navíc několik zlaťáků (3).
Aktivace: Při letu k označenému místu odhaluje terén. Poskytuje přehled o dění na dobu 5 sekund.

Očarovaný křišťálový šíp (R)
Obrázek
Dosah: 20000

Ashe vystřelí ledový šíp, který letí po rovné lince. Pokud se šíp srazí s nepřátelským šampionem, způsobí mu poškození a podle toho, jak dlouho letěl, jej omráčí až na 3,5 sekundy. Zároveň zraní a zpomalí všechny okolní nepřátelské jednotky.

Vystřelí ledový šíp, který omráčí zasaženého nepřátelského šampiona a způsobí mu magické poškození. Čím déle šíp letí, tím delší omráčení způsobí, a to až do výše 3.5 sek. Okolní nepřátelé jsou na 3 sek. zpomaleni o 50 % a je jim způsobeno poloviční poškození.


MYTOLOGIE

S každým šípem, který vystřelí ze svého ledem očarovaného luku, Ashe ukazuje, že je vskutku mistryní lukostřelby. Pečlivě si vybere cíl, vyčká na správný okamžik a poté silně a přesně vystřelí. Stejným způsobem a stejně soustředěně sleduje i cíl sjednotit kmeny Freljordu a spojit je v jediný mocný národ.

Jako dítě byla Ashe vždycky snílek. Obdivovala kolosální opuštěné pevnosti svých předků a strávila hodiny u ohně nasloucháním příběhů o slavných šampionech Freljordu. Nejvíc ale milovala legendu o Avarose, proslulé královně kdysi jednotného a velkolepého Freljordu. Ačkoliv její matka ji za takové bláznovství kárala, Ashe přísahala, že se jednoho dne připojí k rozdrobeným a bojechtivým kmenům z tundry. V hloubi srdce cítila, že pokud se její lid znovu sjednotí a bude bojovat bok po boku, opět dosáhnou dávné velikosti.

Když bylo Ashe teprve patnáct, přišla její matka o život během loupežného přepadení, v jehož čele sama stála. Ashe se náhle ocitla v roli kmenové náčelnice. Ač to pro ni nebylo snadné, rozhodla se jít za svým dětským snem namísto za pomstou, po níž toužila. Zatvrzele odmítala požadavky svého kmene na odvetu a tvrdila, že přišel čas odložit krevní msty stranou a vyjednat trvalý mír. Někteří z jejích válečníků zpochybňovali její schopnost vládnout a brzy připravili zrádné spiknutí, které mělo mladou vůdkyni připravit o život.

Vrazi udeřili, když Ashe jako obvykle vyrazila na lov. Jejich plán však narušil varovný křik velkého jestřába. Ashe se ohlédla a spatřila, jak se k ní její soukmenovci blíží s tasenými meči. Byli v přesile a daleko silnější, a tak Ashe celé hodiny utíkala. Nakonec se ocitla bezbranná hluboko v neznámém území; o svou zbraň přišla při útěku. Když zaslechla další zavolání jestřába, vložila v to podivné stvoření svoji víru a následovala ho až na lesní mýtinu. Tam nalezla ptáka sedícího na hromadě kamenů - prastaré freljordské pohřební mohyle. Pták na ni dlouze pohlédl, pak zakřičel a odletěl. Když Ashe zvolna kráčela k mohyle, cítila, jak její dech ve vzduchu mrzne a nepřirozený chlad jí proniká až do morku kostí. Kámen na vrcholu mohyly byl označen jedinou runou: Avarosa.

V tu chvíli se na mýtinu přiřítili vrazi. Ashe zvedla na obranu runový kámen z mohyly. A spatřila, co se skrývá pod ním: zdobený luk vyrytý z kusu ledu. Chopila se ho. Pak vykřikla bolestí, když se jí kolem prstů sevřela námraza. Přesto luk z místa jeho dlouhého odpočinku zvedla. Z čarovné zbraně proudil do Ashe chlad a probouzel nesmírnou sílu, která v ní dosud jen spala.

Ashe se obrátila čelem ke svým vrahům. Natáhla luk a instinkt jí napověděl, aby vůlí stvořila ledové šípy z chladného, jiskřivého vzduchu. Jedinou mrazivou salvou celou vzpouru ukončila. Opatrně kámen do mohyly vrátila, poděkovala Avarose za její dar a vrátila se domů. Ashin kmen si legendární zbraň v ruce své lučišnice vyložil jako požehnání od samotné pradávné královny Freljordu.

S Avarosiným lukem a s vizí mírového sjednocení začal Ashin kmen rychle vzkvétat a brzy byl největším v celém Freljordu. Nyní je znám jako kmen Avarosanů a je pevně přesvědčen, že sjednocený Freljord se znovu stane velkým národem.

„Jeden kmen, jeden národ, jeden Freljord.“
-- Ashe



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Ashe
Freljord Ashe (520 RP)
Sherwood Forest Ashe (520 RP)
Woad Ashe (520 RP)
Queen Ashe (975 RP)
Amethyst Ashe (975 RP)
Heartseeker Ashe(975 RP)
Marauder Ashe (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Ashe

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků