• Stránka 1 z 1
War xp 1 admin border
Neopravnene me pri knife roundu zabil adminskou silou
D ja mu napsal ze je pica a on mi dal ban na 1 mesic ten admin BORDER neni psychicky vporadku tudis usuzuju ze by mel ztratit moznost banovani je zajimave ze mam problem jenom s ni
Asi hodne zakomplexovana holka co ji kluk utekl se vyliva zlost porad na me ... me to nebavi jelikoz omezuje mou svobodu ban na 10 min poprve bych pochopil na uklidneni za nesmyslne napsane slovo .. ale na mesic za hloupy vyraz jeste k tomu jsem na nikoho neukazal neni to poprve co s touto adminkou mam problem par adminu se nejspise prida na jeji stranu ale vetsina pochopi ze mam stejne pravdu 
diky za unban aspon do 24 h i tak to je za jedno sovo dost

diky za unban aspon do 24 h i tak to je za jedno sovo dost

-
Pete - Kolemjdoucí
War xp 1 admin border
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: War xp 1 admin border
Unban žiadosť jak má byť!!

E-VIP na serveroch
[Furien 10]
[JailBreak 5]
[Zombie Chronic 3]
[Furien 10]
[JailBreak 5]
[Zombie Chronic 3]
-
BeXunG - Amatér
buď rád že ti to uzamču já, protože až toto uvidí dá ti ten ban tak na půl roku
LOCK
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
To si snad děláš srandu?! Tak při knife kole? Ban prodloužen na dva měsíce. Poprosím, aby někdo s přístupem do logů sem dal výpis cca deset minut před banem, kdy banovaný hráč opakovaně nadával a pokaždé byl upozorněn kickem. Vše v průběhu normální hry a žádného knife kola! A i kdyby bylo knife kolo, tak je zakázáno nadávat. Pár vteřin poté co jsem tě zabil, jsi napsal píčo. Už se s tebou dokonce nějaký hráč loučil ještě než jsem ti stihl dát ban. Mimo jiné jsem tě varoval už při posledním tvém banu, že při opakovaných nadávkách nedostaneš ban na týden, ale na měsíc. Na týden nestačil. Na měsíc očividně taky ne. Tak ho hold máš na dva, chlapče!
-
lenny - Zkušený
Pete píše:ja mu napsal ze je pica................. jeste k tomu jsem na nikoho neukazal

edit. by lenny: Znáš mě, že mi nadávky nějak extra nevadí, ale tento chlapec nezná mez a nadává při každé své smrti. Což znamená každé kolo dvakrát

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1