Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kog'Maw

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 09:22 VIP

Kog'Maw
Obrázek
chřtán propasti


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Adc
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Ikacijské překvapení (Passivka)
Obrázek
Když Kog'Maw umírá, spustí ve svém těle řetězovou reakci, díky které se rychleji pohybuje a po 4 sekundách vybuchne. Všem okolním nepřátelům způsobí 100 + (25 x úr.) bodů přímého poškození.

Žíravé sliny (Q)
Obrázek
Dosah: 975

Pasivní efekt: Zvyšuje Kog'Mawovi rychlost útoků.
Aktivace: Kog'Maw vypustí korozivní střelu, která působí magické poškození a na 4 sekundy sníží cíli brnění a odolnost vůči magii.

Pasivní efekt: Zvyšuje rychlost útoků.
Aktivace: Vystřelí žíravý projektil, který prvnímu zasaženému nepříteli způsobí magické poškození a na 4 sek. mu sníží hodnotu brnění a odolnosti vůči magii.

Biomagická salva (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Kog'Mawovy útoky získají větší dosah a způsobí magické poškození v hodnotě určitého procenta maximálního zdraví cíle.

Základní útoky získají větší dosah způsobují navíc magické poškození. Trvá 8 sek.

Sliz nicoty (E)
Obrázek
Dosah: 1200

Kog'Maw vypustí zvláštní sliz, který poškodí všechny nepřátele, jimiž projde, a zanechá za sebou stopu zpomalující všechny nepřátele, kteří na ní stojí.

Způsobí magické poškození nepřátelům, kterými proletí. Nechává za sebou stopu zpomalující nepřátele na 4 sek.

Živá artilerie (R)
Obrázek
Dosah: 1200/1500/1800

Kog'Maw vystřelí na obrovskou vzdálenost živoucí dělostřeleckou patronu, která způsobí poškození a odhalí nemaskované cíle. V případě seslání většího počtu Živé artilerie během krátké doby se zvýší množství many, jež je zapotřebí pro aktivaci této schopnosti.

Z velké vzdálenosti vystřelí živoucí dělovou kouli, která přistane krátce po výstřelu. Způsobí magické poškození a na 4 sekundy zviditelní nemaskované nepřátele (šampionům způsobí bonusové základní poškození ve výši 100 %). Následné výstřely artilerie provedené během 6 sek. stojí o 40 many více, a to až do maxima 400 many.


MYTOLOGIE

Když se prorok Malzahar znovuzrodil v Icathii, vedly jej zlověstné hlasy, které od té doby sídlí v jeho duši. Vnitřní hlas mu našeptával děsivý úděl, a ačkoli Malzahara jeho volání už nadále nesoužila, hlas nepřestával se svými požadavky. Světlo tohoto zlověstného majáku (nyní nasměrované k Runeterře) přilákalo odpornou stvůru, která překročila hranici, jejíž význam nechápala a která oddělovala dva světy, které se neměly nikdy setkat. Tam mezi hrozivými troskami Icathie ve Valoranu se zhmotnil zvědavý Kog'Maw. Záblesk, který jej zavedl do Runeterry, ho stále nenechával v klidu a nenápadně jej naváděl k Malzaharovi. To jej také přimělo, aby se seznámil se zdejším prostředím, čímž budil hrůzu v každém, koho na své cestě potkal.

Okouzlující barvy a vůně Runeterry Kog'Mawa opájely a on dary podivného světa prozkoumával jediným způsobem, jejž znal: sežral je. Nejprve zkoušel pouze faunu a flóru, která se mu připletla do cesty. Když však přecházel vyprahlé Bouřné pláně, narazil na jeden nomádský kmen. Kog'Maw zdánlivě bez ohledu na konvenční fyzikální zákony pozřel všechny nomády a veškeré překážky, které mu postavili do cesty, jejichž celkový objem mnohonásobně převyšoval jeho vlastní. Ty nejvyrovnanější z jeho obětí možná měly čas zvažovat úlohu žíravých enzymů, které odkapávaly z jeho rozevřené tlamy. Nicméně takové rozjímání nemělo nikdy dlouhého trvání. Když jako hrozivá vlna dorazil k Válečnému institutu, přivítal jej Malzahar lákavou nabídkou: ochutnávkou toho nejlepšího, co může Runeterra na Polích spravedlnosti nabídnout.

„Jestli za tím stojí pouze hlad, nechtěl bych vidět zuřivost.“
-- Tryndamere, král barbarů



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Kog'Maw
Caterpillar Kog'Maw (520 RP)
Sonoran Kog'Maw (Unavailable)
Monarch Kog'Maw (520 RP)
Reindeer Kog'Maw (Unavailable)
Lion Dance Kog'Maw (1350 RP)
Deep Sea Kog'Maw (975 RP)
Jurassic Kog'Maw (975 RP)
Battlecast Kog'Maw (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Kog'Maw

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 09:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků