Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Bard

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 09:29 VIP

Bard
Obrázek
potulný opatrovník


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Poutníkovo volání (Passivka)
Obrázek
Bardova přítomnost způsobuje, že se v okolí objevují čarovné zvonkohry. Ty mu poskytují zkušenosti, manu a krátký bonus k rychlosti pohybu. V Bardových stopách navíc kráčí slabší duchové a pomáhají mu s útoky. Sbíráním zvonkoher nabývají tito mipové postupem času na síle.

Kosmické pouto (Q)
Obrázek
Dosah: 25000

Bard vystřelí projektil, který zpomalí prvního zasaženého protivníka a dál pokračuje v letu. Pokud zasáhne zeď, omráčí tím svůj původní cíl; zasáhne-li nějakého dalšího protivníka, omráčí oba dva.

Bard vystřelí energetický výboj, který způsobí magické poškození jednomu nebo dvěma nepřátelům. První zasažený cíl bude zpomalen o 60 %. Pokud výboj zasáhne ještě nějakého dalšího protivníka nebo zeď, budou všichni zasažení nepřátelé omráčeni.

Opatrovníkova svatyně (W)
Obrázek
Dosah: 800

Vytvoří léčivou svatyni, která se po krátkou dobu nabíjí a zmizí poté, co vyléčí prvního spojence, jenž se jí dotkne.

Bard vyvolá léčivou svatyni, která může okamžitě obnovit zdraví, ovšem postupně ještě načerpává dodatečnou energii, takže po 10 sekundách od svého vyvolání může obnovit více bodů zdraví. Svatyně také poskytuje 50% bonus k rychlosti pohybu, který během 1.5 sek. postupně vyprchá. Bard může mít v jeden okamžik aktivní až 3 svatyně, jež na mapě zůstávají tak dlouho, dokud je nenavštíví spojenecký šampion nebo je nezničí šampion nepřátelský.

Magická pouť (E)
Obrázek
Dosah: 900

Bard otevře na nedalekém terénu jednosměrný portál. Projít jím mohou spojenci i nepřátelé. Chtějí-li tak učinit, stačí do něj vstoupit.

Bard otevře jednosměrný průchod skrz nedaleký terén. Spojenci i protivníci, kteří se nacházejí v jeho blízkosti, jej mohou využít kliknutím pravým tlačítkem na jeho libovolnou část. Spojenci putují o určitou dobu rychleji než nepřátelé. Průchod zmizí za 10 sek.

Pozměněný osud (R)
Obrázek
Dosah: 3400

Bard zasáhne označenou oblast obloukem energie a všechny jednotky a věže, jež se na ní nacházejí, umístí na chvíli do stáze.

Bard zasáhne označenou oblast obloukem energie. Jakmile se výboj dotkne země, budou všichni šampioni, poskoci, příšery a věže v dané oblasti umístění do stáze - po dobu 2.5 sek. budou nezranitelní, nebude možné je zaměřit a ani oni nebudou moci provádět žádné akce.Do stáze lze umístit i epické příšery, ačkoliv za běžných okolností bývají vůči omezujícím efektům imunní.


MYTOLOGIE

Bard putuje mezi světy, které se vymykají představivosti běžných smrtelníků. Ti nejlepší valoranští učenci zasvětili celý život snaze pochopit tajemství, které ztělesňuje. Tento záhadný duch byl napříč historií Valoranu nazýván různými jmény, ale tituly jako Vesmírný tulák a Velký opatrovník jen částečně zachycují jeho pravou podstatu. Když je neznámá struktura vesmíru v ohrožení, Bard nasměruje veškerou existenci pryč od záhuby.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Bard
Elderwood Bard (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Bard

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 09:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků