Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Nami

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 09:34 VIP

Nami
Obrázek
vládkyně přílivu


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Prudký příliv (Passivka)
Obrázek
Když Nami svými schopnostmi zasáhne spojenecké šampiony, zvýší se jim na krátkou dobu rychlost pohybu.

Vodní vězení (Q)
Obrázek
Dosah: 875

Vyšle do cílové oblasti bublinu, která po dopadu poškodí a omráčí všechny nepřátele.

Vyšle do cílové oblasti bublinu, která nepřátelům způsobí magické poškození a na dobu 1.5 sek. je omráčí.

Příliv a odliv (W)
Obrázek
Dosah: 725

Vypustí proud vody, který se bude odrážet tam a zpět mezi spojenci a nepřáteli, přičemž spojence bude léčit a nepřátele poškozovat.

Vypustí proud vody, který se bude odrážet tam a zpět mezi spojenci a nepřáteli.
Při zasažení spojence: Vyléčí zdraví a odrazí se na okolního nepřátelského šampiona.
Při zasažení nepřítele: Způsobí magické poškození a odrazí se na okolního spojeneckého šampiona.Odrazí se od každého cíle jen jednou a zasáhne až 3 cílů. Po každém odrazu se velikost poškození i léčení sníží o (0 %) s každým odrazem.

Požehnání vládkyně přílivu (E)
Obrázek
Dosah: 800

Na krátkou dobu posílí spojeneckého šampiona. Spojencovy základní útoky způsobí bonusové magické poškození a své cíle zpomalí.

Na dobu 6 sek. nebo 3 základních útoků posílí spojeneckého šampiona. Spojencovy základní útoky budou způsobovat bonusové magické poškození a budou zpomalovat cíl na dobu 1 sek.

Přílivová vlna (R)
Obrázek
Dosah: 2750

Vyvolá masivní Příbojovou vlnu, která nepřátele odhodí, zpomalí a způsobí jim poškození.

Z místa, kde stojí, vyšle Nami mohutnou přílivovou vlnu.Přílivová vlna vyhodí do vzduchu každého nepřítele, který se jí dostane do cesty, a zpomalí ho. Navíc mu způsobí magické poškození. Trvání zpomalení se prodlužuje podle toho, jak velkou vzdálenost Přílivová vlna urazila. Minimální délka trvání jsou 2 sekundy, maximální 4 sek.


MYTOLOGIE

Nami dokáže čerpat čistou energii oceánů, zkrotit jejich oživující moc a přímo velet nespoutané síle samotného přílivu. Ačkoliv o jejích schopnostech mnozí pochybovali, měla Nami dost odvahy a odhodlání vydat se splnit nebezpečný úkol, jehož se všichni ostatní zalekli. Teď ji její lid považuje za Vládkyni přílivu - vyvolenou, která jako jediná dokáže zachránit celou jejich rasu před záhubou.

Posvátnou povinností Vládkyně přílivu je získat měsíční kámen - mocný artefakt, který lze nalézt pouze ve vysokých horách světa nad hladinou. Její národ, Marajové, pomocí jeho světla odhánějí od svého území děsivé hrůzy z hlubin. Moc tohoto kamene však vydrží pouze sto let. Proto než jeho zář pohasne, musí se Vládkyně přílivu vydat do Velké propasti, získat hlubinnou perlu a odnést ji na souš. Tam pak v noci o zimním slunovratu stého roku provede obřad, při kterém vymění perlu s jistým suchozemcem za měsíční kámen. Tím Vládkyně přílivu zajistí, že Marajové přežijí další století.

V Namiiných časech se však stý rok již nachýlil a Vládkyně přílivu se stále neobjevila. Bez vyvolené, která by splnila své poslání, čekala její lid záhuba. Marajové ovšem čekali v pevné víře, že Vládkyně přílivu přeci jen dorazí. Nami odmítala nečinně vyčkávat a snažila se ostatní přesvědčit, že když je nezachrání Vládkyně přílivu, musí se úkolu chopit někdo jiný. Nakonec sebrala všechnu svou odvahu a vydala se do nebezpečných hlubin sama. Nikdo nečekal, že by mohla přežít, po šesti dnech plných bojů s nepopsatelnými hrůzami se však vrátila s perlou v ruce. Marajové ji začali oslavovat jako novou Vládkyni přílivu. Teď už Nami zbývalo jen odcestovat na souš a provést výměnu.

Když však Nami dorazila na místo, našla jen prázdné pobřeží. Čekala v posvátné jeskyni celé dny a nevěděla, co si počít. Ve všech legendách se Vládkyně přílivu a posel s měsíčním kamenem vždy setkali. Nami se musela rozhodnout. Svět nad hladinou znala jen z pohádek a vyprávění, závisely na ní však životy všech Marajů. Přivolala tedy příliv, který ji odnesl na pevninu, a začala sama pátrat po měsíčním kameni. Stala se tak první ze své rasy, kdo se vydal prozkoumat svět nad hladinou oceánu. Opustila svůj domov a zapřísahala se, že se nevrátí, dokud nesplní poslání Vládkyně přílivu.

„Já jsem příliv a mé síle nikdo neodolá.“
-- Nami



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Nami
Koi Nami (975 RP)
River Spirit Nami (975 RP)
Urf the Nami-tee (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Nami

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 09:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník