Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Leona

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 09:37 VIP

Leona
Obrázek
zářivý úsvit


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Sluneční světlo (Passivka)
Obrázek
Útočná kouzla umístí na nepřátele na dobu 3,5 sekundy efekt Sluneční světlo. Když jim pak spojenečtí šampioni způsobí poškození, debuff Sluneční světlo se aktivuje a způsobí jim dodatečné magické poškození.

Štít rozbřesku (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Leona provede svůj příští základní útok štítem, čímž cíli způsobí bonusové magické poškození a také ho omráčí.

Následující základní útok způsobí dalších magické poškození a na 1.25 sek. nepřítele omráčí.

Zatmění (W)
Obrázek
Dosah: 450

Leona pozvedne svůj štít, čímž zvýší hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Když účinek poprvé vyprchá a v blízkosti Leony jsou nepřátelé, způsobí jim magické poškození a prodlouží trvání účinku této schopnosti.

Na 3 sek. získá bonus k hodnotě brnění a bonus k odolnosti vůči magii. Po vypršení účinku nepřátelé v okolí utrpí magického poškození a Leoně její bonus k hodnotě brnění a odolnosti vůči magii zůstane na 3 sek.

Zenitová čepel (E)
Obrázek
Dosah: 875

Leona vyšle sluneční obraz svého meče, který způsobí magické poškození všem nepřátelům v linii. Když se obraz vytratí, poslední zasažený nepřátelský šampion bude krátce znehybněn a Leona se k němu vrhne.

Zasáhne všechny nepřátele v řadě a způsobí jim magické poškození. Poslední zasažený nepřátelský šampion bude nakrátko znehybněn a Leona se k němu vrhne.

Sluneční záře (R)
Obrázek
Dosah: 1200

Leona přivolá paprsek sluneční energie, který poškodí nepřátele v dané oblasti. Nepřátelé uprostřed oblasti budou omráčeni, zatímco nepřátelé na okraji budou zpomaleni.

Přivolá paprsek sluneční energie, který způsobí magické poškození a na 1.5 sek. zpomalí nepřátele o 80 %. Nepřátelé, kteří se nacházejí uprostřed paprsku, jsou namísto zpomalení omráčeni.


MYTOLOGIE

Na svazích vysoko na hoře Targon sídlí válečníci Rakkoru. Jejich životy jsou zasvěceny pouze válce. Nicméně samotný vrchol hory je vyhrazen zvláštní skupině Rakkoranů, kteří vyslyšeli „vyšší“ volání. Členové této skupiny zvaní Solari ukončili své válečné povinnosti a namísto toho své životy zasvětili uctívání slunce. Legenda tvrdí, že Solari byli založeni válečníkem, který v boji dokázal na své nepřátele udeřit silou slunce. Prohlásil vrchol hory Targon za místo nejbližší slunci ve Valoranu. Zasvětil jej slunci a tuto tradici generace Solari uchovávají do dnešních dní.

Leoniny rodiče byli tradiční Rakkorané, oba žili pro bitevní vřavu. Z jejich pohledu se Leona jevila jako problémové dítě. Dokázala bez bázně bojovat jako kdekdo (včetně jejího přítele z dětství, Pantheona), nesdílela však jejich zápal pro zabíjení. Byla přesvědčená, že skutečná hodnota válečníka spočívá v jeho schopnostech bránit a chránit. Když nadešel čas na její Korův obřad, slavnost, na které dva dospívající Rakkorané bojují na život a na smrt o právo nosit relikvijní zbraň, Leona boj odmítla. Rakkoranští vůdci ji za to odsoudili k popravě, když se však pokusili jí zasadit smrtící úder, rozzářilo se slunce a zaplavilo horu Targon světlem. Když záře pohasla, Leona stála nezraněná a kolem ní leželi její kati v bezvědomí. Solari okamžitě začali požadovat, aby byl Leonin rozsudek zrušen. Oblékla si solarijskou zlatou zbroj a přijala meč a štít, který se mezi Solari po generace předával už od pradávných legendárních slunečních válečníků. Solari Leoně pomohli vytříbit její schopnosti. Pak byla připravena řád opustit a zapojit se do Ligy legend.

„Sluneční paprsky dosáhnou do všech koutů Runeterry, takže jejich šampion se nesmí smířit s ničím menším.“
-- Leona



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Leona
Valkyrie Leona (520 RP)
Defender Leona (750 RP)
Iron Solari Leona (975 RP)
Pool Party Leona (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Leona

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků