Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Taric

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 11:42 VIP

Taric
Obrázek
drahokamový rytíř


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Broušení krystalů (Passivka)
Obrázek
Po seslání kouzla způsobí další Taricův základní útok bonusové magické poškození, jehož výše se odvíjí od jeho brnění, a také se mu zkrátí přebíjecí doby.

Vetknout (Q)
Obrázek
Dosah: 750

Taric vyvolá energii země, díky které vyléčí sebe i jednoho spojence. Léčivý účinek je silnější, když Taric léčí jen sebe.

Taric vyvolá energii země, díky které vyléčí sobě a jednomu spojenci zdraví. Pokud místo spojence vybere sám sebe, účinek se o 40 % zvýší.

Roztříštit (W)
Obrázek
Dosah: 400

Taric je chráněn zpevňující aurou, která jemu i okolním spojeneckým šampionům zvyšuje hodnotu brnění. Pokud chce, může očarovanou skálu kolem sebe roztříštit. Za cenu krátkodobého snížení vlastní hodnoty brnění tak způsobí poškození okolním nepřátelům a připraví je o část brnění.

Pasivní efekt: Taricovy drahokamy zvyšují sílu jeho brnění. Okolní spojenečtí šampioni navíc získají 12% brnění bodů k hodnotě brnění (12 % Taricova brnění).
Aktivace: Taric roztříští svou zbroj a způsobí tak magické poškození všem nepřátelům v okolí. Současně na 4 sek. sníží hodnotu jejich brnění. Během plynutí přebíjecí doby této schopnosti je Taricova hodnota brnění menší.

Oslnit (E)
Obrázek
Dosah: 625

Taric ze svého drahokamového štítu vyšle kouli zářivého světla, která jeho cíl omráčí a uštědří mu poškození v závislosti na uražené vzdálenosti.

Taric vystřelí na zvoleného protivníka duhovou sféru, která jej na omráčí a způsobí mu magické poškození. Poškození schopnosti Oslnit se zvyšuje, pokud je cíl k Taricovi blíž.

Záře (R)
Obrázek
Dosah: 400

Taric udeří svým kladivem do země a způsobí poškození okolním nepřátelům. Po určitou dobu pak Taricovy krystaly vyzařují energii, která jemu i jeho spojencům poskytuje bonus k útočnému poškození a síle schopností.

Taric svým kladivem udeří do země, čímž způsobí magické poškození okolním jednotkám.Během následujících 10 sek. budou Taricovy drahokamy vyzařovat energii, což mu poskytne bonus k útočnému poškození a síle schopností a jeho spojencům polovinu těchto bonusů.


MYTOLOGIE

Existuje jistá forma magie, o níž nemá většina obyvatel Runeterry nejmenší ponětí; a to je dobře, protože ti, kdo ji znají, se přičinili o její špatné jméno. Jedná se o magii země, čerpání síly z rezonance krystalů. Tomuto čarodějnému oboru se v současnosti věnuje na celé Runeterře pouze Taric, drahokamový rytíř, jenž sem byl nečekaně povolán z jistého vzdáleného světa. Jeho otec byl ve svém rodném městě velice uznávaným léčitelem. Už jako malé dítě se Taric o jeho povolání velice živě zajímal. Navzdory svým rozsáhlým znalostem léčivých rostlin, bylin a tradiční medicíny ho však nejvíce očarovala moc krystalů. Když prostudoval všechny odborné práce, které měl k tomuto tématu v knihovně jeho otec, se Taric rozhodl vydat svou vlastní cestou. I on chtěl pomáhat lidem, ne však obyčejným léčením jejich ran a nemocí. Nechtěl být léčitel, nýbrž ochránce - toužil bránit ostatní prostřednictvím moci země.

Z Tarica se stal potulný rytíř, který po celé své zemi proslul jako ochránce spravedlnosti. Jednoho dne jej však zachytilo vyvolávací kouzlo a přeneslo na Runeterru. Zpočátku byl dezorientovaný a zmatený, zakrátko však zjistil, že valoranský kontinent někoho jako on zoufale potřebuje. Jeho rodný svět mu sice schází, ale přesto je rád, že může bojovat v Lize a chránit každého, kdo o to požádá. Díky svému elegantnímu a úpravnému vzhledu a drahokamy osázené lesklé zbroji i zbraním se v rámci Ligy legend velice rychle proslavil. Valoranská média se z jakéhosi důvodu velice zajímají o jeho osobní život. Ačkoliv o všem, co se týká jeho poslání šampiona, hovoří Taric naprosto otevřeně, své soukromí mimo zdi Ligy si pečlivě střeží a s nikým o něm nechce mluvit.

Jak Tarica učil jeho otec, každý kámen má svůj význam. Pro Taricovy nepřátele představují většinou pokaždé jedno a to samé: problémy.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Taric
Emerald Taric (Unavailable)
Armor of the Fifth Age Taric (750 RP)
BloodStone Taric (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Taric

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 11:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků