Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Blitzcrank

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 11:44 VIP

Blitzcrank
Obrázek
velký parní golem


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Manová bariéra (Passivka)
Obrázek
Když se Blitzcrankovo zdraví ocitne pod úrovní 20 %, aktivuje se mu Manová bariéra. Vytvoří se tak na 10 sekund štít, jehož síla se rovná 50 % jeho aktuální many. Manová bariéra se může spustit jen jednou za 90 sekund.

Raketový úchop (Q)
Obrázek
Dosah: 925

Blitzcrank vystřelí svou pravou ruku, která popadne prvního protivníka, na kterého narazí. Způsobí mu tím poškození a přitáhne jej k sobě.

Blitzcrank vystřelí svou pravou ruku prudce vpřed. Pokud zasáhne protivníka, omráčí ho, přitáhne k sobě a způsobí mu magické poškození.

Turbo (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Blitzcrank aktivuje turbodmychadlo, čímž se mu výrazně zvýší rychlost pohybu i útoků.

Blitzcrank se uvede do stavu superrychlosti, čímž se mu na 5 sek. zvýší rychlost pohybu a rychlost útoků. Bonus k rychlosti pohybu se postupně snižuje. Když Turbo skončí, Blitzcrankova rychlost pohybu se na 1.5 sek. sníží o 30 %.

Silopěst (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Blitzcrank nabije svou pěst, jeho následující útok tak způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu.

Statické pole (R)
Obrázek
Dosah: 600

Pasivně zasahuje okolní nepřátele energetickými výboji. Pokud Blitzcrank tuto schopnost aktivuje, způsobí okolním protivníkům další poškození a na 0,5 sekundy je umlčí. Zruší tím však pasivní výboje do doby, než se Statické pole opět dobije.

Pasivní efekt: Z Blitzcranka vyletí každých 2,5 sekundy blesk, který zasáhne náhodného nepřítele a způsobí mu magické poškození.
Aktivace: Způsobí magické poškození a umlčí okolní jednotky na 0,5 sekundy. Pasivní účinek během přebíjecí doby nepůsobí.


MYTOLOGIE

Zaun je místem, kde se magie a věda zcela vymkly kontrole. Divoké a bezohledné experimenty se na celém městě nesmazatelně podepsaly. Díky velice shovívavým zákonům však mají zdejší vědci a vynálezci dostatek prostoru posouvat hranice možností stále dál a dál. Jestli to je dobře, nebo špatně, to se teprve ukáže. V těchto volných podmínkách se týmu doktorandů ze zaunské katedry techmaturgie podařilo dosáhnout zásadního průlomu na poli tvorby inteligentních parních automatonů. Jejich parní golem Blitzcrank dokázal vyhodnocovat okolní podněty v reálném čase, bez zásahu operátora. Jeho původním úkolem bylo pomáhat při recyklaci nebezpečného odpadu, protože podmínky v příslušném továrním komplexu často znemožňovaly přímý lidský dohled. Stroj se však začal brzy chovat způsobem, který nikdo neočekával.

Vědci postupně dokázali identifikovat a demonstrovat proces učení, který se u něj projevil. Z Blitzcranka se rychle stala celebrita. A jak už to v takových případech často bývá, uznání za vytvoření golema se pokusil získat někdo úplně jiný - profesor Stanwick Pididly. V průběhu následující smrště právních tahanic se naplno ukázalo, že ani jedna strana nemá na srdci ochranu zájmů samotného parního golema. Když to Blitzcrank viděl, požádal o uznání vlastní samostatnosti. Veřejnost stála na jeho straně a dávala to velice hlasitě najevo. Během pouhých pár týdnů tedy liberální zaunská Rada prohlásila Blitzcranka za zcela nezávislou rozumnou bytost. Přesto golem cítil, že u lidí vzbuzuje smíšené pocity a že se na něj mnozí dívají skrz prsty. Opustil tedy Zaun a doufal, že najde jiné místo, kde by jej přijali bez výhrad. Jeho pouť jej zavedla až na jediné místo ve Valoranu, kde se mohli jedineční tvorové jako on cítit jako doma: do Ligy legend. Upravit si vlastní konstrukci tak, aby co nejlépe vyhovovala požadavkům Polí spravedlnosti, pro něj naštěstí nebylo nic obtížného.

Ačkoliv Blitzcrankovi nečiní obtíže rozbít na kusy cokoliv, co se mu postaví do cesty, ve skutečnosti má srdce ze zlata... v železném rámu... pobitém ocelovými pláty.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Blitzcrank
Rusty Blitzcrank (Unavailable)
Goalkeeper Blitzcrank (Unavailable)
Boom Boom Blitzcrank (520 RP)
Piltover Customs Blitzcrank (1350 RP)
Definitely Not Blitzcrank (Unavailable)
iBlitzcrank (1350 RP)
Riot Blitzcrank (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Blitzcrank

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 11:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků