Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Janna

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 11:58 VIP

Janna
Obrázek
hněv bouře


Role: Support
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Vítr v zádech (Passivka)
Obrázek
Zvyšuje rychlost pohybu všech spojeneckých šampionů o 5 %.

Kvílející vítr (Q)
Obrázek
Dosah: 1700

Vytvořením lokalizované změny tlaku a teploty může Janna vyvolat malou bouři, která časem nabírá na velikosti. Opětovnou aktivací tohoto kouzla bouři vypustí. Po vypuštění bouře vyletí směrem, kterým byla seslána, a poškodí a odhodí všechny nepřátele v cestě.

Vyvolá vír, který všem zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození a vyhodí je do vzduchu na 0.5 sek. Větrný vír lze nabíjet až 3 sekundy. Za každé nabití způsobí bonusového poškození, vyhodí nepřátele do vzudchu na další 0.25 sek. a dorazí o 20 % dále.Opakovanou aktivací větrvný vír vypustíš brzy.

Vánek (W)
Obrázek
Dosah: 600

Janna povolá elementála vzduchu, který jí pasivně zvyšuje rychlost pohybu a umožňuje jí procházet skrz ostatní jednotky. Aktivováním této schopnosti může navíc způsobit nepřátelům poškození a snížit jim rychlost pohybu. Pokud schopnosti plyne přebíjecí doba, její pasivní efekt nepůsobí.

Pasivní efekt: Zvyšuje rychlost pohybu a umožňuje procházet ostatními jednotkami.
Aktivace: Způsobí nepříteli magické poškození a na 3 sek. zpomalí jeho pohyb. Během plynutí přebíjecí doby Vánku nefunguje ani jeho pasivní efekt.

Oko bouře (E)
Obrázek
Dosah: 800

Janna vyčaruje obrannou vichřici, která zaštítí spojeneckého šampiona nebo věž před poškozením a zvýší jim útočné poškození.

Na dobu 5 sek. vytvoří štít kolem vybraného spojeneckého šampiona či věže. Tento štít absorbuje poškození, a dokud není zničen, zvyšuje útočné poškození.

Monzun (R)
Obrázek
Dosah: 725

Janna se obklopí magickou bouří a odhodí okolní nepřátele. Až se bouře uklidní, bude příjemný vánek po dobu dalšího trvání schopnosti léčit okolní spojence.

Povolá sílu větru, kterým odhodí okolní nepřátele a spojeneckým jednotkám v okolí bude po dobu 3 sekund obnovovat zdraví každou sekundu.


MYTOLOGIE

Někteří čarodějové se rozhodnou opustit běžné cesty magie a soustředí se výhradně na ovládnutí základních sil přírody. Mezi takové se řadí i Janna, která se prvním kouzlům naučila již v době, kdy jako opuštěný sirotek vyrůstala na chaosem zmítaných ulicích městského státu Zaun. Janna přežívala jen tak tak. Pro krásnou mladou dívku byl takový život tvrdý a nebezpečný, díky své chytrosti však přežila; a kde chytrost nestačila, tam pomohly hbité prsty v cizí kapse. Všudypřítomná magie, kterou byl Zaun charakteristický, Jannu velice lákala. Uvědomovala si totiž, že by ji dokázala nejen ochránit, ale i dopomoci ke štěstí. Janna zjistila, že má vrozené vlohy k ovládnutí specifického druhu magie - živelné síly vzduchu. Svá studia vzduchu dokončila během pouhých několika měsíců, jako by se s tím uměním už narodila. Takřka přes noc se z tulačky stala avatarem větru. Její vlastní učitelé nebyli ochotni věřit vlastním očím. Tento překotný přerod se podepsal i na jejím fyzickém těle, jež nyní vypadá jako z jiného světa.

Ve snaze napravit všechny nepravosti světa (a především šíleného Zaunu) se Janna rozhodla poskytnout svůj talent Lize. Je výraznou zastánkyní snah o omezení magických experimentů a podporuje rozvoj techmaturgie. Tím se nepřímo stává spojencem městského státu Piltover a všech nadaných techmaturgů, kteří v něm žijí. Mezi fanoušky Ligy získala značnou oblibu. Na všech setkáních, veřejných vystoupeních a dalších akcích bývá středem pozornosti. Přesto působí poměrně odtažitě a nedotknutelně a její nálada se dokáže změnit rychlostí větru.

Nenech se oslepit Janninou krásou. I slabý vánek se může mávnutím motýlích křídel změnit v ničivý uragán.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Janna
Tempest Janna (520 RP)
Hextech Janna (975 RP)Frost Queen Janna (975 RP)Victorious Janna (Unavailable)Forecast Janna (1820 RP)Fnatic Janna (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Janna

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 11:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků