I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Awee / JB 5 / Přehození

Příspěvekod Mutlovicc » 21 kvě 2015, 14:59 VIP

Byla nová mapa, vzal jsem si simona, padly tam nějáké příkazy, např : běžte na boční stěny, atd.. atd.. můžete se podívat, pak jsem dal první reakci o skok, vyhrál to amerika vybrál si schody do nebe a pak jsem dal ještě jednou první reakci o výhodu na skok a vyhrál to zase Amerika, a vybral si téma Dějepis Osmany a jelikož jsem nevěděl jakou mám položit k tomuhle otázku, tak jsem se zeptal Ctčekm jestli náhodou neví na to otázku, Awee se postavil přede mě a kývl mi, tak jsem bral, že na to něco ví, ale dal otázku 1+1, nebo kolik to bylo. Tak jsem řekl, že jeho otázku ruším, protože to nebylo ohledně těch Osmanů, pak mi tam řekl, že tamten odpověděl správně, tak jsem mu ještě zopakoval, že jsem jeho otázku zrušil, protože to nebylo na to téma a surově mě přehodil k T.. :-)

Demo : http://leteckaposta.cz/944428197 Demo je celkem krátké, ale od 4:00 ( pro ty co se tím nechtějí zdržovat )

PS : Jmenoval se tam jinak .
Mutlovicc
Zkušený
Zkušený

Awee / JB 5 / Přehození

od Rumcajz » 21 kvě 2015, 14:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee / JB 5 / Přehození

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2015, 15:37

Wow, to si zrovna dostal vycházky? Je to 6 dní stará situace :D

Pokud dáváš schody do nebe a hráč s výhodou si vybere nějakou blbost (mimo běžné obory), ty jako Simon máš právo mu dát libovolnou otázku mimo téma které si vybral aby se hra nezdržovala.
Ty ses zeptal CT jestli chtějí dát otázku a já ji položil. Hráč odpověděl správně a ty si jej ignoroval. Upozornil jsem tě ale pořád si to ignoroval. Upozornil jsem tě podruhé a pro tvé hloupé kecy, nadržování a neznalost pravidel si byl přehozen k T.
Já na tom nic zlého nevidím :)

Na demu ti chybí zvuk, klidně si mohl říct "CT chce někdo dát otázku z matematiky?" a byl by si v háji jako Baťa s dřevákama.. :)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mutlovicc » 21 kvě 2015, 16:12 VIP

Tak pokud tam nejde zvuk, tak se omlouvám a nemůžu s tím nic nadělat, ale jinak jsem řekl ohledně toho témata a řekl jsem že to neplatí, protože to nebylo na to téma, ale pokud tam nejde zvuk ( Zacož se omlouvám ), tak s tím teda nic nenadělám a dál to už řešit nebudu.

Můžete lock.. :)
Mutlovicc
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 21 kvě 2015, 16:14

v deme nikdy nejde pocut tvoj voice

staznost sa teda zamieta, lock.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy