Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Master Yi

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:00 VIP

Master Yi
Obrázek
šermíř wuju


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Dvojitý úder (Passivka)
Obrázek

Po každých několika úderech Master Yi udeří dvakrát.

Alfa úder (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Master Yi se teleportuje přes bojiště, čímž způsobí fyzické poškození jednotkám, které se mu ocitnou v cestě. Jeho samotného přitom nelze zaměřit. Alfa úder může způsobit kritický zásah a poskokům a příšerám způsobuje bonusové fyzické poškození. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Alfa úderu.

Master Yi se teleportuje, zasáhne až 4 nepřátele a způsobí jim fyzické poškození. Poskokům a příšerám způsobí také bonusové fyzické poškození. Jeho samotného nelze při tomto výpadu zaměřit. Alfa úder je schopen kritického zásahu, který způsobí dalších 60% útočného poškození bodů fyzického poškození. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Alfa úderu o 1 sekundu.

Meditace (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Master Yi ozdraví své tělo soustředěním mysli, čímž si doplní zdraví a na krátkou dobu sníží poškození, které mu způsobují nepřátelé.

Master Yi se soustředí a každou sekundu po dobu 4 sekund si vyléčí část zdraví. Účinnost tohoto léčení se zvyšuje o 1 % za každé 1 % zdraví, které Masteru Yi chybí. Během sesílání se Masteru Yi snižuje utrpěné poškození. Vůči věžím je tento efekt poloviční.

Wuju styl (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Master Yi se stává mistrem umění Wuju, díky čemuž se mu pasivně zvyšuje útočné poškození. Aktivováním schopnosti Styl Wuju dojde na krátkou dobu ke zdvojnásobení tohoto bonusu, po dobu přebíjení pak ale není pasivní bonus k dispozici.

Pasivní efekt: Přidává 10 % k útočnému poškození.
Aktivace: Po dobu 5 sek. způsobují základní útoky přímé poškození. Během plynutí přebíjecí doby schopnosti Stylu wuju pasivní efekt nepůsobí.

Highlander (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Master Yi se pohybuje s bezkonkurenční pružností, čímž si dočasně zvýší rychlost pohybu a útoků a také získá imunitu vůči všem zpomalovacím účinkům. Když je schopnost aktivní, zabití šampionů a asistence způsobí, že se prodlouží trvání schopnosti Highlander. Pasivně navíc zkracuje přebíjecí doby ostatních schopností Mastera Yi při zabitích a asistencích.

Pasivní efekt: Když Master Yi zabije nějakého šampiona, přebíjecí doby jeho základních schopností se zkrátí o 70 %.
Aktivace: Zvyšuje rychlost pohybu, rychlost útoků a dává imunitu vůči všem zpomalovacím efektům na dobu 10 sekund. Když je schopnost aktivní, zabíjením šampionů a asistencemi se trvání Highlandera prodlouží o 4 sek.

MYTOLOGIE

Master Yi si zoceloval tělo a zbystřoval mysl prastarým bojovým uměním wuju tak dlouho, až se setřel poslední rozdíl mezi myšlenkou a činem. K násilí se sice uchyluje až k jako poslednímu řešení, díky rychlosti a ladnosti, s nimiž ovládá svůj meč, však takovéto spory pokaždé končí velice rychle. Jelikož je Master Yi posledním člověkem, který wuju ovládá, zasvětil svůj život hledání vhodných žáků, jimž by tento odkaz svého ztraceného lidu předal.

Yi byl považován za jednoho z nejschopnějších wujistů už dávno předtím, než se stal skutečným mistrem tohoto mystického bojového umění. Příležitost, aby mohl prokázat své dovednosti v praxi, na sebe nenechala dlouho čekat; do jeho odlehlé rodné vesnice totiž dorazily zprávy o obří noxijské invazi. Yi létal po ionských bojištích jako blesk a svými rychlými a smrtícími údery zaháněl zástupy noxijské pěchoty na ústup - k nemalé nelibosti noxijského Vrchního velení. Členové štábu záhy zjistili, že následovníci wuju představují pro jejich invazi vážné nebezpečí, a tak se rozhodli na kolébku tohoto smrtícího bojového umění zaměřit chemický útok nesmírného rozsahu. Těch pár, kterým se podařilo přežít otravu jedovatou směsí, přišlo nadobro o rozum. Yiův domov se změnil v hromadu trosek.

Po skončení války se Yi vrátil k tomu, co zbylo z jeho vesničky. Tam se stal poslední obětí celého útoku. Yi byl poražen na duchu, ne však na těle. Přimkl se tedy k jedinému citu, který zůstal v jeho srdci: k pomstě. Celé roky strávil výcvikem o samotě, poháněn stravující touhou ztrestat všechny, kdo stáli za zkázou jeho domova. Stal se z něj ještě vražednější šermíř než kdy předtím, pravé mistrovství wuju se mu však stále vyhýbalo.

Když už Yiovo zklamání dosahovalo vrcholu, přerušila jeho cvičení jakási neobyčejně vznešeně se tvářící opice. Svou výškou i držením těla připomínala člověka, sledovala Yiovy pohyby a napodobovala jej. Yi se ji snažil odehnat, ovšem to hbité zvíře s neobyčejnou chutí používalo proti Yiovi jeho vlastní techniky. Yi cítil, jak ho při zápase s tím hravým tvorem všechen vztek zvolna opouští, a když z jeho mysli zmizela poslední špetka nenávisti, chytil opici za ocas. V tu chvíli Yi pochopil, že se nemohl stát mistrem wuju, dokud byla jeho hnací silou nenávist. A tak s tím, jak pustil opici opět na svobodu, jej opustila i touha prolít krev svých nepřátel.

Yi opičákovi poděkoval za to, že mu ukázal, k čemu byl tak dlouho slepý, a byl překvapením bez sebe, když mu ten bez rozpaků odpověděl. Vyslovil přání naučit se Yiovo bojové umění. Byl to nezvyklý požadavek, ale Yi v něm spatřil nový smysl svého života. Seznal, že památku svého ztraceného lidu nejlépe uctí tím, když předá jeho učení nové generaci.

„Ani čepel toho nejostřejšího meče není ničím v porovnání s klidem vyrovnané mysli.“
-- Master Yi


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Master Yi
Assassin Master Yi (390 RP)
Chosen Master Yi (520 RP)
Ionia Master Yi (975 RP)
Samurai Yi (520 RP)
Headhunter Master Yi (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Master Yi

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník