• Stránka 1 z 1
:-)
Ahoj kluci hele vidím že se tady v tom hodně vyznáte já totiž vůbec byl bych moc rád kdyby jste mi poradily
Typ přístroje-Počítač
Typ problému-Nezvládá některé hry pomalý render špatná kvalita videa FPS klesají
Jak starý je přístroj-2 roky
Kdy se problém začal projevovat-Když sem začal natáčet zajímat se o lepší hry náročnejší ...
Komponenty v PC:doufám že jsem napsal vše potřebné jestli ne tak se fakt omlouvam jak říkam nevyznám se
Procesor:AMD A10-5700 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.40 GHz
RAM:8 GB
Typ systému:64 bitový
Windows-8
Jak sem říkal nevím co si mám zlepšit a jak peníze nejlépe investovat do počítače tak aby byl "nadupanější" určitě bych byl rád kdyby si se mnou třeba někdo promluvil na tsku nebo to napsal sem co a jak.Ale prosím vás můžu do toho dát tak 5 000 kč kdyby bylo víc to by jsme se pak domluvili. Děkuju všem za vyjádření
Podrobnější popis problému
Typ přístroje-Počítač
Typ problému-Nezvládá některé hry pomalý render špatná kvalita videa FPS klesají
Jak starý je přístroj-2 roky
Kdy se problém začal projevovat-Když sem začal natáčet zajímat se o lepší hry náročnejší ...
Komponenty v PC:doufám že jsem napsal vše potřebné jestli ne tak se fakt omlouvam jak říkam nevyznám se
Procesor:AMD A10-5700 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.40 GHz
RAM:8 GB
Typ systému:64 bitový
Windows-8
Jak sem říkal nevím co si mám zlepšit a jak peníze nejlépe investovat do počítače tak aby byl "nadupanější" určitě bych byl rád kdyby si se mnou třeba někdo promluvil na tsku nebo to napsal sem co a jak.Ale prosím vás můžu do toho dát tak 5 000 kč kdyby bylo víc to by jsme se pak domluvili. Děkuju všem za vyjádření

Podrobnější popis problému
-
gvixik - Pokročilý
Re: :-)
nemám nic proti ale 5 tisíc na nadupaný počítač
nevím nevím Za pět tisíc si koupíš dobrou grafiku
třeba https://www.alza.cz/msi-n750ti-tf-2gd5-oc-gaming-d528602.htm

-
Tatarka - Amatér
- ak si chces dobre zahrat najnovsie hry v pomere cena/vykon za komponent --> NA HRY JEDNOZNACNE POTREBUJES LEPSIU GPU, RESP. UPGRADE GPU
ODPORUCAM GTX 960: //v niektorych hrach aj 1.8x vykonnejsia ako gtx 750ti a nie je 2x drahsia
- PLUS vyhoda oproti GTX 750ti, LEPSIA PODPORA DX12
- PROBLEM JE V TOM, AKY MAS ZDROJ? //min pre GTX 960 je 400W
ODPORUCAM GTX 960: //v niektorych hrach aj 1.8x vykonnejsia ako gtx 750ti a nie je 2x drahsia

- Kód: Vybrat vše
http://www.czc.cz/gigabyte-gv-n960ixoc-2gd-2gb/165958/produkt
- PLUS vyhoda oproti GTX 750ti, LEPSIA PODPORA DX12
- PROBLEM JE V TOM, AKY MAS ZDROJ? //min pre GTX 960 je 400W
BB_1 --> <<_[Y]_[E]_[B]_[O]_>> //N!cK
- miro1091
- Amatér
gvixik píše:... určitě bych byl rád kdyby si se mnou třeba někdo promluvil na tsku ...
PC supporti sú aj na ts-ku s roomke PC supportu ti vedia vysvetliť čo potrebuješ.
Pokiaľ chceš riešiť problém tu, dodaj nám info o tom akú máš základnú dosku a zdroj. Podľa toho, ti budeme vedieť navrhnúť ďalšie možnosti.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tak myslim tym to, aby si po kupe GPU nebol sklamany, preco mi pre narocnyc aplikaciach restaruje PC, resp. ti ho ani nezapne
. --> pre GTX 960 ako som uz pisal, je potrebny min 400W zdroj --> napis, aky mas zdroj (nie len W ale presny typ) a je na tebe ci chces kupovat i zdroj alebo nie --> od toho sa potom moze odvijat vyber GPU.

BB_1 --> <<_[Y]_[E]_[B]_[O]_>> //N!cK
- miro1091
- Amatér
Jestli chceš natáčet, investuj do procesoru a internetu (pokud vysíláš živě)
Odpovědi tu máš, tak nejspíš můžu LOCK.
Odpovědi tu máš, tak nejspíš můžu LOCK.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1