Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Syndra

Příspěvekod Sarmi » 01 čer 2015, 19:59 VIP

Syndra
Obrázek
temná vládkyně


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Prostoupení (Passivka)
Obrázek

Kouzla získávají na nejvyšším stupni dodatečné efekty.

Temná sféra: Způsobuje šampionům o 15 % vyšší poškození.
Síla vůle: Prodlužuje dobu zpomalení o 33 %.
Rozprášit slabé: Zasažená oblast rozšířena o 50 %.
Uvolněná energie: Dosah zvýšen o 75.

Temná sféra (Q)
Obrázek
Dosah: 800

Syndra vyvolá Temnou sféru, která způsobí magické poškození. Sféra zůstane zhmotněná, Syndra s ní může prostřednictvím svých dalších schopností manipulovat.

Vyčaruje Temnou sféru, která způsobí magické poškození. Sféra vydrží 6 sek. a Syndra s ní může manipulovat pomocí svých ostatních schopností.Toto kouzlo lze seslat i za pohybu.

Síla vůle (W)
Obrázek
Dosah: 925

Syndra si vybere jednu Temnou sféru či nepřátelského poskoka a vrhne je proti nepřátelům, kterým tak způsobí magické poškození a sníží jim rychlost pohybu.

První seslání: Popadne vybranou Temnou sféru či nepřátelského poskoka. Pokud není zvolen žádný cíl, popadne nejbližší Temnou sféru.
Druhé seslání: Vrhne Temnou sféru či nepřátelského poskoka. Zasažení nepřátelé utrpí magické poškození a jsou zpomaleni na dobu 1.5 sek.Toto kouzlo lze seslat i za pohybu.

Rozprášit slabé (E)
Obrázek
Dosah: 650

Syndra odrazí Temné sféry a s nimi i nepřátele, kterým tak způsobí magické poškození. Nepřátelé zasažení Temnými sférami budou omráčení.

Odhodí nepřátele a Temné sféry zpět, přičemž jim způsobí magické poškození jak jim, tak nepřátelům, se kterými se srazí.Odražené Temné sféry omráčí všechny nepřátele v cestě na dobu 1.5 sekund.

Uvolněná energie (R)
Obrázek
Dosah: 625

Syndra vrhne na nepřátelského šampiona všechny své Temné sféry.

Povolá Syndřinu plnou kataklyzmatickou sílu, k čemuž využije energii všech Temných sfér, které způsobí magické poškození nepřátelskému šampionovi. Uvolněná energie využívá kromě již dříve vytvořených Temných sfér i ty tři Temné sféry, které Syndru obletují.
Poškození se odvíjí od každé zasažené sféry.


MYTOLOGIE

Syndra se narodila obdařená nesmírnou magickou mocí a ze všeho nejvíc miluje, když může své nebývalé schopnosti používat v praxi. Její čarovná síla je den ode dne větší a ničivější. Naprosto odmítá veškeré snahy, jejichž cílem je omezovat ji a předepisovat jí, jak může se svým darem nakládat. Neuznává žádné autority a za svou svobodu je ochotná bít se veškerými dostupnými prostředky.

Když Syndra vyrůstala v Ionii, nahánělo její bezuzdné používání magie vůdcům vesnice hrůzu. Nakonec ji odvedli do jistého vzdáleného chrámu, kde ji ponechali na starosti jednomu starému mágovi. Ten Syndře k jejímu potěšení vysvětlil, že tento chrám býval školou a že se zde pod jeho vedením může ve svém umění zdokonalit. Ačkoliv se zde skutečně naučila mnohému, neměla už onen pocit narůstající moci jako dřív. Její zklamání bylo den ode dne větší, až nakonec přišla za svým mentorem a žádala vysvětlení. Sdělil jí, že záměrně její čarovné schopnosti oslabuje, aby je mohla snáze dostat pod svou kontrolu. Syndra to považovala za jasnou zradu a vyzvala ho, aby z ní své oslabovací kouzlo okamžitě sňal. Čaroděj se jí zalekl a pohrozil jí, že pokud se nebude ovládat, bude ji muset o magické schopnosti připravit nadobro. To Syndru rozzuřilo. Povolala veškerou svou moc a mrštila tím starcem o zeď. Když svého strážce zabila, konečně po mnoha letech ji opět zaplavil pocit nespoutané síly. Získala plnou svobodu, ovšem nevrátila se k lidu, který se ji pokusil připravit o její dar. Místo toho prohlásila své bývalé vězení za svou pevnost. Za pomoci nově nabyté síly vyrvala budovu ze základů a vzlétla s ní k oblakům. Když nyní může znovu hromadit moc jako dříve, chce jí nashromáždit dost, aby mohla zničit všechny slabé a pošetilé vládce Ionie - a s nimi každého, kdo by se ji pokusil znovu spoutat.

„Moc patří tomu, kdo ji dokáže ovládnout.“
-- Syndra


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Syndra
Justicar Syndra (975 RP)
Atlantean Syndra (975 RP)
Queen of Diamonds Syndra (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Syndra

od Rumcajz » 01 čer 2015, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků