• Stránka 1 z 1
Subnautica GPU
Ahojte, tento problém som riešil z JakubS0nom a nevyriešili sme to. Ide o pád hry. Skúšal som už:
Update grafické ovladače
Update all ovladače
Vyčistenie PC
Nainštalovanie nového DirectX
Inštalácia novej grafickej karty
a nič nepomohlo. Keď zapnem hru tak mi to vypíše 2 fajky a 1 chybu. tá chyba sa týka GPU... Neviete mi poradiť ako to opravím? Proste... aby mi už nepadala hra :/ a môže to byť aj updatom hry?
Update grafické ovladače
Update all ovladače
Vyčistenie PC
Nainštalovanie nového DirectX
Inštalácia novej grafickej karty
a nič nepomohlo. Keď zapnem hru tak mi to vypíše 2 fajky a 1 chybu. tá chyba sa týka GPU... Neviete mi poradiť ako to opravím? Proste... aby mi už nepadala hra :/ a môže to byť aj updatom hry?
-
bogingo - Kazatelův učeň
Subnautica GPU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Subnautica GPU
btw. Řešili jsme to na konci tohoto topicu: http://www.gamesites.cz/forum/rozmazane-ikony-na-starte-t89767.html
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Už som ju overoval asi 5x
no nič... keď sa nenájde riešenie tak musím kontaktovať výrobcu hry... on jediný bude vedieť čo s tím :/

-
bogingo - Kazatelův učeň
http://steamcommunity.com/app/264710/di ... _deleted=1 tu som niečo našiel... ale keď som to hodil do prekladača tak to bolo takým prekladom napísané že to by ani Ježiš nevedel preložiť :/
-
bogingo - Kazatelův učeň
Ospravedlňujem sa za spam, ale dočítal som sa že si musím stiahnúť silnejšiu grafiku... Takže podstate zo Subnauticou končím... lebo keby že do môjho PC nainštalujem silnejšiu grafiku... môžem potom už len povedať "Zbohom PC". Mám grafiku AMD Radeon HD 5700 Series... ak by ste vedeli na túto grafiku niečo silnejšie.... dajte sem link
. Áno... už sme to riešili na Steame z Jakubom... ale nenainštaloval som to pretože nebudem riskovať že nezapnem PC
. Ale jednu vec nechápem... GTA IV utiahnem na all hight a takúto hru nie? WTF??!!

-
bogingo - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1