Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Evelynn

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 13:34 VIP

Evelynn
Obrázek
vražedkyně


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Stínový krok (Passivka)
Obrázek

Když není Evelynn v boji, tak se zneviditelní a mohou ji spatřit jen nepřátelští šampioni, kteří jsou poblíž, nebo ti se schopností pravého vidění. Zatímco je neviditelná, vysokou rychlostí se jí regeneruje mana.

Osten nenávisti (Q)
Obrázek
Dosah: 500

Evelynn vystřelí linii bodáků skrz nepřítele, čímž způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům.

Evelynn vystřelí skrz nedalekého nepřítele linii bodáků, čímž způsobí všem zasaženým nepřátelům magické poškození.Osten nenávisti se zaměřuje především na cíle, na které útočí Evelynn.

Temné běsnění (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Evelynn si pasivně zvýší svou rychlost pohybu, když svými kouzly zasáhne nepřátelské šampiony. Po aktivaci se Evelynn zbaví všech zpomalovacích účinků a získá na krátkou dobu mohutný bonus k rychlosti pohybu.

Aktivace: Evelynn ze sebe odstraní všechny zpomalující efekty a získává na dobu 3 sek. bonus k rychlosti pohybu.
Pasivní efekt: Když Evelynn zasáhne svými kouzly nějakého nepřátelského šampiona, přebíjecí doba Temného běsnění se zkrátí o 1 sekundu.Při zabití nepřátelského šampiona či při asistenci se Temnému běsnění vynuluje přebíjecí doba

Rozdrásat (E)
Obrázek
Dosah: 225

Evelynn dvakrát udeří svůj cíl a s každým zásahem mu způsobí poškození. Pak na krátkou dobu získá zvýšenou rychlost útoků.

Evelynn 2krát rychle sekne po svém cíli (svými výpady aplikuje zásahové efekty) a celkem mu způsobí fyzické poškození.Poté se Evelynn na dobu 3 sek. zvýší rychlost útoků.

Náruč utrpení (R)
Obrázek
Dosah: 650

Evelynn vyvolá bodáky ze země, které způsobí poškození a zpomalí nepřátele v dané oblasti. Pak získá štít podle toho, kolik nepřátelských šampionů zasáhla.

Evelynn probodne všechny nepřátele v zaměřené oblasti a způsobí jim magické poškození. Zároveň jim na 2 sek. sníží rychlost pohybu.Evelynn odčerpává bolest nepřátel a za každého zasaženého šampiona získává štít, který vydrží až 6 sekund.


MYTOLOGIE

Mrštná a nelítostná Evelynn je jedním z nejspolehlivějších - a také nejdražších - nájemných vrahů z celé Runeterry. Během jediného okamžiku dokáže splynout se stíny, na svou kořist číhá s nelidskou trpělivostí a vyčkává na ten nejvhodnější okamžik k útoku. Je všeobecně známo, že Evelynn není tak docela člověk, avšak kdo ve skutečnosti je, to nikdo netuší. Povídá se, že snad přišla ze Stínových ostrovů; podstata jejího pouta s touto zmučenou říší je však obestřena tajemstvím.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Evelynn
Shadow Evelynn (520 RP)
Masquerade Evelynn (Unavailable)
Tango Evelynn (520 RP)
Safecracker Evelynn (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Evelynn

od Rumcajz » 15 čer 2015, 13:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků