Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Galio

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 13:36 VIP

Galio
Obrázek
smutná stráž


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top, Support
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Runová kůže (Passivka)
Obrázek

Galio převede 50 % své celkové odolnosti vůči magii do síly schopností.

Rázný úděr (Q)
Obrázek
Dosah: 940

Galio z očí vypustí omračující výboj, čímž zpomalí a poškodí nepřátele, kteří se nacházejí blízko místa dopadu.

Galio z očí vyšle omračující výboj. Nepřátelům, kteří se nacházejí blízko zasaženého místa, způsobí magické poškození a na 2.5 sek. jim sníží rychlost pohybu.

Opevnění (W)
Obrázek
Dosah: 800

Galio zaštítí spojeneckého šampiona, čímž mu zvýší brnění a odolnost vůči magii a sám sobě obnoví zdraví pokaždé, když šampion utrpí poškození.

Galio zaštítí na 4 sek. vybraného spojeneckého šampiona, čímž mu zvýší hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Pokaždé, když tato jednotka utrpí nějaké poškození, získá Galio zdraví (síla léčení je s každým následujícím zásahem o 20 % slabší).

Spravedlivý vír (E)
Obrázek
Dosah: 1180

Galio mávne svými křídly, čímž vyvolá závan drtivého větru, který nepřátele poškodí a ve své stopě zanechá proud vzduchu, jenž spojencům zvyšuje rychlost pohybu.

Galio vyšle omračující poryv větru, který všem zasaženým protivníkům způsobí magické poškození. V zasaženém místě proudí vítr ještě dalších 5 sekund. Všem spojencům, kteří jím projdou, se zvýší rychlost pohybu.

Durandova modla (R)
Obrázek
Dosah: 560

Galio zaujme podobu sochy, bude provokovat okolní nepřátele a bude si z jejich útoků ukládat energii. Galio se pak vynoří ze své sošné ulity, čímž nashromážděnou energii vypustí a poškodí okolní protivníky.

Galio se 2 sekundy soustředí, provokuje okolní nepřátele a blokuje 50 % příchozího poškození.Po skončení soustředění způsobí Galio všem okolním nepřátelům magické poškození, plus 5 % za každý útok, který na něj byl během soustředění veden. Maximální míra bonusového poškození je 40 %.


MYTOLOGIE

Dávno předtím, než Liga používání takové magie zakázala, experimentovali mnozí čarodějové s vytvořením umělého života. Mezi těmi zkušenějšími nebývalo tenkrát nijak neobvyklé, že golemy vybavovali vlastním rozumem. Jedním z takovýchto vizionářů byl demacijský výrobce artefaktů Durand. Jeho výtvory byly naprosto bezchybné. Durandovi konstrukti sloužili jako neúnavní strážci hranic jeho milovaného městského státu a chránili jej před noxijskými sousedy. Pro svou vlastní obranu si však Durand ponechal své životní dílo: Galia. Tento mohutný konstrukt ukovaný do podoby obrovského chrliče se staral o jeho bezpečí na cestách a umožňoval mu plně se soustředit na práci bez obav z toho, co proti němu nepřátelé jeho země osnují. Tak tomu alespoň bylo do doby, než jednání jeho výtvorů popudilo noxijské Vrchní velení.

Když jednou Durand putoval Vyjícími mokřady se svým mistrovským dílem v těsném závěsu, zaútočil na něj velký počet noxijských zabijáků. Galio neměl proti nesmírné přesile žádnou šanci. Nemohl než s hrůzou přihlížet, jak najatí vrazi jeho mistra připravili o život a během okamžiku opět zmizeli v mlze. Galio byl zoufalý, přišel o jediný smysl své existence. Celé roky nehnutě střežil kosti svého pána, kterého nedokázal ochránit... stal se živoucí připomínkou svého vlastního zahanbení. Až si jednoho dne ve stínu podivné obří sochy chtěla odpočinout jistá smutná, avšak odhodlaná yordlovská dívka nesoucí úžasnou demacijskou korunu. Galio si ji pečlivě prohlížel, aniž by měla o jeho přítomnosti sebemenší tušení. Zdálo se, že jí na ramenou spočívá nějaké nesmírně těžké břímě. Po chvíli vstala a mlčky pokračovala směrem k Demacii. Toto setkání vlilo Galiovi život do žil. Připomněl si, při obraně čeho jeho pán zemřel, opustil svůj mlčenlivý očistec a vydal se po stopách té odvážné dívky. Získal nový důvod existence: vstoupit do Ligy legend a bojovat pro dobro Demacie.

„Odpuštění neexistuje. Jenom pokání.“
-- Galio


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Galio
Enchanted Galio (520 RP)
Hextech Galio (975 RP)
Commando Galio (520 RP)
Gatekeeper Galio (1820 RP)
Debonair Galio (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Galio

od Rumcajz » 15 čer 2015, 13:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků