Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Jarvan IV

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 13:38 VIP

Jarvan IV
Obrázek
vzor Demacie


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Válečná kadence (Passivka)
Obrázek

Úvodní základní útok Jarvana IV způsobuje cíli bonusové fyzické poškození. Tento efekt se na jednom a tomtéž cíli může objevit jen jednou za čas.

Dračí útok (Q)
Obrázek
Dosah: 770

Jarvan IV prodlouží své kopí, čímž způsobí fyzické poškození všem nepřátelům v cestě a sníží jim hodnotu brnění. Navíc se tím Jarvan přitáhne k Demacijské standartě, přičemž odhodí všechny nepřátele v cestě.

Prodlouží kopí Jarvana IV, což zasaženým nepřátelům způsobí fyzické poškození a na 3 sekundy sníží hodnotu jejich brnění.Pokud se kopí dotkne Demacijské standarty, přitáhne k ní Jarvana IV, ten při tom srazí všechny nepřátele, kteří mu přijdou do cesty.

Zlatý štít (W)
Obrázek
Dosah: 525

Jarvan IV povolá pradávné krále Demacie, aby ho zaštítili před újmou a zpomalili okolní nepřátele.

Na 5 sekund vytvoří dočasný štít, který absorbuje poškození a zpomaluje nepřátele v okolí na 2 sekundy.

Demacijská standarta (E)
Obrázek
Dosah: 800

Jarvan IV nosí zástavu Demacie, čímž získává pasivní bonus k brnění a rychlosti útoků. Po aktivaci Demacijské standarty může na zem umístit demacijskou vlajku, která okamžitě způsobí magické poškození a okolním spojeneckým šampionům zvýší rychlost útoků.

Pasivní efekt: Poskytuje bonus k rychlosti útoků a k hodnotě brnění.
Aktivace: Hodí na nedaleké místo Demacijskou standartu, čímž nepřátelům způsobí magické poškození. Standarta vydrží 8 sek. a poskytuje okolním spojeneckým šampionům bonus k rychlosti útoků.

Pohroma (R)
Obrázek
Dosah: 650

Jarvan IV se hrdinsky vrhne na cíl uprostřed bitvy, a to s takovou silou, že přetvoří oblast kolem sebe v arénu.

Hrdinsky se vrhne po nepřátelském šampionovi a způsobí mu fyzické poškození. Kromě toho kolem něj vytvoří oblast neprostupného terénu, který bude existovat 3,5 sekundy.Opětovnou aktivací vytvořený terén zruší.


MYTOLOGIE


Už po celá staletí demacijští vládci bojují proti všem, kdo se staví na odpor jejich morálnímu kodexu. Rod Lightshield není v tomto směru žádnou výjimkou. Říká se, že každý Lightshield se rodí s nenávistí k Noxu v krvi. Tak tomu je i v případě Jarvana IV., ačkoliv je prvním Lightshieldem, který se již narodil do věku Ligy legend. Stejně jako jeho předci i on vedl demacijská vojska do krvavých střetů s noxijskou armádou a mnohokrát krvácel společně se svými raněnými a padlými spolubojovníky. Jednou dokonce utrpěl drtivou porážku, která se mu málem stala osudnou: noxijský prapor pod vedením Jericha Swaina obklíčil jeho oddíl a jeho samotného zajal. Moc nechybělo a Urgot by jej připravil o život. Zachránila ho však Neohrožená stráž - elitní demacijská jednotka, kterou vedl Jarvanův přítel z dětství Garen.

Jarvanovi blízcí tvrdí, že ho toto zajetí změnilo. Xin Zhao prohlásil: „Jeho oči se nedívaly na vás, ale skrz vás, jako by od něčeho nedokázal odtrhnout zrak.“ Jednoho dne si pak Jarvan IV. bez vysvětlení vybral několik demacijských vojáků a společně s nimi opustil zemi. Prohlásil jen, že jde „odčinit svou vinu“. Zbavoval celý severní Valoran těch nejnebezpečnějších zvířat a banditů, které se mu podařilo najít, brzy mu to však přestalo stačit. Chtěl něco víc. Vydal se tedy na jih za Velkou bariéru. Téměř dva roky o něm nikdo neslyšel. Když už se všichni obávali nejhoršího, vrátil se s velikou slávou do Demacie. Jeho zbroj zdobily kosti a šupiny zcela neznámých tvorů. V očích se mu zračila moudrost, která zdaleka neodpovídala jeho skutečnému věku. Z dvanácti vojáků, již s ním před časem vyrazili, se navrátili jen dva. Hlasem chladným a ostrým jako ocel slavnostně prohlásil, že všechny nepřátele Demacie srazí na kolena.

„Je jen jedna pravda, a tu najdeš na hrotu mého kopí.“
-- „poslední slova“ Jarvana IV. při své překažené popravě


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Jarvan IV
Commando Jarvan IV (520 PR)
Dragonslayer Jarvan IV (750 RP)
Dragonforge Jarvan IV (975 RP)
Victorious Jarvan IV (Unavailable)
Warring Kingdoms Jarvan IV (1350 RP)
Fnatic Jarvan IV (Unavailable)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Jarvan IV

od Rumcajz » 15 čer 2015, 13:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků