Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

LeBlanc

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:26 VIP

LeBlanc
Obrázek
mistryně klamů


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Zrcadlový obraz (Passivka)
Obrázek

Když hodnota LeBlančina zdraví klesne pod 40 %, stane se na 1 sekundu neviditelnou a vytvoří Zrcadlový obraz, který nezpůsobuje žádné poškození a po 8 sekundách zmizí.

Zrcadlový obraz má přebíjecí dobu 1 minutu.

Zrcadlový obraz lze ovládat podržením klávesy Alt a klikáním pravým tlačítkem myši.

Symbol zášti (Q)
Obrázek
Dosah: 700

LeBlanc vyšle kouli na cíl, čímž mu způsobí magické poškození a na 3,5 sekundy ho označí. Pokud cíl utrpí poškození prostřednictvím jedné z LeBlančiných schopností, symbol se aktivuje a způsobí poškození.

Způsobí cíli magické poškození a na 3,5 sekundy jej označí.Pokud je poté cíl poškozen některou LeBlančinou schopností, symbol se aktivuje a způsobí magické poškození.

Zakřivení (W)
Obrázek
Dosah: 600

LeBlanc vyrazí vpřed do vybrané oblasti, přičemž okolním jednotkám způsobí magické poškození. V následujících 4 sekundách může Zakřivení aktivovat znovu, čímž se vrátí na výchozí místo.

Vrhne se kupředu na cílové místo a všem jednotkám v okolí způsobí magické poškození.V následujících 4 sekundách může Zakřivení aktivovat znovu, čímž se vrátí na výchozí pozici.

Nadpozemské řetězy (E)
Obrázek
Dosah: 925

LeBlanc do cílové oblasti švihne iluzorními řetězy. Jestliže zasáhnou nějakého nepřítele, zpočátku způsobí magické poškození a sníží mu rychlost pohybu o 25 %. Pokud cíl během dalších 2 sekund v řetězech setrvá, utrpí dodatečné magické poškození a nebude se moct hýbat.

Vyšle řetězy, které první zasaženou jednotku připoutají k LeBlanc. Řetězy nepříteli způsobí magické poškození a sníží jeho rychlost pohybu o 25 %.Jestliže cíl zůstane spoután po dobu 1.5 sek., utrpí další magické poškození a na 1.5 sek. se nebude moci pohybovat.

Napodobit (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

LeBlanc může seslat napodobenou verzi předchozího seslaného kouzla.

LeBlanc může seslat napodobenou verzi předchozího seslaného kouzla.Napodobený Symbol zášti a Nadpozemské řetězy způsobují v obou fázích magické poškození.Napodobené Zakřivení způsobuje magické poškození.


MYTOLOGIE


Každé město má svou stinnou tvář, a to i takové, jehož pověst už tak není nejsvětlejší. Noxus - ačkoli jeho jméno evokuje směsici úcty a odporu, rozhodně není výjimkou z této jednoduché pravdy. Hluboko uvnitř klikatých chodeb, které protkávají zemi pod spletitými ulicemi, leží skutečná odvrácená tvář této rozlehlé metropole. Ráj pro všechny možné projevy nenávisti. Mezi kulty, sektami a tajnými společenstvími, které tomuto bludišti říkají domov, předsedá mistryně klamu LeBlanc Černé růži - pozůstatku ztracených, stále však stejně bezohledných časů z dávné noxijské historie. Bezohledná a zdánlivě nestárnoucí LeBlanc se svými následovníky tvořila před obdobím militarizace noxijské vlády nedílnou součást noxijských politických záležitostí. V oněch časech se tento cech mocných mágů setkával, aby podpořil své tajné cíle a zdokonalil své postupy ještě lstivěji, než by se mohlo zamlouvat těm u moci.

Zatímco jejich pohnutky zůstávaly vždy skryté, převládal všeobecný názor, že Černá růže představovala skutečnou moc v pozadí trůnu i ve chvíli, kdy Noxu vládla aristokracie. Když se nejsilnějším nástrojem moci v říši staly ryzí válečnické schopnosti, zdálo se, že se Černá růže vytratila prakticky přes noc. Mnozí byli přesvědčeni, že se stáhli proto, že se naplnil jejich čas a že její členové prostě od svých snah o společenskou a politickou nadvládu upustili. Když se však LeBlanc opět objevila v branách Válečného institutu, bylo evidentní, že tito mistři stínu a ohně jen trpělivě čekali na svůj čas, na vznik nové světové autority: Ligy legend.

„Svět je zcela jiný pro ty, kdo nedokážou vidět, co je skryto pod jeho povrchem.“
-- LeBlanc, podvodnice


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

LeBlanc
Wicked LeBlanc (750 RP)
Prestigious LeBlanc (520 RP)
Mistletone LeBlanc (Unavailable)
Raveborn LeBlanc (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

LeBlanc

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků