Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Ziggs

Příspěvekod SponErko » 16 čer 2015, 15:37 VIP

Ziggs
Obrázek
odborník na exploze


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


krátký knot (Passivka)
Obrázek

Každých 12 sekund způsobí další Ziggsův základní útok bonusové magické poškození. Tato přebíjecí doba se sníží pokaždé, když Ziggs použije nějakou schopnost.

Skákavá bomba (Q)
Obrázek
Dosah: 850

Ziggs hodí skákavou bombu, jež způsobuje magické poškození.

Ziggs vrhne skákavou bombu, která způsobí magické poškození.

Demoliční brašna (W)
Obrázek
Dosah: 900

Ziggs rozmístí nášlapné miny, které vybuchnou při kontaktu s nepřítelem. Miny způsobují magické poškození a zpomalení.

Ziggs rozhodí nášlapné miny, které vybuchnou při kontaktu s nepřítelem, přičemž způsobí magické poškození. Zasažení nepřátelé jsou zpomaleni na dobu 1.5 sek.Nepřátelé, kteří minu aktivují, utrpí 40% poškození i od ostatních min. Miny se automaticky deaktivují po 10 sek.

Výbušné minové pole (E)
Obrázek
Dosah: 900

Ziggs rozmístí nášlapné miny, které vybuchnou při kontaktu s nepřítelem. Miny způsobují magické poškození a zpomalení.

Ziggs rozhodí nášlapné miny, které vybuchnou při kontaktu s nepřítelem, přičemž způsobí magické poškození. Zasažení nepřátelé jsou zpomaleni na dobu 1.5 sek.Nepřátelé, kteří minu aktivují, utrpí 40% poškození i od ostatních min. Miny se automaticky deaktivují po 10 sek.

Megapekelná bomba (R)
Obrázek
Dosah: 5300

Ziggs nasadí svůj nejdokonalejší výtvor, Megapekelnou bombu, kterou vrhne na neuvěřitelnou vzdálenost. Nepřátelům, kteří se nacházejí v primární oblasti výbuchu, způsobí bomba větší poškození než protivníkům, kteří jsou od epicentra dál.

Ziggs nasadí svůj nejdokonalejší výtvor, Megapekelnou bombu, kterou vrhne na neuvěřitelnou vzdálenost. Nepřátelé v primární zóně výbuchu utrpí magické poškození. Vzdálenější nepřátelé utrpí 80 % poškození. Poskoci utrpí dvojnásobné poškození.

MYTOLOGIE


Ziggs se narodil s nadáním pro techniku všeho druhu, nicméně jeho chaotická, hyperaktivní nátura byla mezi yordlovskými vědci něčím nevídaným. Toužil po tom, stát se uznávaným vynálezcem, jakým byl například Heimerdinger. Proto se po hlavě, s maniakálním nadšením, pouštěl do ambiciózních projektů a k další práci ho povzbuzovaly jak jeho devastující nezdary, tak jedinečné objevy. Zvěsti o Ziggsově chaotickém experimentování se dostaly až do proslulé Yorldovské akademie v Piltoveru a tamní vážení profesoři jej pozvali, aby jim předvedl svůj výzkum. Jeho příznačné přehlížení bezpečnostních pravidel mělo za následek, že jeho prezentace skončila dřív, než vůbec začala. Předváděné magitechnické zařízení se přehřálo, vybuchlo a ve zdech akademie zanechalo obrovskou díru. Profesoři ze sebe sklepali prach a příkře mu naznačili, že má okamžitě odejít. Ziggs se zničeně připravoval na ostudný návrat do Bandle City. Než však vůbec mohl odejít, do akademie pronikli zaunští agenti a zajali její profesory. Piltoverské vojsko vystopovalo zajatce až k zaunskému žaláři, se svými zbraněmi však neměli proti opevněným hradbám žádnou šanci. Ziggs byl rozhodnut tyto hradby překonat za každou cenu, a tak začal zkoušet jedno ze svých nových zařízení. Záhy si uvědomil, že svůj neovladatelný talent pro demolice všeho druhu může využít k záchraně zajatých yordlů.

Netrvalo dlouho a Ziggs vytvořil sérii silných bomb, kterým s láskou přezdíval „čarobuchy“. V žaláři odpálil obrovskou nálož a s radostí sledoval, jak výbuch trhá opevněné hradby na kusy. Jakmile si sedl rozvířený prach, Ziggs přicupital do objektu a s významným potřásáním svými bombami vyhnal všechny stráže ven. Přiběhl k cele, vyhodil dveře z pantů a zajaté yordly osvobodil. Pokoření profesoři Ziggse po návratu na akademii poctili čestným titulem Děkan demolic a navrhli mu, aby tuto novou formu yorldovského umění předváděl v Lize legend. Ziggs, kterému se konečně dostalo zadostiučinění, nabídku přijal a už se nemohl dočkat, jak svou stále se rozrůstající sbírku čarobuchů přinese do největší zkušebny světa: na Pole spravedlnosti.

„Ziggs? Nepředvídatelný, nebezpečný, to ano. Ale opravdu brilantní!“
-- Heimerdinger


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Ziggs
Mad Scientist Ziggs (975 RP)
Major Ziggs (975 RP)
Pool Party Ziggs (1350 RP)
Snow Day Ziggs (Unavailable)
Master Arcanist Ziggs (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Ziggs

od Rumcajz » 16 čer 2015, 15:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků