Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Yorick

Příspěvekod SponErko » 16 čer 2015, 15:38 VIP

Yorick
Obrázek
hrobník


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Bezbožný pakt (Passivka)
Obrázek

Za každé aktivní vyvolané stvoření se Yorickovi snižuje obdržené poškození o 5 % a jeho útoky způsobují o 5 % vyšší poškození. Yorickovi ghúlové získávají 35 % jeho zdraví a útočného poškození.

Předzvěst války (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Yorickův další útok způsobí bonusové poškození a vyvolá Přízračného ghúla, který způsobuje dodatečné poškození a pohybuje se rychleji než ostatní Yorickovi ghúlové. Dokud je Přízračný ghúl naživu, pohybuje se i Yorick zvýšenou rychlostí.

Yorickův příští útok způsobí fyzické poškození a vyvolá Přízračného ghúla až na 5 sekund.Přízračný ghúl způsobí dodatečné poškození s každým úderem a pohybuje se rychleji. Dokud je ghúl aktivní, pohybuje se rychleji i Yorick.

Předzvěst zhouby (W)
Obrázek
Dosah: 600

Yorick vyvolá Hnilobného ghúla. Ten na bojiště dorazí s ničivým výbuchem, který poškodí a zpomalí okolní nepřátele. Nepřátelé jsou zpomaleni tak dlouho, dokud je Hnilobný ghúl naživu.

Yorick vyvolá Ghúla rozkladu, který přistane v obrovském výbuchu, čímž způsobí magické poškození a zpomalí okolní nepřátele na 1,5 sekundy. Dokud bude Ghúl rozkladu naživu, okolní nepřátelé budou nadále zpomaleni na dobu 5 sekund.

Podzvěst hladomoru (E)
Obrázek
Dosah: 550

Yorick ukradne svému cíli část zdraví a vyvolá Hladového ghúla, který Yoricka léčí způsobovaným poškozením.

Yorick způsobí magické poškození a vyléčí se v hodnotě 40 % způsobeného poškození. Za cílem vyvolá na 5 sekund Hladového ghúla, který bude Yoricka léčit v hodnotě poškození, které způsobí (v případě poškození, které ghúl způsobí poskokům a příšerám, je účinek léčení poloviční).

Předzvěst smrti (R)
Obrázek
Dosah: 850

Yorick vyvolá nemrtvého s podobou některého ze svých spojenců. Pokud tento spojenec zemře, zatímco nemrtvý bude naživu, tak se stvoření místo něj obětuje, aby mohla daná jednotka na určitou dobu opět žít a pomstít se.

Yorick vyčaruje nemrtvého podle obrazu vybraného spojeneckého šampiona. Nemrtví způsobují útočné poškození vybraného spojence a jsou ve hře 10 sek. Pokud jeho spojenec zemře, zatímco nemrtvý bude stále naživu, nemrtvý se obětuje a oživí ho až na dobu 10 sek.Nemrtvého je možné ovládat podržením klávesy Alt a pak pravým tlačítkem myši nebo opakovanou aktivací této schopnosti.

MYTOLOGIE


Yorick je strach a hrůzu nahánějící ghúl, jenž se potácí na hranici mezi životem a smrtí. Říká se, že byl posledním členem svého rodu, a jelikož umřel bez potomka, jemuž by předal svůj odkaz, byl proklet, aby pokračoval ve svých povinnostech i po smrti. Se stejnou lopatou, kterou nosil i zaživa, nyní pokračuje ve své chmurné práci a bez přestání kope a zaplňuje hroby po celých Stínových ostrovech.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Yorick
Undertaker Yorick (520 RP)
Pentakill Yorick (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Yorick

od Rumcajz » 16 čer 2015, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků