Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Volibear

Příspěvekod SponErko » 16 čer 2015, 15:42 VIP

Volibear
Obrázek
burácející bouře


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle, Support
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Vyvolený bouří (Passivka)
Obrázek

Když Volibearovi klesne zdraví na kritickou úroveň, jeho regenerace se mu na několik sekund výrazně zvýší.

Valivý hrom (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Volibear seskočí na všechny čtyři a běží rychleji. Tento bonus k rychlosti je ještě větší, pokud pronásleduje nepřátelské šampiony. Prvního nepřítele, na kterého zaútočí, hodí Volibear za sebe.

Volibear si klekne na všechny čtyři, aby své nepřátele lépe ulovil, čímž získá 15% bonus k rychlosti pohybu na dobu 4 sek. Tento bonus k rychlosti pohybu se zvýší při pohybu k nepřátelským šampionům.Volibearův příští útok během této doby způsobí navícfyzické poškození a mrští nepřátele za sebe.

Běsnění (W)
Obrázek
Dosah: 350

Opakované útoky poskytnou Volibearovi bonus k rychlosti útoků. Poté, co Volibear zaútočí třikrát po sobě, může svůj cíl pokousat a způsobit mu tak dodatečné poškození, jehož výše se odvíjí od množství zdraví, které cíli chybí.

Pasivní efekt: Volibear s každým útokem získá bonus k rychlosti útoků. Tento bonus se může nasčítat až 3krát.
Aktivace: Když bude mít Volibear 3 jednotek Běsnění, může nepřítele kousnout, čímž mu způsobí fyzické poškození, které se zvyšuje o 1 % za každých 1 % zdraví, jež cíli chybí. Pokud Volibear kousne příšeru, přebíjecí doba Běsnění se sníží o 50 %.

Majestátný řev (E)
Obrázek
Dosah: 425

Volibear mohutně zařve, čímž poškodí a zpomalí nepřátele. Poskoky a příšery tak navíc zastraší.

Volibear způsobí magické poškození okolním nepřátelům a zpomalí je na dobu 3 sek.Poskoky a příšery také zastraší.

Hromospáry (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Volibear vyvolá moc bouře. Jeho útoky vyšlou na cíl blesky, které zasáhnou i ostatní okolní nepřátele.

Volibear vyvolá bouři, díky čemuž budou všechny základní útoky po dobu 12 sek. působit magické poškození, které se odrazí na 4 blízké nepřátele.

MYTOLOGIE


Nemilosrdný sever Freljordu je domovem medvědovců - divoké a bojovné rasy, která v pusté tundře přežívá již po celá tisíciletí. Jejich vůdcem je divoký válečník, který vládne síle blesku a zasévá s ní strach mezi své nepřátele: Volibear. Je to bojovník i mystik, který se snaží bránit pradávné tradice a válečnického ducha svého kmene.

Ačkoliv se medvědovci zapsali do dějin svými legendárními činy v dávných bitvách, v poslední době žijí v pokojném ústraní. V čele válečníků stál po mnoho let triumvirát náčelníků, kteří udržovali jejich dlouholetou izolaci a chránili je tak před malichernými problémy a konflikty ostatních. Jako kmenový šaman byl Volibear respektovaným mudrcem, známým pro svůj rozhled a moudrost. Byl to věk nebývalého míru, Volibear však cítil, jak v něm narůstají obavy. V letech prosperity kmen ztrácel na síle a odolnosti a mnozí úplně zapomněli posvátné umění války. Volibear cítil, že oheň v jejich duších vyhasíná. Když své obavy sdělil triumvirátu, odmítli mu naslouchat a varovali ho, aby nezapomínal, kde je jeho místo.

Volibear se vydal hledat moudrost a vyšplhal na vrchol posvátné hory Ledních medvědovců, na místo neustále zahalené divokou bouří. Oko bouře prý umí věštit budoucnost a bouře podle legend ukazuje příštího velkého náčelníka kmene. Jakmile Volibear vystoupil na vrchol, zasáhl ho jakýsi podivný blesk. Když šaman procitl, ovládla ho děsivá vize Freljordu zcela pohlceného temnotou. Viděl, jak nepřipravené a nedbalé vojsko medvědovců masakrují strašlivé ledové nestvůry. Okamžitě pochopil, že pokud se nepřipraví na válku, jeho rasa zahyne.

Volibear vyrazil dolů s hory, aby se o svou vizi podělil s ostatními, když tu mu náhle cestu zastoupili tři medvědovci - triumvirát. Odmítli Volibearovu varování naslouchat, protože nechtěli zničit dlouho trvající mír. Místo toho mu dali na výběr: složit slib mlčení, nebo smrt. Odhodlaný a neoblomný Volibear prohlásil, že na jeho poselství závisí samotné přežití medvědovců, a pustil se do zuřivého boje proti trojici. Byl to strašný střet. Když už se zdálo, že Volibear svým protivníkům podlehne, povolal sílu bouře. A pomocí divokého blesku nakonec v jediném bouřlivém zásahu celou trojici srazil na kolena. Ochromený a ohromený triumvirát spatřil znamení náčelníka medvědovců: sílu posvátné bouře.

Triumvirát uznal Volibearovo nástupnické právo a jmenoval jej novým náčelníkem medvědovců. Bývalý šaman se rychle a rozhodně pustil do práce: vyburcoval svůj kmen z poklidu, oživil jejich bojové tradice a navázal spojenectví se Sejuani, válečnicí, která s nimi měla bojovat proti přicházejícímu zlu. Postupem času se kmen znovu stal drsným a odolným a jeho pověst hrozivých válečníků z dávných legend se vrátila. Nyní je Volibear se svými medvědovci připraven na temnotu, která se již sbírá na mrazivém obzoru.

„Bez války nepoznají medvědovci mír.“

-- Volibear


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

volibear
Thunder Lord Volibear (520 RP)
Northern Storm Volibear (750 RP)
Runeguard Volibear (975 RP)
Captain Volibear (750)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Volibear

od Rumcajz » 16 čer 2015, 15:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků