• Stránka 1 z 1
ban
dostal som ban na zombie chronic 2 kvoli tomu ze som bol last a nechal som zombie (chcel som ich vyliecit) a daky admin "slepej" mi zato dal ban!!!
- wregman368
- Kolemjdoucí
Re: ban
Ahoj,napiš to podle tohoto vzoru
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: ban
V pohodě, vyjádřím se i tak. 
Buď se jedná o Tento nebo Tento BAN.
Každopádně jsou oba ze stejného času.
Proč si ten BAN dostal i s kolegou?
Jednoduché. Přišel k tobě do kempu ZM (ze stejného clanu) a ty si psal, že ho vyléčíš. ZM se dál už nehýbal a čekal na to, až najdeš léčivý granát. No vběhl jsem do kempu a v tom si na mě začal střílet. Jakmile jsem umřel, opět si pokračoval v hledání nebo co si tam dělal. prostě ukázková dohoda na ZM serveru.
Co z toho plyne? Oba dva jste se domluvili, že se budete nechávat (Dohota CT/ZM). ---> BAN pro oba.

Buď se jedná o Tento nebo Tento BAN.
Každopádně jsou oba ze stejného času.
Proč si ten BAN dostal i s kolegou?
Jednoduché. Přišel k tobě do kempu ZM (ze stejného clanu) a ty si psal, že ho vyléčíš. ZM se dál už nehýbal a čekal na to, až najdeš léčivý granát. No vběhl jsem do kempu a v tom si na mě začal střílet. Jakmile jsem umřel, opět si pokračoval v hledání nebo co si tam dělal. prostě ukázková dohoda na ZM serveru.
Co z toho plyne? Oba dva jste se domluvili, že se budete nechávat (Dohota CT/ZM). ---> BAN pro oba.
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
• Stránka 1 z 1