Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Viktor

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:28 VIP

Viktor
Obrázek
mechanický prorok


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Úžasná evoluce (Passivka)
Obrázek

Viktor má do začátku Prototypové magické jádro, které může v obchodě třikrát vylepšit a posílit tak své schopnosti.

Přenos energie (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Viktor zasáhne výbuchem nepřátelskou jednotku. Způsobí jí tak magické poškození, vytvoří kolem sebe štít a posílí svůj další základní útok.

Vylepšení: Viktor získá po seslání bonus k rychlosti pohybu.

Viktor zasáhne nepřátelskou jednotku výbuchem za magické poškození, přičemž tak získá štít, který vydrží 2.5 sek. Další Viktorův základní útok způsobí 0 (+50% síly schopností) bodů bonusového magického poškození (výše bonusového poškození roste společně s Viktorovou úrovní).
Vylepšení - Zrychlení: Viktor získá na 2.5 sek. 30 % k rychlosti pohybu.

Gravitační pole (W)
Obrázek
Dosah: 700

Viktor vyvolá silné gravitační pole, které zpomalí nepřátele ve svém dosahu. Nepřátelé, kteří stojí v zařízení příliš dlouho, jsou omráčeni.

Vylepšení: Nepřátelé omráčení Gravitačním polem jsou odtaženi do jeho středu.

Viktor na 4 sekundy vyčaruje gravitační věznící přístroj, který všem nepřátelům sníží rychlost pohybu. Tento účinek se každých 0,5 sek. nasčítává. Při nasčítání 3 stupňů bude cíl na dobu 1,5 sekundy omráčen.
Vylepšení - Imploze: Nepřátelé omráčení Gravitačním polem jsou odtaženi do jeho středu.

Smrtící paprsek (E)
Obrázek
Dosah: 525

Viktor ze své robotické paže vystřelí paprsek chaosu, který protne celé pole a způsobí poškození všem nepřátelům.

Vylepšení: Smrtící paprsek je následován explozí, která způsobí magické poškození.

Viktor pomocí své robotické paže vystřelí paprsek chaosu, který protne bojiště v linii před sebou, čímž způsobí magické poškození všem nepřátelům ve své cestě.
Vylepšení - Následný otřes: Smrtící paprsek je následován explozí, která zůsobí magické poškození. Nepřátelé, které již zasáhl Smrtící paprsek, utrpí 40 % poškození.

Chaotická bouře (R)
Obrázek
Dosah: 700

Viktor vyvolá singularitu, která způsobí magické poškození a přeruší nepřátelská sesílání. Singularita poté způsobuje každou sekundu magické poškození všem okolním nepřátelům. Viktor může singularitu dle potřeby přesunout.

Vylepšení: Chaotická bouře se pohybuje rychleji.

Viktor v cílové oblasti vyčaruje singularitu, která způsobí magické poškození a přeruší veškeré nepřátelské vyvolávání.Viktor může během 7 sek. singularitu přesunout, všem okolním nepřátelům způsobí každou sekundu magické poškození. Když se singularita snaží přesunout dál od Viktora, pohybuje se pomaleji.
Vylepšení - Hybnost: Chaotická bouře se pohybuje o 20 % rychleji.


MYTOLOGIE


Už v raném mládí v sobě Viktor objevil vášeň pro vědu a vynálezy, především na poli mechanické automatizace. Navštěvoval prestižní zaunské Vysoké učení techmaturgické a vedl tým, jenž sestrojil Blitzcranka. Domníval se, že tento převratný čin jej katapultuje do čela svého oboru. Jeho triumf si však uzurpoval profesor Stanwick, který si přivlastnil zásluhy za vyvinutí Blitzcrankovy inteligence a jenž později za pomoci výsledků Viktorova výzkumu přivedl zpět k životu Urgota. Viktorovo volání o spravedlnost nedopadlo na úrodnou půdu, což jej uvrhlo do hluboké deprese. Opustil akademii, zabarikádoval se ve své soukromé laboratoři a naprosto se odřízl od okolního světa. Potají začal pracovat na novém projektu, který mu již nikdo neukradne. Poháněn touhou dosáhnout revolučního pokroku ve svém oboru a zároveň se zbavit lidské žárlivosti, která jej tak nesnesitelně sžírala, začal své tělo vylepšovat a nahrazovat různé jeho části mechanickými díly.

Když se Viktor znovu ukázal na veřejnosti, nezbývalo v něm už skoro nic lidského. Nejen že nahradil většinu svých končetin a orgánů, ale změnila se i jeho osobnost. Jeho dřívější touhu po lepší společnosti nahradila posedlost myšlenkou, které říkal „slavná evoluce“. Viděl se jako vůdce a průkopníka budoucnosti Valoranu - budoucnosti, která lidi oprostí od těl a nahradí je dokonalejšími magitechnickými schránkami. Viktorovy vize se sice dočkaly velice skeptického přijetí, propracovanost jeho výtvorů však uvedla vědeckou obec v úžas. Přímým zapojením své mysli do jistých techmaturgických zařízení dokázal vývoj nových technologií urychlit na nepředstavitelnou úroveň. Svou přeměnou se zbavil toho, co považoval za emocionální slabost, zášť vůči profesorovi však zcela nezmizela. Viktor vstoupil do Ligy legend, aby mohl své vynálezy ozkoušet v boji proti nejlepším válečníkům z celého Valoranu a aby odladil a opravil jejich poslední nedodělky.

„Pro někoho může být techmaturgie nástrojem. Pro jiného vysvobozením.“
-- Viktor


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Viktor
Full Machine victor (975 RP)
Prototype Viktor (520 RP)
Creator Viktor (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Viktor

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků