Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Nocturne

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:30 VIP

Nocturne
Obrázek
věčná noční můra


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Polostínové čepele (Passivka)
Obrázek

Každých 10 sekund způsobí Nocturnův následující útok okolním nepřátelům 120 % fyzického poškození a jeho samotného vyléčí.

Nocturnovy základní útoky zkracují přebíjecí dobu o 1 sekundu.

Soumrakonoš (Q)
Obrázek
Dosah: 1125

Nocturne vrhne stínovou čepel, která způsobí poškození a zanechá za sebou Stezku soumraku. Dokud bude Nocturne na této stopě, může procházet ostatními jednotkami a získá zvýšené hodnoty rychlosti pohybu a útočného poškození.

Nocturne vrhne stínovou čepel, která způsobí fyzické poškození a zanechá za sebou na 5 sek. Stezku soumraku. Stezku soumraku budou zanechávat i zasažení nepřátelští šampioni.Dokud bude Nocturne na této stopě, může procházet ostatními jednotkami a bude se pohybovat rychleji a způsobovat větší poškození.

Rouška temnoty (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Nocturne posílí své čepele, díky čemuž získá pasivní bonus k rychlosti útoků. Aktivace Roušky temnoty Nocturnovi umožňuje splynout se stíny a vytvořit magickou bariéru, která zablokuje jednu nepřátelskou schopnost a při úspěchu zdvojnásobí jeho pasivní rychlost útoků.

Pasivní efekt: Nocturne má bonus k rychlosti útoků.
Aktivace: Nocturne na 1,5 sekundy vytvoří magický štít, který zablokuje následující použití nepřátelské schopnosti.Poté, co štít zablokuje nějakou schopnost, má Nocturne na 5 sekund dvojnásobný bonus k rychlosti útoků.

Nepopsatelná hrůza (E)
Obrázek
Dosah: 425

Nocturne sešle do mysli svého cíle noční můru, jež mu každou sekundu bude způsobovat poškození, a pokud se do konce jejího působení nevzdálí, bude cíl vyděšen.

Pasivní efekt: Nocturne získává výrazný bonus k rychlosti pohybu směrem k vyděšeným nepřátelům.
Aktivace: Nocturne sešle do mysli svého cíle noční můru, která mu bude po dobu 2 sek. způsobovat magické poškození. Pokud Nocturne zůstane po celou dobu trvání účinku na dosah cíle a vyděsí ho.

Paranoia (R)
Obrázek
Dosah: 2000/2750/3500

Nocturne sníží dohled všem nepřátelským šampionům a tím jim odebere možnost vidět své spojence. Pak se může vrhnout na nedalekého nepřátelského šampiona.

Nocturne na 4 sekundy sníží dohled všech nepřátelských šampionů a zabrání jim ve sdílení pohledu se spojenci.Dokud je Paranoia aktivní, může se Nocturne vrhnout na nepřátelského šampiona a způsobit mu fyzické poškození.


MYTOLOGIE


Před příchodem Nocturna se lidé domnívali, že sny jsou výplodem jejich představivosti, obrazy bez hlubšího významu, které během spánku probleskují myslí. Tato teorie však byla zpochybněna, když několik vyvolávačů z Ligy potkala série nehod spojená se spánkem. Někteří se pouze probudili s děsivým křikem a nebyli k utišení. Jiní nemohli zamhouřit oka, a jak noci nekonečně odtikávaly a spánek nepřicházel, postupně zešíleli. A další se prostě už nikdy nevzbudili. Lékaři byli zcela bezradní, dokud v blízkosti nexusu v Pokřivené aleji neomdlel jistý polní architekt. Svědkové tvrdí, že děsivě vykřikl a přestal dýchat. Okamžitě poté z nexusu vytryskl oblouk magické energie a objevil se Nocturne.

Nocturnovi neudělal vstup na tento svět radost. Než jej vyvolávači dokázali magicky spoutat, povraždil každého, kdo se mu postavil do cesty. Po náročném studiu dospěli odborníci z Ligy k názoru, že Nocturne lovil vyvolávače ve spánku a útočil na ně tam, kde nemohli využít svou magii. Tohle byl zřejmě jediný smysl jeho existence. Rodiny obětí se dožadovaly spravedlnosti, vedení Ligy se však obávalo, že v případě smrti by se Nocturne pouze vrátil tam, odkud přišel. Připoutali jej tedy k úlomku nexusu a uvěznili ho tak ve fyzickém světě. Jeho trestem je, že vyvolávači, které sám tak nenávidí, jej mohou povolávat do zápasů Ligy a podrobovat si jeho vůli. To je jeho vlastní noční můra. Učenci Ligy nevědí jistě, zda skutečně přišel ze sféry snů, či jestli neexistují další tvorové jako on. Někteří z nich se domnívají, že samotný proces vyvolávání ovlivňuje podvědomí vyvolávačů, což k nim ve spánku Nocturna vábí. Pravděpodobně nejděsivější teorií je představa, že Nocturne je něčí noční můra, která nějakým způsobem ožila. Pokud to tak je, kdo je jeho tvůrcem?

„Temnota se uzavírá... je černá jako dehet... ale přesto ho mám stále před očima...“
-- Kelvin Ma, pacient č. 4236


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Nocturne
Frozen Terror Nocturne (975 RP)
Void Nocturne (520 RP)
Ravager Nocturne (520 RP)
Haunting Nocturne (520 RP)
Eternum Nocturne (1820 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Nocturne

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků