Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Rek'Sai

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:31 VIP

Rek'Sai
Obrázek
hrůza z Prázdnoty


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Hněv Xer'Saiů (Passivka)
Obrázek

Když není Rek'Sai zahrabaná, zvyšuje si základními útoky a kouzly hodnotu hněvu. Při zahrabání nashromážděný hněv spotřebuje a vyléčí se.

Královnin hněv / Vyhledat kořist (Q)
Obrázek
Dosah: 325

Rek'Saiiny 3 následující základní útoky způsobí všem okolním nepřátelům bonusové fyzické poškození.

Když je Rek'Sai zahrabaná, vystřelí spršku Prázdnotou nabité zeminy, která zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození a odhalí jejich pozici.

Nezahrabaná: Rek'Saiiny 3 následující základní útoky seslané během 5 sekund způsobí okolním nepřátelům bonusového fyzické poškození.
Zahrabaná: Rek'Sai vystřelí spršku Prázdnotou nabité zeminy, která vybuchne při zasažení první jednotky. Zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození, a pokud nejsou maskovaní, na 2.5 sek. odhalí jejich pozici.

Zahrabat/Vynořit (W)
Obrázek
Dosah: 1650

Rek'Sai se zahrabe do země, čímž získá nové schopnosti a zvýší si rychlost pohybu. Zkrátí se jí dohled a nemůže používat základní útoky.

Když je Rek'Sai zahrabaná, může seslat schopnost Vynořit, čímž okolní nepřátele vyhodí do vzduchu a způsobí jim poškození.

Nezahrabaná: Rek'Sai se zahrabe do země.
Zahrabaná: Rek'Sai se vynoří ze země, okolním nepřátelům způsobí fyzické poškození a vyhodí je do vzduchu až na 1 sekundu v závislosti na tom, jak daleko se od ní nacházejí. Žádná jednotka nemůže být zasažena schopností Vynořit více než jednou za určitou dobu.
Efekty zahrabání: Nové schopnosti, +0 k rychlosti pohybu, omezený výhled, nelze používat základní útoky a zpřístupní se Vnímání otřesů: Rek'Sai i její spojenci vidí pozici okolních nepřátel, kteří se pohybují oparem neznáma.

Zuřivé kousnutí / Provrtat (E)
Obrázek
Dosah: 250

Rek'Sai se zakousne do svého cíle a způsobí mu poškození, jehož hodnota se zvyšuje v závislosti na nashromážděném hněvu. Při maximální hodnotě hněvu způsobuje přímé poškození.

Když je Rek'Sai zahrabaná, vytvoří tunel, který na mapě vydrží poměrně dlouho a jejž může opakovaně využít. Nepřátelé ho mohou zničit tím, že se postaví na některý z jeho východů.

Nezahrabaná: Rek'Sai se zakousne do svého cíle a způsobí mu 0 bodů fyzického poškození. Při maximální hodnotě hněvu se toto množství zvyšuje až o 100 %. Pokud má Rek'Sai 100 jednotek hněvu, Zuřivé kousnutí způsobuje přímé poškození.
Maximální poškození: 0 bodů Zahrabaná: Rek'Sai si vyhrabe cestu pod zemí, čímž vytvoří dva propojené východy z tunelu. Po kliknutí na zvolený východ z tunelu se Rek'Sai přesune k jeho druhému konci.Východy z tunelu vydrží na mapě po dobu 10 minut, nepřátelé je však mohou zničit. Rek'Sai může během jednoho okamžiku disponovat maximálně 8 tunely.

Příval z Prázdnoty (R)
Obrázek
Dosah: 25000

Rek'Sai se neuvěřitelnou rychlostí přesune k zaměřenému východu z tunelu.

Pasivní efekt: Poskytuje bonus k rychlosti útoků.
Aktivace: Po 1,5sekundovém sesílání se Rek'Sai přesune k zaměřenému východu z tunelu, během této doby ji nelze zaměřit. Poškození způsobené šampionem nebo věží sesílání přeruší.


MYTOLOGIE


Rek'Sai je nemilosrdný predátor, největší a nejnebezpečnější svého druhu. Provrtává si tunely v zemi a nečekaně útočí na svou kořist, kterou následně sežere. Její neukojitelný hlad přeměnil v pustinu celé rozlehlé oblasti kdysi slavné Shurimské říše. Kupci, kočovníci i ozbrojené karavany jsou ochotni zajít si stovky mil, jen aby se těmto místům vyhnuli, ovšem někteří mazaní bandité své nic netušící oběti do jejího loviště naopak záměrně lákají. Jakmile si tě Rek'Sai všimne, tvůj osud je zpečetěn. Nemáš nejmenší šanci na útěk; je smrtí, která se k tobě řítí z hlubin.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Rek'Sai
Eternum Rek'Sai (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Rek'Sai

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník