Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Sion

Příspěvekod SponErko » 23 čer 2015, 09:55 VIP

Sion
Obrázek
nemrtvý kolos


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Slavná smrt (Passivka)
Obrázek

Sion se po smrti znovu oživí, ale hodnota jeho zdraví rychle klesá.

Během této doby se může pohybovat a útočit. Získá 100 % k léčení útoky, jeho útoky jsou nesmírně rychlé a při zásahu způsobují dodatečné fyzické poškození ve výši 10 % maximální hodnoty zdraví daného cíle. Proti příšerám nemůže toto bonusové poškození překročit 75 bodů.

Všechny jeho schopnosti jsou nahrazeny Přívalem smrti, který mu dává výrazný, byť jen krátký bonus k rychlosti pohybu.

Ničivý úder (Q)
Obrázek
Dosah: 10000

Sion se napřáhne k mocnému máchnutí v oblasti před sebou, které po aktivaci způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům. Pokud se napřahuje dostatečně dlouho, budou zasažení protivníci navíc vyhozeni do vzduchu a omráčeni.

Sion se 2 sekundy napřahuje k silnému úderu. Až máchne, způsobí fyzické poškození všem nepřátelům v zasažené oblasti (60% poškození vůči poskokům). Protivníci jsou na krátkou dobu zpomaleni.Pokud se Sion napřahuje alespoň 1 sekundu, vyhodí nepřátele do vzduchu a omráčí je na 1,25 až 2,25 sekundy.

Výheň duší (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Sion kolem sebe vytvoří štít; po 3 sekundách může tuto schopnost použít znovu a způsobit okolním nepřátelům magické poškození. Sion zabíjením nepřátel pasivně zvyšuje své maximální zdraví.

Pasivní efekt: Kdykoliv Sion zabije nějakou jednotku, jeho maximální hodnota zdraví se zvýší o 2 body (při zabití velké příšery, zabití šampiona nebo asistenci o 10 bodů).
Aktuální bonus: 10% maximálního zdraví Aktivace: Sion kolem sebe na 6 sekund vytvoří štít. Pokud není po 3 sek. štít zničen, může Sion tuto schopnost aktivovat znovu a způsobit tak všem nepřátelům kolem sebe magické poškození ve výši plus % maximální hodnoty zdraví daného cíle. Poskokům a příšerám lze způsobit maximálně 400 bodů bonusového poškození.

Zabijákův řev (E)
Obrázek
Dosah: 800

Sion vyšle rázovou vlnu s krátkým dosahem, která prvnímu zasaženému cíli způsobí poškození, zpomalí jej a sníží mu hodnotu brnění. Pokud tato vlna zasáhne poskoka nebo příšeru, odhodí je zpět a způsobí poškození a zpomalení všem nepřátelům, jimiž jednotka proletí.

Sion vyšle rázovou vlnu s krátkým dosahem, která prvnímu zasaženému cíli způsobí magické poškození a na 2,5 sekundy jej zpomalí a sníží mu hodnotu brnění o 20 %.Pokud tímto cílem není šampion, bude navíc odhozen zpět. Všichni nepřátelé, kterými odhozená jednotka proletí, utrpí 30 % bonusového poškození a budou zpomaleni.

Nezastavitelný masakr (R)
Obrázek
Dosah: 7500

Sion se rozběhne zvoleným směrem, jeho rychlost se postupně zvyšuje. Pomocí kurzoru může v omezené míře řídit směr běhu. Když narazí do nějakého nepřítele, způsobí mu poškození a vyhodí jej do vzduchu; hodnoty se odvíjejí od toho, jak velkou vzdálenost urazil.

Sion běží po dobu 8 sekund zvoleným směrem, lze jej přitom pomalu ovládat pomocí kurzoru. Při běhu je Sion imunní vůči všem omezujícím efektům. Sion se může zastavit předčasně opětovnou aktivací schopnosti.Pokud se Sion srazí s nepřátelským šampionem nebo zdí, způsobí všem nepřátelům v malém okruhu kolem sebe fyzické poškození, vyhodí je do vzduchu a na 0.75 sek. je omráčí. Protivníci v širší oblasti utrpí stejně vysoké poškození a jejich rychlost pohybu se na 3 sekundy sníží.Je-li Sionův výpad dostatečně dlouhý, může se poškození zvýšit a omráčení prodloužit na 1.75 sek.


MYTOLOGIE


KREV.

CÍTIT.

CHTÍT. BOLEST. POTŘEBOVAT!

BLÍZKO. BLÍŽIT SE.

ŘETĚZY PRYČ? VOLNÝ! ZABÍT!

NA DOSAH. ANO! SMRT! SMRT!

Pryč. Moc rychle. Žádný boj. Víc! Chtít... víc.

Hlas? Neznám. Vidím. Velký generál. Můj generál.

Vede. Jdu za ním. Pochod. Kam? Měl bych vědět. Nevzpomínám si.

Všechno krvácí. Záleží na tom? Noxus dobývá. Zbytek? Nepodstatný. Tak dlouho... jsem už neokusil vítězství.

Vojenský vůz se kolébá. Natřásá se. Těsná klec. Zbytečný rituál. Čekání. K zešílení. Přidejte, hlupáci!

Tak. Praporce. Demaciané a jejich hradby. Zbabělci. Jejich brána se rozpadne. Představa masakru uklidňuje.

Kdo dal rozkaz zastavit? Přisluhovači neodpoví. Žádné známé tváře. Bezvýznamní pro mě i pro dějiny.

Klec se otevírá. Konečně! Už žádné čekání. DO BOJE!

Praky a šípy? Zbraně pro děti! Hradby je neochrání!

Cítím jejich strach. S každou ranou se jejich barikády hroutí a oni se třesou čím dál víc. UŽ BRZY!

Noxijské bubny. Demacijské výkřiky. Sláva není vyznamenání; sláva je horká krev na tvých rukou! Tak vypadá život!

U nohou mi leží tisíc potrhaných mrtvol a všude kolem mě hoří demacijské domy. Skončilo to moc rychle! Ještě aspoň jednoho...

Muži zírají. Ve tvářích se jim zračí strach. Jestli je pohled na vítězství pro jejich oči příliš děsivý, měl bych jim je vydloubnout. Zato v očích Velkého generála není strach, jen spokojenost. Spokojenost s tím, jak vše proběhlo.

Kráčím po bojišti s Velkým generálem, prohlížíme si dílo zkázy a já zoufale toužím po dalším protivníkovi. Kulhá, že by zranění z bitvy? Jestli cítí bolest, nedává to najevo. Pravý Noxian. Nelíbí se mi ovšem jeho zvířecí společník; hoduje na mrtvých, aniž by na nich měl jakoukoliv zásluhu. Váleční psi by se hodili víc.

Demacie bude už brzy naše. Cítím to. Jsem připraven vyrazit na pochod. Velký generál trvá na tom, abych si odpočinul. Jak mám odpočívat, když jsou nepřátelé stále naživu?

Proč tu ještě otálíme? To čekání mě užírá. Nechali mě samotného. Jen ten pták mě sleduje. Nelíbí se mi. Kdyby patřil někomu jinému, rozdrtil bych ho v pěsti.

Zmocňuje se mě únava. Ještě nikdy jsem nebyl tak... vyčerpaný.

Borame? Jsi to ty? Co to šeptáš?

Kde že jsem?

V zajetí? V kotci jako nějaký pes. Jak se to stalo?

Došlo... k bitvě, rabování pevnosti, pak jen ticho. Přepadli nás? Nevzpomínám si.

Zranili mě. Cítím rozšklebenou ránu... ale žádnou bolest. Mysleli si, že jsem mrtvý. A teď jsem jejich trumf. Osud se směje. Mě nikdo v kleci neudrží! Budou litovat, že mě zajali.

Demacijští červi! Papouškují slova o laskavosti, ale to jejich bezohlednost neumenšuje. Ležím ve vlhké jámě. Žádné jídlo. Žádné mučení. Žádné vystavování na odiv. Nechávají mě tu shnít.

Vzpomínám si na svůj vrcholný okamžik. Držel jsem krále za hrdlo a ve svých pevně sevřených prstech jsem cítil poslední úder jeho srdce. Nevzpomínám si, že bych kdy ruku uvolnil. To je tvá pomsta, Jarvane?

Slyším pochod. Dupot těžkých bot po dláždění. Přes zdi kobky znějí tlumeně. Dunění noxijských bubnů. Budu opět svobodný. Ulicemi poteče demacijská krev!

Nepřišli. Neslyšel jsem žádný boj. Žádný ústup. Že by se mi to jen zdálo?

Ten pahýl nebolí. Železné boty, nevšímám si. Jsou pokryté rzí.

Kdy jsem o tu nohu přišel?

Stále cítím krev. Bitva. Přináší útěchu.

Sžírá mě hlad. Nespal jsem. Čas se plouží. Jsem tak unaven.

Jak dlouho?

Taková tma. Jáma. Vzpomínám. Velký generál. Jeho šepot. Co to bylo?

Někdo jiný.

Bledne. Nesmím zapomenout.

Zpráva. Vyrytá. Pamatuj.

''SIONE - pozor na havrany.''

PUSŤTE MĚ!

KREV.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Sion
Hextech Sion (Unavailable)
Barbarian Sion (750 RP)
Lumberjarck Sion (975 RP)
Warmonger Sion (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Sion

od Rumcajz » 23 čer 2015, 09:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků